A i realno, koga boli ... procitam bizbija, taman ko glupi vicevi.
Printable View
Ono kad nemas kad da budes bolestan pa umaches hleb u fervex i nadas se najboljem :D
Uvijek sam se pitao kako mentalni patuljci mogu da zarade kesh i otvore nesto svoje...
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net...e4&oe=59F563EF
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net...68&oe=5A392CDF
kakva kreativa, jebeni...
Još plaćaju čoeka da im vodi stranicu...
Sent from Tapatalk
Kada mi zafali ideja na određenu temu prospem mastilo i tumačim...... ovi su se isprosipali najstrašnije.
Bizbi mi je novi 'će te patošem!
Pitaj druze Danilo sve sto te interesuje, oli i sliku da ti posaljem <3 Pusaaaaaaaaaaaa
Pa fino pise Arhitekta, a ne Arhitektica :)
mexiko, pobogu..Fino pročitaj...
Disleksija vlada.
Životinja sa kućicom, tri slova.
Pas.
Pa kaže
di si bija bija bija kad je grmilo, kad je sivalo
Piknik...kako ružna riječ. Jednako ružna kao i sami oblik "uživanja" koju ta riječ predstavlja. Tandrkanje po livadi, razmahivanje sa gomilom hrane, a onda kupljenje ostataka, koje liči na jestivo smeće...pih!
Ovo mi je, definitivno, poslednji piknik u životu.
Amin!
Bright and smart!
'Anđelka Bojović 66 godina uhapšena sinoć u Nikšiću zbog sumnje da je sa Matijom Bojovićem pripremala likvidaciju Niksićanina'
Moja baba sa 66 god. je mijesila, pekla i filovala bombice, a ova ih slaže, planira dje ih pobačat'...
Do baba je...
Mislila sam da smo to iskorijenili...i da sudstvo radi svoj posa'...Na svaštočinstva drugog joj sina 'melemnika', koji je mnogo drugih baba, majki, braće, sestara, ojadio, žmurimo, ili..?
Mislim, ako gledamo po načinu na koji ti gledaš...
Učinje li mi se da je pravdaš na neki način...u smislu..nevolja joj je što bača bombe, umjesto da mijesi i peče bombice?
Ako je utisak pogrešan, izvinjavam se...
Cudo je genetika krkna
E vala koliko senzaciju prave od te babe, pa da je lijek za rak otkrila. No kakve su nam senzacionalne vijesti takav nam ni(je) narod?
Ne znam sto da ti recem. Nacin na koji gledam...sto? Njenog sina ili pravljenje kolaca ili bacanje bombi od strane gore pomenute gospodje.
Ako je rijesila da likvidira onoga ko joj je ubio sina, potpuno je razumijem. Isto kao sto razumijem i onoga sto joj je ubio sina (narucio ubistvo) iz istog razloga zbog kojeg bi i ona da ubije onoga sto mu se motala oko kuce.
Nikad ja necu biti zena ravnog stomaka...
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Trudnoća je pola zdravlja...