Ubise Gadafoga,sto velite to ljuđi?
Printable View
Ubise Gadafoga,sto velite to ljuđi?
Kad se na semaforu prestrojim propisno, npr. za pravo, a neki balvan mi pridje, sa desne ili lijeve strane, u traku koja je za skretanje desno ili lijevo, i kad zasvijetli zeleno svijetlo munjevito startuje pokusavajuci da se useka ispred mene... A ne bi ga pustio pa da cemo oboje bambati!
Uh meni se to cesto desi u pg, pogresno se prestrojim, ali dam zmigavac pa ako neko pusti pusti, ako ne, djir oko bloka pa ponovo :)
Drugo je to... Desi se. Ali kad balvani nece da cekaju ka' svi ostali u koloni nego, choche, glume pamet i prestrojavaju se dje je manja guzva da bi potom izigravali nervozne kamikaze i ulijetali ispred propisno prestrojenog i strpljivog naroda onda sagorim. Obavezno to rade uz "nervoznu" skripu guma, turiranje, "opasne" poglede i slicno...
Sve strucnjak do strucnjaka.
smrdljivi racunar..ujutro ide format!
I kupanje!
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...4rvMbTwVvjqkcS
Onaj osjecaj kad gurnes prst u grlo pa kad nemas sto da povratis, samo se naprezes.
Brijanje... Jeben ti brijanje.
kad se toliko pre'ladim, da se ne mogu ni nasmijat, jer me pluća bole...
Majke, cijoj je djeci sav izlazak u Delti.
Detalj od sinoc - Ada u Deltu smo ti, dje cemo mi drugo
( tel razg majke jedne male bebice, koja me sa kolicima gurala izmedju rafova u Zari )
a kada je nevrijeme, a mamama se izlazi, đe će one izaći sa đecom? Ne vidim drugu lokaciju u PG. Jeste debilno što se šeta u Delti ako je vani prijatno za šetnju i ne postoji mogućnost da dijete prehladi. Mada bih šetnju po Delti sa đetetom zamijenio posjetom nekom.
Jesen, kisa, oblaci...
Trudim se da me nista ne nervira. Sve to uspjesno kanalisem na neko sigurno mjesto, u sebi. Da li je zeludac, da li je dvanaestopalacno, da li oboje...
moram ja pocet da pijem kamilicu ujutro i navece,obavezno!
nervira me sto imam milion obaveza, sto moram na 10 strana odjednom, a ne mogu nikako
spor interneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet, sto moram da blokiram jebeni klip na yt na 240p i da cekam 10 min. da mi se ucita
zub me boli, moram kod zubara..
Prespori vozaci. Ne morate biti manijaci, ali i ne morate voziti 20/30 km/h majku mu *ebem !
sise..
i onaj ko nam ih natakari...
One bi svakako trebale bit na onu drugu temu.
PMS.:mad:
jbni zadnji ispit.. grrrrrrrrrr :mad:
ćuti, vučeš to godinama :p
ahahah :) :) zar ti ja licim na nekog ko provodi vrijeme pre ogledalom :p ..
znas me znam te :** hihih :mrgreen:
šalim se ja, malo... :) eto, više nisi nervozan :*
vikky, brate burazere, stojiš između mene i svakog mog mužjaka :lol: