Ja sam je tek ovog januara odgledao, često sam se pitao kakve me to sile drže pred ekranom :D
Printable View
Ja sam je tek ovog januara odgledao, često sam se pitao kakve me to sile drže pred ekranom :D
Završio Russian Doll. Stvari se poprave od 4. epizode, uvođenjem drugog glavnog lika, čime priča dobija na intenzitetu, interesantnosti, pa i dubini i emotivnosti. I dalje mi je Nadia išla na živce, ali manje nego na početku. Kraj je smislen i zaokružuje dobro priču, ali ipak ostavlja i prostora za tumačenja.
Slažem se. Sad sam bukvalno u situaciji da ne želim da završim, odlažem.
Sent from my iPad Pro using Tapatalk
Ja sam BB i The Wire, ostavljao poslednju sezonu, i gledao ih poslije godinu dvije... The Sopranos mi još stoji potonja...
Sent using Tapatalk
Nedelja 26.04 je bila godisnjica katastrofe u Cernobil - pa su na HBO pustili svih 5 epizoda jednu za drugom..
Seriju nisam gledao (ne volim serije da gledam) - pa je ispostovah svaki dan po jednu epizodu i nocas odgledah ovu 5 epizodu..
-> Ne znam kako je sve ono pocelo i kako je bilo ali sto se tice same serije prijatno sam iznenadjen. :)
zerozerozero
Počeh u 11 jutros,evo završih.
2/8 počeše manje više kao dokumentarne, što ja volim,a onda 6/8 pređoše na emocije,preterivanje...što i ne preferiram ali mi se još više sviđelo.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ima na BTN komplet serija u DVD formatu (ima i ripovana)
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Tiranin je odlicna serija !
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Clone Wars zavrsio. Zadnje 4 epizode su bile predobre.
Pogledah prvu epizodu serije Upload i malo komicno malo kroz misteriju, nevjerovatno koliko su ideja ubacili iz nekih knjiga koje prognoziraju koje bi futuristicke tehnologije mogle zazivjeti u bliskoj buducnosti a ona oko koje se vrti citava radnja je bas dobro odradjena vidjecemo kako ce se serija dalje razvijati ali ova prva epizoda je bila meni odlicna.
Poljska The Mire/ Rojst zanimljiva triler serija, samo 5 epizoda
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Pogledah Ozark u zadnjih 10-15 dana, dobra serija, nadam se da ce i zavrsit sa cetvrtom sezonom. :D Ocekivah da ce se nesto onako desit na kraj trece sezone. Dobar All Star team Rednecka na kraju. Al jedna stvar koja mi je onako malo meh, kako Martiju ne pane nam da slabi kartel sa parama ili da ga unisti, bukvalno je izgledao onaj kukali kartel na izdisaju.
Bipolar mog djetinjstva: Carrie (Homeland)
Bipolar tvog djetinjstva: Ben (Ozark)
:mrgreen:
Inace, Billions is back. Cini mi se jedna od rijetkih serija trenutno da sam pratio od prvog dana. :D Znajuci Showtime, bice tu jos 4 sezone. :D
Into the night, белгијска серија, има је на Нетфликс. Није лоша уопште. Поготово јер нема непотребног развлачења радње но пичи баш добро
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Ponoviću opet - ne tražite i ne postujte ilegalne linkove na temi. Šta pišete privatno me ne zanima.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Kako brutalan zavrsetak 3.sezone Ozark... Ao...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Uuuu kakav gengsta
Zavrsi se i How to get away with murder, i opet kraj nedovoljno dostojan serije
Kakva je nova Penny Dreadfull
Zavrsih Upload, skroz dobra prva sezona, bas opustajuca i malo drugacija tema, i vrlo interesantna. Definitivno za odgledati
ja pocela The outsider https://m.imdb.com/title/tt8550800/
podsjeca me na stare dobre misterije
Ja sam poceo Dark... sredina prve sezone za sad...
https://www.imdb.com/title/tt5753856/
Sta znam, dosta mi je spora/teska ali ajde, idem dalje...