Malo više rekao bih. Momak nastupa ođe ka da je PR saveza, a možda i jes ko ti ga zna...PR za odnose na društvenim mrežama...
Printable View
ovo nisam ocekivao od tebe, al dobro :) trebao sam da znam kod prvog pljuvanja navijaca :) samo uzivaj mifa
dutch jesam li ja tebe nedje pomenuo da pravis pobunu? samo sam rekao da je bilo odje likova koji su zvali da se ne ide na utakmicu sa englezima, da se bojkotuje, da nece da idu u svajcarsku, ne vjerujem da bi takva reakcija bila da su pocerani mirko, bozovic, bas i sl???????
ja sam se osrvnuo da ne mogu da vjerujem da ste toliko osuli paljbu po savezi po deju, zbog koga? covjeka koji je imao extra uspjeh u 2010, a u 2011 se poceo ponasati da ga maltene boli ona stvar za cg repku, sto je i dokazao da svaki intervju koristi da sebe promovise, super to treba raditi a zna se kad, a ne dok nam visi u vazduhu sto cemo i kako cjemo, i fino sam obrazlozio zasto mislim da su ga ranije trebali pocerat, sto se tice vlaisavljevica rekao sam dovoljno, ne zelim da gubim energiju na tog covjeka, ni meni se ne svidja sto je on tu, al sto da ja radim, nije mi se svidjalo ni sto je filipovic tu pa smo cekali dugo da ode
није црногорска репка него репрезентација...јесте то почели мало хрватским језиком да причате?цицо је ипак имао утицај...очекујем да чујем још "од ове наш момчади" -.- спрдња
Mitnar, sto se śekiras jadan, śedi odmaraj glas.
Nit sam Dejovac nit Kranjcarevac, ali pricat o principijelnosti Savicevica pored Vlaisavljevica tu dje jes je umobolno.
Inace, kad smo kod bojkota, ima li karata za ovu utakmicu? :smajlikojegajesramotastopitaalijbg
Bih se izderinja ka konj.
Je li se situacija malo smirila? Moze li se mirno pricat' o repki? Dobar dan!
Necu komentarisati ovu umnobolnu pricu o namjestanju i bojkotaovanju nacionalnog tima, samo bih se osvrnuo na najvecu crnogorsku podjelu od '96-e (bjese li ta godina?)...
Prvo i osnovno - Koliko god da je trener dobar, koliko god postizao dobre rezultate sa ekipom, nikad ne moze imati vece zasluge od igraca! Nijesu ni Dejo ni Kranjcar zasluzni za Mirkov gol protiv Velsa, kada je pretrcao pola terena, gol Zverotica sa 18 m, Bonjine intervencije... Sigurno da imaju velikog udijela, ali da ih neko (u ovom slucaju vecina) stavlja ispred igraca... Neshvatljivo!
Kranjcar je odradio odlican posao, sto na motivacionom planu, sto na taktickom. Ne razumijem ljude koji ga krive zbog formacije u Velsu. Sve je bilo kako treba, samo sto nijesmo imali srece kao u proslim utakmicama. Kao i za uspjehe, tako i za neuspjehe treba traziti 'krivce' na terenu.
Sto se tice odluke saveza... Pojeli su *****, ali to ne znaci da treba da se okrenemo protiv njih. Treba izraziti nezadovoljstvo, ali na normalan i civilizovan nacin. Mi ne znamo sto se tu sve desevalo, ali sto god da je u pitanju, cak i da je otkaz opravdan, tajming je prelos! Sto god da je Cico radio van terena, APSOLUTNO je nevazno! Jedino ako je blatio drzavne simbole ili narod Crne Gore, sto sigurno NIJE! Prelos potez, ali idemo dalje!
вјеровао или не нисам га ушао на тај форум од 2007.нисам ја доситеј обрадовић па да идем тамо овамо и учим народ.само сам рекао,ако већ причате о црној гори онда причате о црногорској репрезентацији,а то сам рекао јер видим да момци одавде који иду на утакмице црне горе и код куће и на страни говоре репка.
но да не би тему одвели ђе јој није мјесто моје виђење је овакво:
пуну подршку брновићу до краја квалификација,ако што извуче извуче,а ако ћемо право играчи и без тренера би требали да остану непоражени у базелу иначе нису за бараж.ја би волио да обије добију ал то је немогуће.
какве бојкоте, какве муке?ако неко због тренера и пресједника долази да гледа утакмице а не због фудбалера и народа такав нека бојкотује слободно,не треба никоме...
цицо је био,отишао тако да је све даље препирање око њега сувишно,то је што је.
mislim da 99% nas ovdje zeli najbolji uspjeh reprezentaciji/repki/momcadi/momcovima - ma zovi ih kako god oces, nasi su. isto tako mislim da niko ne moze uzeti zasluge za sjajne rezultate prije samih igraca. a da duzimo vise o odluci saveza i/ili dejana savicevica je bezveze. odluka je donesena i sto je uradjeno uradjeno je - sad moramo da sacekamo da prodje malo vremena pa da vidimo je li bilo za bolje NAS ili ne. nama je trebao kranjcar kao malo vode na dlanu samo da bi najzad ubijedio svlacionicu da mi mozemo da se nosimo sa bilo kim, da je lopta okrugla i da mozemo vise od andore, san marina itd (bez uvrede njihovim ekipama).
isto tako, ne svidja mi se da se sve ostavlja za bazel, volio bih da se branimo protiv engleza i da izguramo par dobrih kontri, da se borimo i oznojimo, ali da na kraju makar znamo da se nismo predali - ko god da nam je u goste dosao. ovo je nasa kuca, nas stadion, i nema predaje!
a tek za ova nova će morat na privatne časove..
kako se namlatiše pojedini na ovu temu to je nevjerovatno, Dejo jes igrački genije al to ne mora da znači da će bit dobar selektor ili "fudbalski radnik", to bi isto bilo kao da staviš prvaka Formule 1 da ti uradi generalnu na juga jer eto vozio je formulu pa mora i to da zna..
ipak siguran sam da ovo nije njegov potez(a i da je do sujete ne vjerujem da bi Cica ni dovodio), jednosvano je "neko" tako smatrao da treba i to je gotovo(a ko zna ko i što je u pitanju), Cicu bi dali otkaz i da je uzeo svaku pobjedu u kvalifikacijama a neki retardirani izgovor bi već našli, ovi "profesionalni navijači" su mi ipak najjači sa komentarima..
smoriste vise oko deja i cica, zavrsena je prica sa cicom a mislim da je bitnije o englezima da pricamo i svajcarcima. kome se ne dolazi zato sto cico nije tamo mislim da ne treba dolaziti i ovdje.
a po meni bi mozda bozovic trebao malo sa gola da odmori , bar dok ne bude stabilan na gol. golman treba da je standardan da bi bio u formi, mozda i vise nego kod ostalih pozicija u timu. a posebno zbog samopouzdanja koje je presudno kod golmana.
Nebih ja Bozovica dirao, jeste da je kiksao protiv Velsa ali svakome se to desi. Bice Brnovicu dosta zeznuto da sastavi ekipu protiv Engleske, jer treba imati jaku odbranu gdje Basa i Savic moraju da igraju ali oni imaju kartone. Mozda bolje da proba u napadu nesto kombinovano sa Damjanovicem i Joveticem. Na sredini je tek zajebana situacija jer Drincic Pekovic i Vukcevic imaju kartone. Mozda da proba sa Novakovicem i Kascelanom nesto. Mitar Novakovic je dobro igrao na sredini, a protiv Svajcarske je asistirao Mirku kad je dao gol.
Kakav patriotizam :)
Znate li vi da je fudbal biznis, kao i svaki drugi?
Znate li vi da vas Dejo cita, ili ce sjutra?
Znate li vi koliko se on sjekira oko svih fudbalskih i navijackih strucnjaka, koji fudbal dozivljavaju kao srceparajucu spansku seriju?
U fudbalu ako nesto moze da vrijedi je - biti igrac. Ostalo su mind games, koje nikoga ne iznenadjuju odavno.
Mada, vjerujem, i znam da je dobar adrenalin kad za nesto zdusno navijas i gines.
Pa pobijedili, a izgubili... :)
didi,
sto se tiche mene i mog drustva, dobro si osjetio da imamo interes da savićević ode poslije ove sramne odluke, a to je neizmjerna ljubav prema fudbalskoj reprezentaciji i crnoj gori i sto joj zelimo sve najbolje..
ja nisam pozivao na nikakav bojkot, samo sam rekao da necu ici na utakmicu protiv engleza i da sam otkazao put u sajcarsku (planirao ga pola godine, i ulozio odredjena sredstva) jer reprezentaciju više ne smatram svojom, vec pojedinaca iz FSCG... Utakmicu cu gledati na tv-u, jer ne bih znao kako bih se postavio i ponašao, kada bi navijači na primer dali podršku dejanu svićeviću( što me ne bi začudilo) Ovo da ne idem na utakmicu i da je gledam preko tv-a nije bila ni malo laka odluka, ali svakako ispravna..
I da me ne shvatis pogresno, ja sam savićevića volio mnogo mnogo vise od tebe i vjerovatno većine ovdje, ali razočarenje je blaga riječ poslije ove sramne odluke...
uzivajte u propadanju jos jedne nacionalne salekcije, i sa srećom...
pozdrav!
Isto i dalje mislim da se trebaju neke osnove savladat, nekima. Pardonne-moi. Fudbal je masinerija. Selektor, najmanje bitan. Bitno je da je sarmantan. Meni je Dejo bas sarmantan.
Aoo da se ocete isplakat za Cicom pa da zavrsimo sa tim. A ovo da neko ne ide na utakmice zbog toga sto je smijenjen selektor mi je blago receno smijesno. Ja sam isao na SVE utakmice i kad je bio Filipovic (kojeg nisam volio od pocetka) i kad su rezultati bili katastrofa. Uvijek cu bodriti te momke bez obzira ko je selektor, jer ne navijam za Deja, Cica, Brnu itd. vec za nasu zemlju i te igrace koji se trude da naprave sto bolji rezultat. Cico je imao moju podrsku, sad ce je imat i Brnovic pa ako kiksa lako je i njega smijeniti.
Ada e čoče... Smjenjivaćemo trenere svakih 20 dana. Jer piju, puše, govore kako vole ovaj tim ili onaj.
Vidi li ko što onaj metiljavi Murinjo radi?! Kakve sve ciganluke. Plači***********, nabada prstom u oko, glupira se, kreteniše... I što radi Real Madrid i navijači?! Stoje iza svoga trenera jer vjeruju da će im donijeti ono što se pamti - a to je uspjeh. Ostalo se zaboravlja!!! Tako smo i mi trebali ostavit Cicove mane i stavit fudbal u prvi plan. Ali eto, bi rabota...
Što se tiče odlazaka na utakmice i podrške selekciji - to kod mene nikad nije bilo upitno. Ja ću vazda bit tu, pa ko god da je selektor. A jesam li izgubio entuzijazam ijesam li manji optimista sad - jesam, i to s razlogom.
Murinjo nikad nista s Realom nece uradit. I da smo zdravo.
Zivi bili.. :)
Godinu prije no ce doc u Real, rekla sam - eto ga, i bi tako.
Sad i ovo kazem, pa dako promasim. Ja bih voljela, no ne ide.
Protiv Engleza znaci Bajkovic, R. Lakic Carapic Batak Pejovic, Mugosa Kascelan Novakovic, Burzo Jovetic Damjanovic... Ima da ih oderemo kao... Ubijedjen sam da ce Svajcarci igrati X ili Izgubiti u Velsu... Onda nam pobjeda protiv Engleske... Zasto bi se taktiziralo?! I onako nam za Svicu trebaju ratnici, za bod, a u PG sve sto imamo...