je li ko gledao Hobbita u 48 HFR 3D tehnici i što mislite?
Meni je izgledala duboko odvratno, fluidnost radnje na snimku je čudna i oduzima filmičnost i epiku ioanako slabom filmu. jebalo ih 48 frejmova.
Printable View
je li ko gledao Hobbita u 48 HFR 3D tehnici i što mislite?
Meni je izgledala duboko odvratno, fluidnost radnje na snimku je čudna i oduzima filmičnost i epiku ioanako slabom filmu. jebalo ih 48 frejmova.
I ja sam to bas pomislio kad sam gledao, cudno je nekako bilo al naviknes se.
Odgledah Hobita i kao veliki ljubitelj odusevih se :D
Sto se tice nacjosa top su ali onaj topljeni sir... Kada bi me neko natjerao da zgutam spermu, mislim da je takvog ukusa :D
^ znaci svidja ti se sir? :))
Ja ih sa drugim sosom uzimam, mnogo mi je bolji :)
Ne dirajte mi sos ljuuudi, koliko li sam samo recepta isproba ne bi li ubo i nalik onome iz cineplexxa :D
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Bruka je sos. Kad smo već kod toga, kako prave kokice pa imaju onako dobar šmek? I nekako su žućkaste. Ubijem se svaki put.
^ Maslac-Puter? Kikiriki?
Btw sos od sira ftw.
Pa kako preporcujete hobiti da se gledaju,2D,3D ili ovo 48 frajmova
Ne preporucujem.
Ima li sto za petak vece da valja? :)
Ni ja ne mogah onaj sos nešto, ne znam koja je muka bila jer ga svi hvale... Kokice isto preslane, izgleda ne treba na prve termine ići što se hrane tiče... :D
Moze bit [emoji1]
idem da gledam ovaj egzodus, zanima me imam ono 1 kartu valjda dzabe, vazi li to i za 3d filmove ili kako to ide?
Ne znam važi li, ali ako ne važi mislim da bi trebao pričekat da izađe nešto kvalitetnije. Nisam gledao Egzodus, mahom su mi svi rekli da je film smorčina. Pogledao sam John Wicka prije neki dan. Film je sramotno loš. Očaj.
Kakav je hobit za pogledat? Bolje njega nego egzodus ?
Ja jos ne pogledah Hobita, ali sam gledao Egzodus i odusevio me je, bas mocan film..
Mene je Egzodus smorio, čak ni Bejl nije uspio da izvuče film.Žao mi je bilo pare što sam dao na njega.Ne znam kakav je Hobit ali gori ne može biti od ovoga.
Pa ako si otisao da trazis svrhu zivota naravno da si se razocarao. Ako si otisao da odgledas film sa top efektima onda ne moze biti los nikako
A nisu vala ni oni efekti nešto spektakularno, bar meni.Oni Egipćani su odradjeni presmiješno, Ramzes koji žvaće žvaku cijeli film. :D
Ne stigoh jos da ga pogledam, samo sam procitao da su dobre kritike, jeste da je izasao HDCAM snimak, ali nema jos prevoda.
Ocete li vi ikad ista pohvalit, hejteri, a?
Imate li nesto za predlozit da se pogleda, da se ne traci vrijeme bzv?
Ali, ako mozete reci zasto nesto predlazete...
Kakvo smeće.
hello jel jos uvek emituju hobita :eagerness: zna li ko ??
Nisam gledao, komentarišem trejler.
kad ce "The Immitation game" u kino? bilo je kao "uskoro" u reklami prije Djecaka.. ali to uskoro, na sajtu nema ni na vidiku :)
Trenutno ništa osim GORČILA nije vrijedno gledanja u CINEPLEXX :-(
Zna li neko kako se zove ona plava ljepotica iz filma?
Je li isao ko da gleda Sedmog sina? Valja li?
E kako se isplakah na "Gorcila" show :D Konacno nas film za cistu desetku, plac :)
Meni je Budo ****** nevidjeno, a Djecaci su mi eto ok, mada najvise jer je nas film :) Gorcilo je bas dobra komedija, vuce onako malo na "Djeknu". Mjesavina Djekne i Cuda Nevidjenog. Obavezno odgledat :)