Možda je kupio 9 povratnih odjednom...
Sent from Tapatalk
Printable View
Možda je kupio 9 povratnih odjednom...
Sent from Tapatalk
Mora da se tali sa nekim oni lazno prikazzu fakturu na 900 e on uzme 800 kesa a 100 plate kartu. Jednostavno.
Da nije ko dokon u ponedeljk jednu krivicnu prijavu da otkucamo?
Sent from my iPhone using Tapatalk
kakva botina maloumna treba da budes pa da kazes da je platiti 900eur povratnu kartu do BG ok ? :D
Sto vam je, ljudi, poveo je familiju i castio je tastu i tasta
Isto kao sto treba da budes june sa Zabljaka da ukapiras da ministar ne ostavlja karte low cost 6mjeseci unaprijed i da se troskovi ne odnose na njega nego ukupno na troskove koji su placeni ( to znaci da je putovalo vise osoba ili karata).
Prije par godina ukinuse 100e mesečno poslanicima za tel, jer su preko tel računa uzimali bijelu tehniku na rate... Sad imaju po 30e, a preko samo uz račun kad se utvrdi da nije potrošeno na nešto drugo... Šta će mučenici, treba preživjet s poslaničkom platom...
Sent from Tapatalk
Ministarstvo evropskih poslova na svom sajtu je, po zahtjevu MANS-a, objavilo tromjesečne troškove ministra Pejovića, a u kojima se vidi da je ministar za ta tri mjeseca potrošio 2.997 eura na avionske karte za službena putovanja, 952 eura za hotelski smještaj i 408 eura za reprezentaciju, odnosno hranu i piće.
Povratna avionska karta ministra Pejovića od Podgorice do Berlina koštala je 835 eura, let do Londona i nazad koštao je 720 eura, dok je put do Brisela koštao 1.021 euro.
Poyy
Sto se tice low costa, nije problem. Ali u ministarstvima postoji odredjeni protokol, i zna se unaprijed bar mjesec dva vecina destinacija koju ce posjetiti ministar tog resora. Pa se tako zna kad se ide za BG a kad za brisel pa se mogu pazariti regularne cijene karata koje bi do BG-a bile 140eur a do brisela od 150-200 :)
Nije to bas da ga nazovu uvece i kazu sjutra ujutro da si u brisel nego se zna neki red :D Drugo je to sto se leti prvom klasom i sto taj neki koji bukira, bukira dan unaprijed. Ali to opet dovodi do nesposobnosti tima ministra i do nepostovanja resursa drzave.
Posto je Gando po ko zna koji put dozivio amneziju evo ti slika racuna koji ima na sajt. Dva klika preko telefona. Famozna karta do Bg jer karta pg-bg-berlin-bg pa jos jedna pg bg pg. Zbirni racun.
Naravno vijesti su napravile ispravku, a i june nase sa foruma shodno tome.
Samo treba da citate, nista vise.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...73801d3ebb.jpg
Ono jutros sam iskopirao direktno sa sajta ministarstva evropskih poslova, a sad sa vijesti, tako da neko laze.
Pa evo odgovora kako se sklapaju pare preko Turistickih agencija :D 840eur povratna karta avionska :D Jel ti kontas kolike su to pare za 1 destinaciju ?
Plus do Brisela let od 1000+ eur ALO !
Do sidneja je 600eur iz istanbula ako bukiras do 10 dana prije :D
Samo bahato :D idemo jos malo
Ali se ide preko agencije koja se izugradjuje :D
PS.
Svakako je PG - Berlin sa presjedanjem u BG 700eur ispala :D
Agencije kada sa ministarstvima potpisuju ugovore na tenderima, imaju fiksnu "ugradnju". Oko 10€ na relaciji do Bg, 30€ za Evropu i ne znam koliko za ostatak svijeta - tako da nema tu ugradjivanja ne znam kakvog (kad ide preko tendera i ugovora potpisanog na osnovu toga)...
Slazem se ja da se dps rasipa, ali isto mi se ucinjelo cudno 900€ do bg. Mnogo je, kume. Nazalost, dps nas je na svasta navikao. I to nesto govori.
Ne ne ugradio se pejovic i grand po 700e. Evo pise dje je i sta je sve u famoznu kartu od Pg do bg od 850e. E sad ispade da je karta do berlina plus jos jedna karta pg bg.
Ali ok, proslo je zamalo, idemo dalje...
Naravno vise vijesti nema ni na sajtu - portala vijesti... nista zanimljivo nema tu sad. Moram slikat za ganda stampano izdanje ako naletim dje na njega danas. Za merak :)
Zaebavas li se ti to ?
PG - berlin - PG 700eur ?
Nema ugradjivanja ?
Kao sto rekoh prije do Berlina iz PG i ako se nedjelju dana prije bukira ide oko 350-400eur max sa regularnim. Iz Tirane za Berlin 150-200eur
Ali drzavne su pare to sta ima veze, glavno ej da se grand izugradjuje
PG - Brisel - PG 1000eur ?
Ja samo navodim kako najcesce stoji u ugovoru... Ovo je fakturisano 5 dana prije puta za Berlima (a ako bih bas zakerao zapitao bih se kako je karta Pg-Bg-Pg za 1.03. fakturisana 2.03.)... A Pg-Bg-Pg je ipak 151.40... Just sayin'... Da se michemo sa ove teme?
Samo vidjet sa ministrom sledeci put do tirane pa onda za berlin. I gando dal da uzme veci kofer ili da ide na rucni?
Gasi gando, drze se turizma gore, dugo si bio odsutan. Prosetamo se jutros sa tobom... a tek je vikend.
Kad bi me ti prosetao odmah bih se objesnio na neku staru tresnju :D cini mi se 5-6 postova gore da si rekao da je ovo 900eur za cijelu svitu ministra :D
A inace jel mu lakse 2sata do tirane autom i direkt let nego ici za BG pa cekati tamo 3-4-5 sati pa onda presjedati za berlin. Rekao bih da je to trosnje radnog vremena za koje ga placaju poreski obveznici :D
Kao sto rekoh samo bahato :D
Na nevidjeni rekoh da je ili vise ljudi ili vise karata...sto kasnije i ispade tacno. Ti rece do bg a sad ispravi da je ipak do berlina. Cak je i portal makao vijesti.
Mada sto kazes mozda bolje on i autom do bg da podje i tu se moze ustedjet. Ali svojim.
Kao sto rekoh setnja jedna jutros na ranu zoru. Za ovaj vikend dosta.
Sent from my iPad using Tapatalk
Koga bas interesuje, neka zovne u agenciju, bilo koju, trazi povratne karte za ove destinacije, za iducu nedjelju i znace je li ugradnja ili nije. Znam da je karta do USA (malo dalje je to od Berlina, ako neko nije bio) ispod 900 povratna, pa kako god.
Ovo da vrati iz svoga dzepa malo bi bilo. Kao sto prije rekoh, vise je dps za cg poguban no nacisti za njemacku sto su bili.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Kako sam sistematski uništen od snoba
Na istom mjestu kao juce...
Spavam ovdje nocas...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8e770b8b92.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Njemac do mene, Ceh iza mene, Beogradjanin pliva ( i to odlicno), Rus pije pivo.
S kojim u morsku avanturu?
Ada sa nekim Baraninom haahahahah
E, znas li kako Beogradjanin pliva 😍😍😍😍😍😍...on ne moze kiksat' u spavacoj 😎
Kako me snadjose...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b42b85b499.jpg
Jedinstevni osjeacaj kad poslije 3 nedjelje treba da pocnes na posao
Daj ti tri nedelje da vidis kako se vrace