- znači ako zašteka kartica mora se zvati šlep služba?
Printable View
- znači ako zašteka kartica mora se zvati šlep služba?
Vidi, meni se to desilo na megana, ustvari nije mogao da prepozna karticu (card not detected), a otkljucao sam onim malim kljucem iz plocice. Slepao sam ga kod Bugija u Dahnu, i on mi je popravio karticu za 20 eura. Inace i od drugih ljudi sam cuo da se hvale na njega za ove stvari, pa ako ti treba broj poslacu ti na pm
Ja predah juce papire za prevod,boga pitaj kolko ce ga procijenit
Koje auto? Ako ti ga procjene puno vise imas da se zalis ali oni to ne usvoje obicno.. Ali javi se kasnije kad mognes da ti objasnim neke stvari :))))
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Za S4,vakat mu je bilo vise :) jedino se na godine mogu izvuc
Kakva žalba? Kako ja skapirao imaš rok od 8 dana za žalbu,ali oni ti kažu procjenu tek nakon nedelju dana(meni bio slučaj 8/9 dana)
Aj zovem te malo kasnije
Da ali pug je vjerovatno mladji od 10 godina,procijenjen na 5/6k eura i to ti je. :-)
Je li pametno odraditi cipovanje?Iz As ferrari mi kazu da bi dobio 35 ks a da ne šteti ništa automobilu.
sto da ne.35ks vise, manje trosi, ne steti automobilu. zvuci dobro. kakvi su ono glupani iz fabrike
1.8 t ide od 150 pa ja mislim do 225ks(možda i više) tako da u suštini sve isti motor uz manje razlike . 35 ks mi se ucinje kao interesantno.E sad nikad se nisam interesovao oko toga.Neki dižu taj čip u nebo,drugi pričaju kontru,ko će ga znati.140 e da auto digne na 215 konja zvuči primamljivo.
Zapitas li se kako ce to turbo koji je nalravljen za taj agregat da podnese i koliko ce trajati posle toga.. Onda kvacilo.. Onda procitaj malo osnove rada motora,hoda klipova i td td.. Te mape sto sa 150 daju dodatno 50-70ks nisu dobre ako ne stavis jaci turbo, bolje kvacilo kocnice i jos neke stvari.. Jer ako sve lstavis stock a dignes snagu za 30-40 posto i onda jos ako vozis agresivnije vecinom taj auto ima za 2godine ili da bacis ili da ulazes sve ono sto sam ti rekao gore.. Pa vidi dobro sta ces da radis....
________
Prodaja Originalnih i zamjenskih Autodijelova.
Uvoz iz njemacke i slovenije.
Sve info i porudzbe :
+38268615321 (viber)
Cisto me interesovalo ima li tu sreće. U mom slučaju bi bilo neko povećanje 20%(po njihovim riječima).Znaci da bi sve prošlo kako treba krajnja računica ispada mnogo više nego 140 e,a to se meni iz trenutne perspektive ne isplati.Bolje ovih 180 dovesti u top stanje nego rizikovati sa dodatnih 35. :-)
Jeste gledali ovo dje po nasim prodavnicama ?
http://www4.slikomat.com/13/0326/frq--57.jpg
Jesam.