Spremio i podijelio Bogdanovic poruke za danas.
Malo se kasnilo, uspavali se, jer su imali kasni onilne fight sa URA.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Čuš 99% bogatstva. Ma 200% su uzeli za sebe.
Srbi su izvisili, vidimo uveliko na sve strane.
Kakva god da mi je priča, realnija je od tvoje. Jer tvoja je kao da mi živimo u čardaku ni na nebu ni na zemlji pa smo slijepi kod očiju.
Nego oće tamjan da šklapi za oči.
A ja sam živio ovdje od rođenja, i odlično pamtim što je ko pričao i radio. Ali će doći to jednog dana na naplatu svima. Kako radili, tako im se vraćalo.
Ada Daka je vazda bio zrtva rezima.
Jos od kad ga je Milo apsio ka Momirovog kuma.
Opet krvi mrzni Srbi a ne Đukanović i DPS
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Ajde ti, ko se bije taj se voli, još se nisu otpratili na Insta, nije slijepo crijevo, to je najvažnije.
https://i.postimg.cc/sgbrC0fn/IMG-20210910-103238.jpg
Kad ih ambasade malo išklepaju i jednog i drugog (mada mora se priznati da je na neko sitno pecanje Dritange ovom staljinistički ego proradio), biće da zajedno zapjevaju
Ne zajebaj, mogao si još malo u širinu poć :joy:
DPS uz Srbe, nemoj da ih izostavljaš nije lijepo. Da se ne osjete još i zapostavljenim.
Demokrate pate od tog sindorma ovih dana sve su prilike. Mijo Martinović i Rakonjac odličan primjer. Marku Milačiću takođe policija je napredovala od Milovih kerova do junaka.
Ali bude mi te ponekad žao. Nikako da ti updateuju verziju spinovanja i relativizacije. Da se primijetiti da dostini forumaša više nisi interesantan za diskusiju njego te drže na ignore.
Viđi, lijepo bi bilo da budemo svi malo realniji ođe. DPS vlada jeste šikanirala sve koji nisu bili za DPS, realno.
To jel Bato "sva sreća pa su bili korumpirani pa se nešto moglo završiti" Carević se napunio nema nikakve veze. Napunio se zbog kombinacija sa Gugijem, Svetom i Branom. Slična priča je i za ostale.
Tom logikom, ako je primjenjuješ dosljedno, možeš sam sebi oponirati za ovaj anticrnogorski stav, jer niko sad ne dira ni Bemax, ni Voli, ni Čeda Popovića, ni..... dopiši ima ih stotine, pa tom tvojom logikom nema ni a od anticrnogorstva. Ne volim duple aršine. Oni su nas dovde i doveli.
Diraju šverc cigara, droge, plantaže marihuane i klanove, a to mislim da nikom normalnom biti problem.
E jes, stali su na rep malo Vesu Pejoviću i neka su. Oni pretovari za "dž" na štetu željeznice...itd.
Ili najbolje da ne stanu na rep Draganu Brkoviću. Treba da je sramota DPS sa privjescima što su puštili razne Dragane Brkoviće da podijele među sobom cijelu crnogorsku privredu i useru se u nju.
Ako misliš da treba vratiti DPS na vlast i nastaviti sa kumovskom ekonomijom, onda stvarno nemam riječi.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Najbolje da nam Zeko dijeli pravdu, a Katnic potpisuje ugovore o krivici
Skoro tona kokaina i 6 mjeseci kucnog pritvora i 1000 eura.
Zeko je na sve prigovore gradjana zbog policijskog postupanja odgovarao da je sve u redu, ili cim se desi nesto govorio da je policija profesionalno postupala, cisto da odbije sve zainteresovane za zalbu na startu.
A sad vodi preko 300 postupaka za Cetinje i za auto kolone....
I treba on da se vrati i da "gradzanski" pomaze ovom narodu...
Ili Katnic 1000 eura za skoro tonu kokaina....
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Kao što sam i procijenio:
Quote:
Abazović: Nema straha da će doći do rušenja Vlade, prevazići ćemo i ovu krizu
Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović za Euronews Srbija kazao je da nema razloga za strepnju da će doći do rušenja vlade.
On je ocijenio da će vladajuća koalicija prevazići i ovu krizu i dodao da je čitav događaj u vezi ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija sproveden perfektno.
Izjavu u emisiji Načisto na TV Vijesti, da će oboriti vladu, ako bude smijenjen ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, nazvao je upozorenjem.
"Ne bih tu rečenicu ili tu izjavu doživio zlonamjerno, kako god me može da interpretira bilo ko, bilo kako, tako da, to je nešto što je vrlo precizan i jasan stav bio u početku. Ja sam molio sadašnjeg premijera, tada, prije nego što smo sastavili Vladu i naveo šta su crvene linije za građanski pokret URA, sve što se tiče nacionalnih interesa Crne Gore", rekao je Abazović.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...mo-i-ovu-krizu
Ako krenu u smjenu Sekulovića pade vlada 1/1.
Ako pušte smjenu, a ne oburdaju vladu, mogu sami da "napušte katastar" i toga su mislim takođe svjesni.
Nagađam da je došlo iz Kvinte da se odustane od smjena i da se smire strasti.
Ja prognoziram da neće doći do smjena, a da ako dođe do toga da je vlada pokojna.
Evo da vidimo što će da bude.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sve su to fini poslovni ljudi
https://www.njuskalo.hr/image-w920x6...ka-2996738.jpg
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Oni su pokojni oburadju li Vladu, i DCG bi izaša' dobro okrnjen da to npr. oni urade, dok DF i ne bi osjetio neki pad, jer njihovi glasači dobeim djelom to i žele.
Ali kao što sam i najavio, nije ni prošlo ni 24h, stiže prut iz ambasada i neće proći dugo dok se ne "ižljube".
No sto no Dado Scekic za slogu u Vladu i protiv svadja.
I ja bi na njegovo mjesto. A ne no da mu kombinaciju pokvare[emoji23]
https://www.vijesti.me/v/565768?utm_..._share_counter
Na kraju ispade da Dritan nije politički mangup, nego kukavica :)
Uglavnom strašno kako vas foliraju, a ne vidite. Postavka priče i diverzije je da kao cimaju oko razrješenja MUPa i Dir. UP, pa kao dogovićete se, a ovi dobijaju popis i sve ostalo kao i do sada.
Iza svega stoji nauka - psiholozi, sociolozi... čitav tim koji organizuje ovu sprdnju. ;)
Ja nagađam da nikakvih smjena, nikakvih sukoba, i nikakvih obaranja vlade i bilo koga drugoga, nikad nije ni bilo. Samo jedna divo režirana, krajnje uzbudljiva i napeta, medijska predstava za samopromociju, i samoočuvanje. Sa izvanredno režiranim scenama jurnjave, pucnjave i masovnih eksplozija.
Iz kojih na kraju ostane ono što je i bilo- ništa.
Kad pogledaš malo unazad, od početka imaju poneku takvu. To im je valjda način vladanja.
Jedino ovaj put nisam siguran koliko su bili uvjerljivi:)