Tako nekako, fali im josh neki prekaljeni srpski as da se upotpuni to.
Show.
Printable View
Dejane Savicevicu, opet si ispao Genije!
Pa taj covjek ne prestaje da odusevljava. Nenormalno je koliko kvalitetno obavlja svoju funkciju.
Savo Majmuneeeee, mi ti se kunemo! :)
A za one koji i dalje zive u zabludi da su ga prozvali majmun, cak sami njegovi navijaci, jer je glup ili tako nesto, zelio bih da kazem da je u stvari totalno o kontrer, sto bi rekao jedan od najvecih ekonomista, Del Boj.
Savo ima cufu koja kaze "ja sam glup", cesto i manire (protiv Brazila Pedja razgovara sa Karlosom, a Savo prilazi i lupa ga po celavici), poteze (kao njegove kandidature), ..., ali radi se o jednom krajnje nacitanom, inteligentnom covjeku! Mozda je Sokrates uspio da doktorira i igra fudbal, ali je u Savovo vrijeme to bilo nemoguce.
Mislim da ce entuzijazam ovih "momaka" prevagnuti i da cemo od njih vidjeti cudesne stvari. Jer ako vec ne mozes imati Murinja, po meni ne treba ici sa "starim liscima", jer je postalo jasno da oni sa sobom donose i retrogardne ideje, nego fino kao sto su uradili mnogi klubovi. A da samo podsjetim koji: Barsa, Fiorentina, Partizan, Porto, Midlzbro......
ps. Boban Bajkovic je obicna vezara, i ne bih mu dao ni macku da mi pricuva na jedan dan, a ne da stane na gol reprezentacije. Najjaca je fora kad je dao izjavu: "Samo da stignemo do penala, a onda ne brinite"
Branko Brnovic-Savo Milosevic-Anto Drobnjak-Radisav Dragicevic-Dragoje Lekovic
Ja sam zadovoljan :)
30 godina mature? Wtf?
Imamo strucni stab za velika djela
ja mislim da vi previse mislite
za ove strucnjake po forumu sto sve znaju i sto sve pljuju ima jedna recenica koja je stojala na mojoj osnovnoj skoli
blago onom ko zna da ne zna a zeli da zna
ovdje svi sve znaju
Sto velite to Milosevic buduci trener Crne Gore?
Milosevici su iz Crne Gore.Ovaj nije ali nema veze.
Mozhda se i Tarzan tu nekako upetlja.
Hhahah, Ziv je Slobo umro nije . . . . . itd. :)
Milošević: Dejo i Brna su moji prijatelji
Savo Milošević sve je bliži odluci da se pridruži stručnom štabu crnogorske fudbalske reprezentacije. Nekadašnji napadač razmatra poziv novog selektora "hrabrih sokola" Branka Brnovića, koji bi ga rado vidio kao svog savjetnika.
"Nijesam još prelomio, ali sam blizu da prihvatim. Dejo i Brna su moji prijatelji, poziv je zanimljiv, nadam se da će Crnogorci u baraž za EP 2012.", rekao je beogradskom"Sportu" Savo Milošević.
Očekujemo brzu odluku bivšeg fudbalera i dugogodišnjeg reprezentativca jer nema previše vremena za čekanje. Englezi su u Podgorici za tri sedmice...
http://www.cafemontenegro.com/index....17&news=198194
Aj` neprelamaj puno,no dodji da nas spasis!!???
http://www.youtube.com/watch?v=NcCEqSXbRwA&feature=related
svi strijelci u nas srucni stab i to je to
Kakva je to generacija bilaaaa... A sve Crnogorci strijelci. Osim ako neko ne misli da su Đukic i Miloševicć srpska prezimena... I eto se podsjetismo jos jednog igraca koji je odmah iz kopacki bio i odlican trener. Miroslav Đukić. Svi iz te generacije su bili uspjesni i nakon fudbalske karijere. Zasto to ne bi mogao biti i Brna, koji se cetiri godine pripremao za trenerski posao?!
Ko veli da ne moze? Ali u najbitnijem momentu u istoriji naseg fudbala postavit ovako neiskusnog trenera, mislim da stvarno nije trenutak. Ajde da smo izgubili sanse da se plasiramo pa da mu se da sansa, ali ovo je mnogo lose. Nadam se da cu pogrijesit.
ima na tv 777 bas dobra emisija o otkazu , kvalifikacijama itd. uvijek neko gostuje
Ima li kakve šanse da se dovede Mira Marković umjesto Djurdjevca???