sto protiv engleza? ta nam utakmica nista ne znaci rezultatiski? bolje da protiv svajcaraca dobijemo ili makar ne izgubimo da bi rposlo u baraz
Printable View
Kako ne znaci? Mislis da nebi valjalo da ih dobijemo? Mislim da Svajcarska protiv Vesla tesko moze uzet sva 3 boda. Taj remi protiv njih u Bazelu mozemo izvuci.
Idem sjutra za Englesku na posao, a između ostalog trebalo bi da se sretnem sa Kapelom jer bi trebalo da bude i on gore. Znamo se mi još iz Rima, pa ako bude sve kako treba možda dođem sa nekim dobrim vijestima što se reprezentacije tiče. :)
Ok, sredi nam to. Reci mu neka malo popusti, a Runija i Esli Janga neka odmori ;)
:lol:
Najvaznija ova ne bi bila da Mirka nije bilo da rijesi one dvije.ova bi bila revijalnog karaktera .
Skini gace vucinaaaaaaaaa :)
simon vukcevic kao starter, mislim da mu je to sad za samopouzdanje pred ove utakmice dobro.
Simon Vukcevic and Nick Blackman both make their first Rovers starts as Steve Kean makes eight changes from the side that defeated Arsenal on Saturday.
uz sve bolje partije jovetica , vucinica i base ide to lagano kako treba
daj gol, Simone, Simone, Simone!
3:1 za Blekburn, Vukčević. :)
Sa 20 ak metara posle povratne glavom.
Bas odlicno odigrao.
Odlicna stvar, eto druga utakmica i odmah je proradio. Ne fali njemu motiva.
To je mnogo dobra vijest :)
ima li dje go da se vidi?
Evo Arena ponovo daje moju omiljenu rubriku :)
Crnogorci u inostranstvu
---------------------------------------------
GOLMANI
Pavle VELIMIROVIĆ (LKS Lođ)
- Jednom savladan u remiju sa ekipom po imenu Gornjik Zabrže - 1:1.
Miroslav VUJADINOVIĆ (Vlaznija)
- Branio sjajno, ali to nije pomoglo ekipi iz Skadra da izbjegne minimalan poraz na gostovanju Kamzi - 1:0.
Boban BAJKOVIĆ (Crvena zvezda)
- Sačuvao mrežu na gostovanju kraj Morave - „crveno-bijeli“ su ubjedljivo savladali Borac iz Čačka - 3:0.
Darko BOŽOVIĆ (Sloboda Point Sevojno)
- Igrač utakmice u Subotici - sjajnim odbranama donio svojima bod protiv Spartaka - 0:0.
ODBRANA
Marko BAŠA (Lil)
- Njegova ekipa dva puta je vodila protiv Sošoa, ali je na kraju ostala bez pobjede. Tome je doprinijelo iskustvo Debušija u 56. minutu. Crnogorski reprezentativac igrao je svih 90 minuta.
Savo PAVIĆEVIĆ (Makabi Tel Aviv)
- Nakon katastrofalnog poraza u grupnoj fazi Liga Evrope, njegova ekipa konsolidovala se pobjedom protiv Bnei Sakhina - 2:0.
Gavrilo PETROVIĆ (Vlaznija)
- Odigrao svih 90 minuta u porazu na gostovanju Kamzi - 1:0.
Bracan Popović (Vlaznija)
- Igrao čitav meč na gostovanju Kamzi - ekipa iz Skadra nije imala uspjeha, doživjela je minimalan poraz - 1:0.
Blažo RAJOVIĆ (Fljamurtari)
- Tokom prelaznog roka pojačao ekipu sa kojom je Budućnost igrala u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Odigrao svih 90 minuta u minimalnom porazu na gostovanji
Teuti u Draču - 1:0.
Nikola VUKČEVIĆ (Etnikos)
- Igrao čitavu utakmicu u remiju sa Anaganisi Derineia - 1:1.
Saša BALIĆ (Inter Zaprešić)
- Odigrao svih 90 minuta u pobjedi nad Rijekom - 1:0.
Ivan KECOJEVIĆ (OFK Beograd)
- Igrao čitav meč na stadionu Karađorđe - „romantičari“ nijesu imali uspjeha u Novom Sadu, bili su lak plijen za Vojvodinu - 2:0.
Nemanja MIJUŠKOVIĆ (Amkar)
- Odigrao svih 90 minuta protiv bivših klupskih drugova u B timu Dinamo Moskve. Mladi tim Amkara imao je prednost od jednog gola, ali je ipak ostao bez ijednog boda, jer je domaćin iz dva penala napravio preokret - 2:1.
Luka PEJOVIĆ (Jagielonija)
- Zbog povrede zamijenjen u 28. minutu - „crveno-žuti“ su dožovjeli ubjedljiv poraz na gostovanju Lehu iz Poznanja - 4:1.
Žarko TOMAŠEVIĆ (Nacional)
- Igrao posljednjih petnaestak minuta u minimalnoj pobjedi nad Pakoš fereirom - 1:0.
Nikola ČELEBIĆ (BSK Borča)
- Igrao svih 90 minuta u meču bez golova sa Radničkim 1923
VEZNI RED
Simon VUKČEVIĆ (Blekburn)
- Njegov ulazak u 65. minutu kao da je bio taličan za Roverse - samo četiri minuta kasnije Arsenal je sam sebi dao gol i Blekburn je poveo 4:2. Sve što su momci Arsena Vengera uspjeli da urade bio je gol kojim su ublažili poraz na Ivud parku - 4:3.
Marko ĆETKOVIĆ (Jagielonija)
- Dobio priliku od 74.minuta, ali do tada je domaći Leh završio svaki posao protiv Jageilonije - 4:1.
Miloš KRKOTIĆ (Dačija)
- Odigrao svih 90 minuta u remiju sa Šerifom - 0:0.
Mladen KAŠĆELAN (LKS Lođ)
- Odigrao cijelu utakmicu u kojoj je njegova nova ekipa dvadeset minuta prije kraja izbjegla poraz na domaćem terenu od Gornjik Zabržea - 1:1.
Mirko RAIČEVIĆ (Zakarpati)
- Odigrao svih 90 minuta u pobjedi protiv Odese, koja je njegovu ekipu učvrstila na prvom mjestu drugoligaškog karavana. Dobio žuti u 61. minutu.
Igor BURZANOVIĆ (Nagoja)
- Kao starter igrao do 64. minuta - četa Dragan Stojkovića Piksija odigrala je neriješeno na gostovanju Kašimi - 1:1.
Mitar NOVAKOVIĆ (Amkar)
- Odigrao čitav meč protiv Dinama iz Moskve. „Crvenocrni“ će bodove morati da traže protiv slabijih rivala, jer su u ruskoj prijestonici poraženi visoko - 3:0.
Ivan DELIĆ (Zalaegeršeg)
- Dobio priliku u posljednjih 15 minuta - njegova ekipa remizirala je pred svojim navijačima sa Kečkemetom - 1:1.
Ermin SERATLIĆ (Jagielonija)
- Ušao u 28. minutu umjesto Pejovića - njegova ekipa ostala je praznih šaka na gostovanju Lehu - 4:1.
Vladimir BOLJEVIĆ (KrakoKrakovija)
- Odigrao svih 90 minuta u minimalnom porazu od Slaska. Izgleda da će ovo biti još jedna sezona mučenja Krakovije, nakon prošle godine u kojoj je do posljednjeg kola strijepila za opstanak. Nakon sedam kola ima svega dva boda i posljednja je na tabeli.
Marko MUGOŠA (Novi Pazar)
- Najbolje ocijenjen protiv Javora. Nažalost, dobra partija nije donijela dobar rezultat u Ivanjici, Javor je slavio 1:0.
Uroš DELIĆ (Žerminal Beršot)
- Dobija određenu minutažu - u pobjedi nad Zulte Varežemom (2:0) igrao od 77.
Damir Kojašević (Sarajevo)
- Jedan od boljih u porazu od Leotara u Trebinju - 1:0.
Ivan FATIĆ (Empoli)
- Odigrao svih 90 minuta u porazu na gostovanju Krotoneu – 2:1.
NAPAD
Mirko VUČINIĆ (Juventus)
- Počeo kao starter, upisao asistenciju kod odlučujućeg gola Matrija (54), a onda zamijenjen minut kasnije. „Stara dama“ upisala je i drugu pobjedu u prvenstvu, ovoga puta na gostovanju Sijeni - 1:0.
Stevan JOVETIĆ (Fiorentina)
- Igrao svih 90 minuta na „Friuliju“ - „ljubičasti“ nijesu imali uspjeha, Udineze je slavio - 2:0.
Andrija DELIBAŠIĆ (Rajo Valjekano)
- Igrao od 75. minuta - njegova ekipa slavila je u komšiluku protiv Getafea - 1:0.
Fatos BEĆIRAJ (Dinamo Zagreb)
- Šou protiv Varaždina začinio golom za 3:0. „Modri“ su, inače, ispratili goste sa sedam golova, a naš reprezentativac igrao je cijelu utakmicu.
Dejan DAMJANOVIĆ (Seul)
- Odigrao svih 90 minuta protiv Busan i Parka - njegova ekipa napravila je preokret, a do trijumfa je došla u posljednjim sekundama meča - 2:1.
Dženan RADONČIĆ (Seongnam Ilhva Čunma)
- Dobru igru krunisao golom, ali je to bilo premalo da se izbjegne poraz od Gvangžua - 1:3. Igrao svih 90 minuta, dobio žuti u 65.
Goran VUJOVIĆ (Haladaš)
- Dobio crveni u 78. minutu, ali se to nije obilo o glavu njegove ekipe, koja je u 93. minutu iz penala došla do pobjede nad Papom - 2:1.
Rajko LEKIĆ (Nju Ingland)
- Zamijenjen na poluvremenu - njegova ekipa ubjedljivo je poražena na gostovanju Portlandu - 3:0.
Stefan NIKOLIĆ (Steaua)
- Dobio šansu od 70. minuta, u trenucima kada je njegova ekipa imala dva igrača manje i negativan rezultat - 1:2. Panduri je do kraja održao vođstvo i pobijedio u Bukureštu.
Milan PUROVIĆ (OFK Beograd)
- Zaigrao u startnoj postavi, ali je u 78. minutu zamijenjen - „plavo-bijeli“ su poraženi od Vojvodine, koju sa klupe predvodi Dejan Vukićević - 2:0.
Emir Kujović (Kajzerispor)
- Zaigrao od 77. minuta, ali je njegov tim u 84. primio gol i izgubio od Antalije - 1:0.
Filip KASALICA (Sloboda Point Sevojno)
- Odigrao svih 90 minuta u remiju sa Spartakom - 0:0.
Ivan VUKOVIĆ (Hajduk Split)
- Radovao se pobjedi u Vinkovcima, protiv Cibalije - 2:0. Ušao u 77. minutu. Prošle srijede dao gol u Kupu i upisao dvije asistencije.
Miloš ĐALAC (Novi Pazar)
- Dobio priliku od 68. minuta - njegova ekipa izgubila je od Javora na gostovanju u Ivanjici - 1:0.
---------------------------------------------
Bunn 5; Lowe 6, Hanley 6, Givet 5, Olsson 7; Grella 6; Vukcevic 9 (Formica 84), Rochina 8 (Yakubu 88), Petrovic 6; Blackman 6 (Hoilett 46, 6), Roberts 7.
Simon Vukcevic, the new Blackburn midfielder, may have one eye on the most important date in his young nation’s football history but it was still more than enough to help Rovers negotiate a tricky Carling Cup tie against Leyton Orient last night.
The Montenegro international, the most capped player in the four-year history of his country’s national team, scored a decisive third goal after Blackburn toiled against League One’s bottom club. England visit Montenegro early next month in what will be a crucial meeting in their European Championship qualification group and Vukcevic showed in glimpses last night why Fabio Capello need beware.
“He has his eye on that game,” confirmed Blackburn manager Steve Kean.
“He said to me a few days ago that if he wasn’t playing in all the first team games, could he play in the reserves. He wants to keep his level high because of the important international games coming up.
It’s good for a senior player to have that attitude.” On his first start, Vukcevic helped Blackburn dominate the first half but all the Premier League side had to show for that was a late penalty converted by Jason Roberts after Elliot Omozusi fouled Martin Olsson.
Jesam li ja ovo dobro razumio da je Simon trazio da igra u rezerve ako ne igra u prve?Majstor.
Ocekivao sam pad, ali ne bas ovoliki
http://www.mondocafe.me/fudbal/pad-crne-gore-na-fifinoj-listi-1168.php
Mislim da još uvijek nije pokazao ni dio onoga što može. Ima dovoljno snage i preciznosti da postiže golove, ne smeta mu da igra na desnoj strani iako je ljevak. Problem je što u svakom kontaktu želi da napravi neki trik sa loptom, a to nije dobro jer mu se nude i neka jednostavnija rješenja.
standardni njegov problem :)
http://www.mondocafe.me/fudbal/kin-s...umije-1171.php
He wants to keep his level high because of the important international games coming up.
ovo nisam ni ja ocekivao, oce za rezerve da bi ostao u formi za reprezentaciju. sad me malo kupio , vise cu mu prastati one nepotrebne driblinge. a i trener kaze, voli petom da igra. u dvije utakmice 17 puta stim sto je jednu odigrao 20 min:)
legenda
:lol::lol::lol:
Fudbalski savez Crne Gore danas je potvrdio pisanje "Vijesti" od prošle sedmice da će Savo Milošević da bude dio stručnog štaba novog selektora Branka Brnovića.
"Vijesti" su, naime, najavile dolazak legendarnog fudbalera u crnogorski fudbal, a sada je iz Kuće fudbala potvrđeno da će da sjutrašnjoj konferenciji za medije da bude predstavljen novi stručni štab u kojem se nalazi i ime Sava Miloševića.
http://ads.vijesti.me/www/delivery/l...&cb=9e7f8b58cb
"Selektor će u Pres sali FSCG da predstavi i svoj novi stručni štab koji će činiti Savo Milošević, Anto Drobnjak, Radisav Dragićević i Dragoje Leković", stoji u saopštenju FSCG.
Brnović će, inače, sjutra da saopšt spisak igrača na koje računa za mečeve sa Engleskom i Švajcarskom (7. i 11. oktobar).
http://www.vijesti.me/sport/fscg-pot...u-clanak-38919
mirko ga dade, i dobi crveni :)
kakav je fukarski go da mene bi sramota bilo...
Evo ga i Joveta :)
joveta, vucinic, vukcevic svi u dobroj formi. eto malo nade