I dalje je tu oko iste cijene (barem kod nas)
Ne bi trebalo bit promjena barem ne za sad.
Printable View
I dalje je tu oko iste cijene (barem kod nas)
Ne bi trebalo bit promjena barem ne za sad.
Od utorka i benzin i dizel idu dolje.
Po mojim prognozama (uzeti za rezervu)
Dizel -2 do -3 centa
Benzin -3 do -4 centa
https://www.vijesti.me/v/748763?utm_..._share_counter
Sile nema da ce ikad vise pobijediti na izborima.
Dzabe na svjetsko tržište cijena ide dolje, kod nas ide samo gore.
Dobih jednu info za gorivo da bi trebalo -5 centi da ode i benzin i dizel. Ne znam kolko je pouzdan al nek ostane zapisano...
Možda sam lud, ali mi se čini da treba DPS vratit da su manje zlo bili iako su monstruozno zlo bili.
Ja da mogu odmah bih ih vratio, znaci danas, i da imaju +75% u parlamentu bez satelita.
Zaboravili ste razne takse na gorivo, zaboravili ste 1e mjesecno na svaku sim karticu, zaboravili ste na racune za struju taksa neka na obnovljive izvore energije.....itd. A drzava je ozbiljna igracka da bi bilo dato narodu da on bira vlast [emoji854]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sjecam se da je hleb kostao 50 centi, Milka 2 eura, sir 3 eura, Manda je bio opozicija…
Zaboravio je bio sve zajedničke akcije
Zaboravio je bio sve zajedničke derneke
Zaboravio je bio kako sam njega
I onog malog Dragu
Dva put' spasio od belaja
Od markiranja goriva u budžet ide oko pet miliona eura
To je jedna od obaveza u procesu pristupanja Evropskoj uniji, ali i očekivani budžetski prihod shodno fiskalnoj strategiji koji se procijenjuje na pet miliona eura u prvoj fazi do 14 miliona ako sistem zaživi u potpunosti.koja bi prilikom kontrole identifikovala da li gorivo potiče iz nelegalnog prometa, čime će se obezbijediti povećanje budžetskih prihoda”, navela je Sekulić.
Suzbijenje sive trgovine na tržištu energenata glavni je cilj nadležnih inspekcija, pojašnjava Sekulić.
Jos jedan cent vise po.litru
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Obavještavamo Vas, da od datuma 11.03.2025. godine važe sljedeće cijene naftnih derivata:
BMB 98 - 1.50 eur/l (-0,06)
BMB 95- 1.46 eur/l (-0,06)
Eurodizel - 1.39 eur/l (-0,05)
Lož ulje - 1.33 eur/l (-0,05)
Taman da dopunim rezervoar i ustedim 1.8€
Ja razmisljam da naspem nocas i skinem tu ‘obavezu’, ebes 1.8 eura. :D
Fak. Sva auta su mi ful.
Nasuh ‘do cepa’ taman 45 eura - bez ustede 1.776 eura.
Da se ove nedelje vrši obračun i dizel i benzin bi išli još 3 centa dolje...
Pa da, cijena barela se vrti oko 70 dolara. Ocekujem pad benzina na 1.38 ili tako nesto.
Kurs eura prema dolaru porastao je za 0,45 odsto, na 1,0879 dolara.
Od utorka novo pojeftinjenje goriva.
Po ovim prognozama što gledah ovo bi moglo osvježit malo ;)
Dobih informaciju da bi dizel trebalo da pojeftini 4 centa
A benzin simbolično 1 cent
Od sjutra će u Crnoj Gori biti jeftinije sve vrste goriva, saopšteno je iz Ministarstva rudarstva, nafte i gasa.
Litar obje vrste beznina biće jeftiniji dva centa i BMB 98 će koštati 1,48 eura, a BMB 95 1,44 eura.
Za četiri centa pojeftiniće litar eurodizela i koštaće 1,35 eura, kao litar lož ulja čija cijena će biti 1,29 eura.
Po ovim prognozama do sad. Mogao bi da poskupi dizel malo od utorka
Op Op Prema podacima sa berzi, cijena nafte je danas u 13.00 časova pala za 4,73 odsto na 68,285 dolara, a cijena nafte Brent za 4,39 odsto na 71,648 dolara za barel.
Svetske cijene nafte su danas pale za više od četiri odsto pošto tržišta strahuju da će nove carine američkog predsjednika Donalda Trampa rasplamsati globalni trgovinski rat koji će usporiti ekonomski rast i ograničiti potražnju za gorivom.
Kako se situacija mijenja :) ide gorivo dolje :)