I meni su bili otključani do noćas. Tokom noći su ih zaključali. Bio je to novogodišnji poklon, pustili su ih malo duže od najavljenog.
Printable View
Meni i dalje radu nijednog nisu zaključali....pitao sam sinoc na ovaj telekom chat operatera do kad su otkljucani ovi kanali on mi reče do daljnjeg... poslije 10minuta pitah drugog operatera on zbori da su ih greskom ostavili otkljucane i da restartujem zte i extra tv i da će se pokazati da su zakljucani ja to uradio oni opet otključani.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Meni se danas Aco javio i odmah je odgovorio i nije mi se nikad desilo da su operateri neljubazni ili da se ne potrude da pomognu! Desi se da je neko nekad malo manje "upoznat" ali uvijek je taj kolegu zvao "u pomoć" i to je to:)
Evo i meni problem sa regionalnim paketom na par kanala mi pise da su zakljucani,a trebalo bi da budu svi otkljucani.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
za regionalne su mi rekli da ce se vratiti ako resetujem uredjaj ali to znaci posle tri dana posla da slozim kanale po mom .
Dobra strana preuzimanja CTa od strane T-HTa je ta da ce T-HT vjerovatno uspjeti da dobije SK.
Na osnovu cega zasnivas to misljenje? Nisam u toku, ima li HT Sk?
Sent from my LG-H860 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ja na satelitu pratim Max TV paket Hrvatskog Telekoma, koji u svojoj ponudi ima i Arene i Sport Klub.
E to bi jedino moglo mene zadrzati kao korisnika ETVa kad mi ugovor istekne...
Sent from my LG-H860 using Cafe Del Montenegro mobile app
Danas je stigao Izvještaj Agencije o stanju na TV tržištu u CG, pa stoga stanje u "kablovskoj" platformi stoji ovako:
http://i63.tinypic.com/2cps0a8.png
Extra TV je nastavio (neznatno) da pada, ALI pada i DTH (Total TV)!
Uporedjujući sa prošlim Izvještajem (iz kraja oktobra 2016. godine), nevjerovatna je činjenica da KDS i Telekomov T2 RASTU??
http://i64.tinypic.com/flipdy.png
Zanimljivo je da i Telekomov T2 ("TV za sve") ima blagi rast, ali neznatan...
Ja se nadam da će rukovodstvo Hrvatskog Telekoma popraviti ovaj negativni i krajnje nerazumljivi trend u svoju korist.
Ostaje vrijeme, pa da vidimo...
Od decembra do danas 5 drugara mi se prebacilo na mtel i Telemach ...
Ovi ostali bi se prebacili da je stigla infrastruktura do njih ... Ja se prebacam čim neko dovede kablove do mene, tmach ili mtel nebitno.
Ovo što radi Pikom je sramno i glupo.
Evo u Pg na optiku i na HD smart TV slika je kao prije 20 godina
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
i sa totala i sa telekoma ljudi migriraju na telemach ili na m:tel. Sa totala zbog loseg signala (većina ljudi se žali na loš signal tokom lošeg vremena) a sa extra tv zbog lošeg izbora kanala kao i nikakvog izbora hd kanala.
Evo na extra tv problem cijelo veče slika sjecka koči se i neke kockice iskaču ima li još ko ovakav problem.
Ista stvar...
Kanali zaključani, a imam magentu XL...Mada me briga ionako su očajni, ništa pametno za gledat na njih...Hema...PlavaTV...Duga...ma haos...
Izbacili B92Info koji sam ruku na srce gledao...
Sreća pa imaju kanali poput nacionalne geografije i history, koji su odlični...
Fudbal ionako ne pratim, pa me ne zanimaju ni arene i sk ništa od toga.
NBA ligu mogu samo da sanjam da ću je pratiti kao što je to bio slučaj 90-tih godina kad smo skoro svi pratili LA Lakers, Sakramento, Čikago,Boston, gdje su igrali Divac, Stojaković ili Toni Kukoč...Da ne pominjem Portland i Dražena Petrovića.
Ovi klinci sad pojma nemaju šta je NBA LIGA...Uglavnom valjaju play store po mobilnim telefonima...
Na pinkovim kanalima isto očaj...sve reprize...a filmovi blago rečeno da povratiš i od uvodne špice koliko su odvratni...Mada nije do T-com-a to nego do buđavog Pinka...
Slika na UHD televizoru kao prije 50 godina.Kontam da je to do risivera...Kod moje majke telemach...uboli joj karticu u TV...300 kanala, a slika fantastična.
Očaj...
Apelujem bar da mi uvedu Grand TV...
Ipak sve pohvale za operatere koji profesionalno obavljaju svoj posao...Ako ništa bar su ljubazni i daju sve od sebe da otklone probleme koji se javljaju....doduše ti problemi su sve češći.
E da kad već ističete riječi hvale za Emila i tu Šarlotu pohvalite i Slađu za profesionalizam.
Eto sad mi je valjda lakše kad se ovako izjadah javno :(
Eto toliko...živio Titograd.
Dobro nije da se na Pinkovim filmskim kanalima ne moze naci dobar film, Cinestar TV i Fantasy takodje ima dosta dobrih filmova.
AMC extra serije i filmova starih dobrih, e DIVA mi je uzas od Gilmorovih se ne moze zivjeti (mada ukusi su razliciti).
Ali najjaca stvar snimanje, to je ono sto me drzi na Extra TV, sport pratim tako da Arene su mi super (naravno Sport klub kada bi imali...)
Ali ipak, stvar ukusa presudjuje, ja npr. ne gledam History i National Geografy tako da bih mogao bez tih kanal, ali isto tako
slazem se sa mnogima da je sramota da nemaju vise HD kanala, bolju infrastukturu do kuca (da se obezbijedi optika svima).
Ima dosta mana, ali svaki operater ima, evo hvala Bogu ima 3-4 operatera da covjek odabere sta mu odgovara.
Je li ovo HBO on demand u Videoteku džabe ili ako upalim nešto okinuće mi s računa sledećeg?
Sent from my ALE-L21 using Cafe Del Montenegro mobile app
Za Magentu XL je free HBO a samim tim i ta opcija. Za ovu drugu ne znam...
Sent from my SM-G930F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ni nakon 5 mjeseci ne da nije uvedena neka nova aplikacija ili neka stara zamijenjena novom poboljšanom verzijom, nego nije aktiviran ni telefonski imenik kao što je 7.9. najavljeno za narednu sedmicu.
Attachment 145541
Jos jedan korisnik Telekomovih usluga manje!
Ovo su digli extreme sport kanal znači li ovo da stizu neki drugi kanali.
Sto su makli fight sport? Sa kanala br 26 prebaca se na 28?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro