Pa fino su napisali "možda" [emoji16]
Kako bi onaj vic kad mali cigo pita tatu "Tata, hoćemo li ove godine ići na more", a cigo mu odgovara "Sine, možda hoćemo, a sigurno nećemo" [emoji38]
Printable View
Pa fino su napisali "možda" [emoji16]
Kako bi onaj vic kad mali cigo pita tatu "Tata, hoćemo li ove godine ići na more", a cigo mu odgovara "Sine, možda hoćemo, a sigurno nećemo" [emoji38]
Poštovani prijatelji,
Skijališta Crne Gore donijela su odluku da se kupcima promotivnih sezonski ski pass-ova za sezonu 2023/24 omogući besplatno korišćenje istih za sezonu 2024/25.
Dodatno, Skijališta Crne Gore poklanjaju po pet panoramskih vožnji žičarom K8 u toku ljetnje sezone 2024 svim kupcima promotivnih ski pass-ova u sezoni 2023/24.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Znam da je Jul i da je vani 41 stepen....
Al naidjoh na neki tekst i slike na nekom portalu...pa rekoh da podijelim sa vama
https://www.aktuelno.me/ekonomija/pr...i-ski-liftovi/
Zna li ko dje idu ova 2 nova lifta? Ima li sta novo za ćupove...da li postavljaju skroz novi lift dvosjed/četvorosjed?
Ima li iko ikakvih novosti....
Mijo zvani struja bzzz
Mogu oni napravit i 1000km staza ali ako ne naprave vjestacki snijeg bice im svaka sezona kao prosla.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
edit - wrong theme :)
Kakva je bila situacija prošle zime sa Banskim? Kao kod nas ili je bilo snijega? Osnježavanje?
https://www.pobjeda.me/clanak/skijas...gledati-u-nebo
Malo da oživimo temu, u susret sezoni... [emoji4]
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Imam neki predosjećaj da će ove zime bit kijamet snijega,što kod nas ne znači da če bit skijanja[emoji23]
Дако их не изненади снијег ове зиме.
Ekipa, da li neko ima info da li se najzad dogovorise ove nesrece iz oba skijalista da objedine ski pass ove sezone?
Mislim da su na jedno od gostivanja rekli da je doslo do dogovora oko zajednickog ski pasa
Sent from my SM-S908U using Tapatalk
Kako ce onda da organizuju za one koji su prosle godine kupili sezonski ski pass?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Vjerovatno ce im vaziti samo za drzavno... a ako oce na citavo skijaliste vjerovatno ce imati opciju da doplate tu razliku....
Mislim da to nije veliki problem ako su se samo uspjeli dogovoriti sta i kako....
PS Čini mi se da je prije bila i neka prica da na 1450 su radili neke nove staze....nadam se da ce to biti aktivno ove godine....
Došlo je (ili dolazi) vrijeme da ćemo bit zadovoljni bilo čime samo da sezonske karte od ove godine ne budu važile i za '25-26g
Prirodnog snijega je bilo do pola skijalista, od pola do grada je bio vjestacki.
Radili su cijele zime, vjestacki snijeg im je spasio sezonu, usrali su se od para, ski pass im je bio 50e za odraslu osobu.
Kod nas zarada od prodaje ski passova=0, jer vjestacko osnjezavanje ne mozemo i ne umijemo da napravimo od kad postoje skijalista.
Kad vec pomenu Bansko, mislim da ni jedna agencija nece praviti aranzmane za Bansko.
Aj fala bogu
Reizdace sezonske passove
Ja rezervisah za mene i ekipu smjestaj za februar u Kolasin.... ovaj sto izdaje reče da ce bit sigurno snijega na 1600 jer zavrsavaju i pustit ce u rad vjestacko osnjezavanje....
E sad to me malo iznenadi....jer nidje ne procitah da su poceli da rade na tome....a ovaj valjda nebi lupao napamet?
Ljetos kad sam isao na bjelasicu oni su stvarno radili postrojenja za vodu ali nidje nisam vidjeo topove a i na vijesti je bio clanak kako seljani ne dozvoljavaju rad na rijeci i blokiraju put za masine
Sent from my SM-S908U using Tapatalk
Ima li treće sreće za ski-centar Žarski?
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-centar-zarski
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danasnja vijest
U nedjelju protest mještana Mušovića Rijeke protiv radova na izvorištu Ljevaje
Mještani sela Mušovića Rijeka najavili su da će u nedjelju 20. oktobra sa početkom u 12.30 časova održati prvi mirni protest protiv radova na sistemu za osnježavanje i snabdijevanje vodom planisnkih centara Kolašin 1450 i Kolašin 1600, navodi se u saopštenju koje je medijima dostavila nevladina organizacija Sačuvajmo ljepote Bjelasice.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...oristu-ljevaje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja jednog zvah već sad,čisto preliminarno da vidim što nudi.Ispričasmo se,pošten čovjek.Ja mu velim,da me interesuje 4-5 dana u toku zimskog raspusta,eventualno februar produženi vikend,ali,rekoh,da se ne lažemo,idem radi skijanja,ne radi čari gole Bjelasice.Veli on,jasno mi je,i mi i vi zavisimo od onog gore.Reci termin,ako ne bude snijega ili kontra,ako bude kijamet da se ne može skijat-da smo zdravo.Neće propas niko zbog 100€
Kako ce da sibnu cijene da probaju da vrate gubitak od prosle god, bice skuplji Kolasin no citav svijet zajedno.
Hidrotehnička studija iz 2016 godine pokazuje koliko smo ozbiljno planirali i koliko se pitala 'struka' kada je donesena odluka da se pumpa voda iz Ljevaje 140l/s, a u Paljevinsku rijeku je srednji godišnji protok 240l/s", zaključuje se u saopštenju.
Dio mještana sela Rijeka Mušovića spriječio je 20. septembra izvođače radova da prođu ka izvorištu rijeke Ljevaja, a prethodno su u više navrata upozoravali da je projekat "vođenja vode cijevima nekoliko kilometara uzbrdo megalomanski, štetan za javni interes i priorodu".
Oni su poručili da "Ljevaja neće u cijev".
Struka se ne pita izgleda, vodoinstalateri citav zivot uce da se politicari kotrljaju nizvodno a ne nikako uzvodno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk