Ljudi, sjecka mi slika, pa onda zasnijezi. Pa dodje i sve tako. Gledati se ne moze
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Printable View
Ljudi, sjecka mi slika, pa onda zasnijezi. Pa dodje i sve tako. Gledati se ne moze
Послато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Provjeri kabal je li dobro prikopchan...
Sent from tapatalk
stigoše novi vrhunski kanali,bn,bn music,kopernikus,france 24...
Ubacili su ih sinoc oko 1
Kanali:
Cinestar fantasy
KCN 1,2,3
RT
France 24 english
RTV glas Plava
BN
BN Music
RT Vojvodine 2
neki muzicki kanal
Pink Kids
:encouragement:
meni su dosli na samom kraju
prvi program pa nazad
Da se malo prisjetimo, ko ono bješe ima najviše udjela na kablovskom trzistu CG?? :)
Telekom je za prvi dan ljeta (koje je pocelo juce) obradovao korisnike, i nastavice u tom ruhu da radi! ;)
Cao.
Ko će biti Robin Hud?
Ne znam ko ima najviše udjela,ali znam da će imati jednog manje za mjesec dana :-)
Poslato :-)
Kako te volim !!!!!!!!!!!Quote:
Da se malo prisjetimo, ko ono bješe ima najviše udjela na kablovskom trzistu CG?? :)
Telekom je za prvi dan ljeta (koje je pocelo juce) obradovao korisnike, i nastavice u tom ruhu da radi! :wink:
Cao.
http://i64.tinypic.com/8y5dll.png
Ja se nekako snalazim bez extra tv ... HRT 2 preko satelitske i kodi za ovu drugu utakmicu :) ... mada je za svaku pohvalu ovaj servis što su napravili ...
S obizrom da stara aplikacija sad ne radi, kako zakazivati snimanje na Extra Tv preko telefona a da nije pisanje poruke?
a sto bi sa sportklub kanalima...jel ta prica umrla?
Davno je umrla ta prica, isto ka i hibridni ruteri.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ako je neko uspio preko androida da šalta kanale na extra tv, nek mi pošalje naziv aplikacije i pod kojim imenom da tražim u set top box?
Hibridi bi trebalo uskoro da startuju.... Ako neko iz Telekoma zeli da podijelu ovaj info sa nama bilo bi dobro.
Ja ne bih vise od ovoga ;)
Hibridi "uskoro startuju" od februara... :D
Sent from tapatalk
Zašto ne bi bilo moguće?
Samo treba naći kompatibilan model...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Naravno da je moguće, u tome je i jedna od prednosti IP televizije, ali to kod nas nije ni pomenuto kao mogućnost, bar koliko sam u toku.
U stvari mislim da mi je Extra TV STB jedini uređaj u kući sa IP adresom kojem ne mogu pristupiti remotely.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk