Nisu ga prebacili nego su ga skroz makli iz ponude.mozda ubače SK.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Printable View
Nisu ga prebacili nego su ga skroz makli iz ponude.mozda ubače SK.
Operater je dužan da obavijesti korisnika/pretplatnika o bilo kakvoj promjeni na servisu mjesec dana prije date promjene, tako da je krajnje neobjašnjiv potez ukidanja ovog sportskog kanala...
Možda su izgubili prava na emitovanje? Ko zna...
Takodje neko pomenu kako je "izbačen B92 Info", a pravi info je da je ovaj kanal prestao sa radom, i isti je ZAMIJENJEN sa PrvaWorld! A zanimljivo je da na EPG i dalje piše naziv "B92 Info"??
Što se aplikacija tiče, to je već zaboravljena stvar, jer, iako sam nebrojeno puta na 1500 (i ovdje na ovom topicu) prijavljivao problem sa aplikacijama Antene M i Vijesti, do dan danas nije ništa učinjeno...
Imenik duže vrijeme nije radio, kada je i sklonjen sa liste još u septembru prošle godine, a od tada prodje pola godine, a od nove aplikacije nema ništa...
Ovako, Telekom nema što da traži na tržištu TV provajdera u CG... I to priča osoba kojemu su, već duže vrijeme, pakovane razne "umotvorine" od agenta ove kompanije pa do spamera...
A svo vrijeme sam realno sagledavao situaciju - pohvale za najbolji servis (neprikosnoveni su bili sve do prošle godine!), kritike za nebrigu i sporost (neažutnost) prema samom Extra TV servisu.
Hrvati imaju šansu da ovo poprave, ako im je uopšte i stalo do korisnika...
Mislim da su trku izgubili. Jedini adut im je mobilna mreža, za mene najbolja.
Realno, stvarno jeste... uz ovaj paket sa modemom od 30gb i najpovoljnija...
Sent from my SM-G930F using Cafe Del Montenegro mobile app
Radi li kome prva world kanal.
Bice ovi iz rezije posli na pauzu;)
prva world ne ide vise preko satelita
Pa sto ne resavaju to ili cemo da gledamo ove dvije zaleđene plavuse :-)
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Zašto SOS kanal nije nikad bio u ponudi Extra TV-a?
Evo su se jutros pojavila tri hayat kanala: hayatovci,hayat muzika i hayat folk.
Hoće li i kada eurosport HD?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Hoć kad uđemo u EU. 😁😁😁😁😁😁😁
Sta se desava sa ovim pink action kanalom samo ga vozaju sa jednog broja na drugi broj... i jeli još kome otkljucan pink actiom kanal a da nije pretplaćen na pink paket.
Izbacili su AXN pa je umjesto njega Pink Action presao u Osnovni paket
Aok...Sad smo se usrećili sa pink action-om. 😉😉😁😁😂😂
na extra tv ove sezone bez atp masters 1000 tenis , jer nesto ne vidim najave da ce to opet rtcg prenositi , dakle jos jedan negativna stvar na extra tv , cudno je kako iko jos ostaje na tom servisu .
Zašto na mnogim kanalima imaju one crne trake? Može li se to ukloniti kako bih imao full sliku.
Na daljincu dugme ispod broja 9