U zabjelsku vektru ne radi ni extra tv ni internet ni fiksni.
Ima li koga da objasni
Printable View
U zabjelsku vektru ne radi ni extra tv ni internet ni fiksni.
Ima li koga da objasni
Meni danas na resiveru ažuriranje softvera... Trajalo je nekih sat ipo ukupno...
Na kraju sam zvao 1500 da vidim što traje tako dugo. Onaj mi lik reče da ga restartujem. Nakon toga je opet ponovio kompletan proces, doduše nekih 10-tak minuta je to trajalo, nakon čega je proradio normalno.
Do juce smo imali 2 cg kanala i rai uno, posle je uveden blue moon i famozno "Poslednje cikvanje" i svi bili srecni i zadovoljni sa izborom kanala.Sad je drugacije, imamo 500 kanala i nismo zadovoljni :P Evropa bajo.
Gledate li sada najavu euro 2016 na RTCG1?
Kad se mijenjaju kadrovi, slika igra gore-dolje, lijevo-desno, i to nekoliko puta....
I to u 2016-oj godini, gdje je najnoviji trend slike - UHD (4K). Sprdnja.
za slikom (u) koju ja sada gledam, 90% foruma bi plakalo ! Sve preko antene.
Izasla je nova aplikacija za extra tv,nude neke kanale. Zna li ko o cemu se radi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://i.cubeupload.com/IzQ2Il.png
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Koji se parametri koriste za prijavu? Username i pass sa naloga od adsl/optike?
ja sma skinuo aplikaciju ali ne prolazi autentikacija.
Ja se registrovah (upisah broj mob telefona i stize mi sms sa kodom) i kasnije u zadnjem koraku upisao mail adresu na koju mi je registrovan mail/adsl na lokaciji.
Medjutim posto koristim magenta L paket da li imam do kraja godine besplatno ovo na koriscenje, ne ovaj mini paket nego mislim na ovaj start paket?
I ja uspjeh preko mobilnog broja... Nije loša aplikacija, čini mi se...?
Na koliko će moći uređaja da se koristi?
Lijepo bi bilo kad bi svi ovi kanali bili dostupni u Tv Teci i da tv teka radi kao u aplikaciji(samo pritisnes premotavanje).Nema zakazivanja snimanja, opcija koju su napravili poslije 100godina, sad je ukinuse :(
Meni samo mogu crnogorski kanali, na ostalima pise da nisam pretplacen
Za magentu su besplatni svi kanali do kraja godine, isto i za max postpaid pakete.
ostali vide nekoliko CG kanala, ostali se plaćaju
Ne radi
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Jel' moze na tel.ova aplikacija?Na tablet i lap radi normalno,ali na tel kod mene nece
Poslato :-)
Radi normalno kod mene... Pitah na 1500, za Magentu XL će biti trajno free korištenje aplikacije, za Magentu L i Maxi trio do nove godine...
Radi li ovo samo na jedan uredjaj, ili na vise njih?
Sent from my Tapatalk using iPhone