https://i.postimg.cc/0j4J01GG/IMG-5283.jpg
Printable View
Cijene nafte i zlata su danas u porastu, dok su evropski berzanski indeksi neujednačeni, a američki indeksi u padu.
Cikene nafte bi mogle da porastu na 100 dolara po barelu zbog potencijalnog sukoba Izraela i Irana, smatra viši analitičar energetike kompanije MST Marki (MTS Marquee) Saul Kavonik, prenosi Si-En-Bi-Si (CNBC).
Indeks frankfurtske berze DAX je danas u 9.15 sati pao na 18.974,35 poena, britanski FTSE 100 na 8.261,54 poena, dok je francuski CAC 40 porastao na 7.484,46 poena, a moskovski MOEX na 2.799,73 poena.
Vrijednost američkog berzanskog indeksa Dow Jones je pred današnje otvaranje berzi u Sjedinjenim Američkim Državama pala na 42.011,59 poena, indeks S&P 500 na 5.699,94 poena, a vrijednost indeksa Nasdaq na 17.918,48 poena.
Da skratim priču od idućeg utorka cijene idu gore.
Ima li kakvih novosti?
Ako je po paukiju,ide gore.Inače,ođe rijetko ko omaši sa procjenama
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sve vrste goriva skuplje od ponoći (vijesti.me)
Quote:
Sve vrste goriva od ponoći će poskupiti, saopštilo je Ministarstvo rudarstva, nafte i gasa.
Eurosuper 95 i 98 poksupiće po cent i u naredne dvije sedmice koštaće 1,41 odnosno 1,45 eura po litru.
Lož ulje će biti skuplje za dva centra i koštaće 1,28 eura po litru, dok će Eurodizel biti skuplji za cent i koštaće 1,31 eura po litru.
Naredni obračun će se obaviti 21. oktobra, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 22. oktobra.
Nije mnogo pa ne pisah.
Vidjećemo sledeći obračun
https://youtu.be/Xb9x3KcdXWc?si=3PvflZ0zrz3vIekk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od utorka novo poskupljenje.
Po mojim prognozama 2 do 3 centa cijena ide gore.
Sve vrste goriva od ponoći će poskupiti, saopštilo je Ministarstvo rudarstva, nafte i gasa.
Eurosuper 95 poksupiće za pet centi i u naredne dvije sedmice koštaće 1,46 eura po litru.
Eurosuper 98 poksupiće za četiri centa i u naredne dvije sedmice koštaće 1,49 eura po litru.
Lož ulje će biti skuplje za tri centra i koštaće 1,31 eura po litru, dok će Eurodizel biti skuplji za tri centa i koštaće 1,34 eura po litru.
Naredni obračun će se obaviti 4. novembra, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 5. novembra
Od utorka gorivo ide dolje
Po mojim prognozama:
Benzin 2 centa dolje
Dizel 1 cent dolje
Sve vrste goriva od ponoći će pojeftiniti, saopštilo je Ministarstvo rudarstva, nafte i gasa.
Eurosuper 95 pojeftiniće za tri centa i u naredne dvije sedmice koštaće 1,43 eura po litru.
Eurosuper 98 pojeftiniće za dva centa i u naredne dvije sedmice koštaće 1,47 eura po litru.
Lož ulje će biti jeftinije za cent i koštaće 1,30 eura po litru, dok će Eurodizel biti jeftiniji za dva centa i koštaće 1,32 eura po litru.
Naredni obračun će se obaviti 18. novembra, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 19. novembra
Po ovim informacijama što ja imam od utorka
Benzin bi trebalo da ide cent dolje
Dizel 2 centa gore.
Ne mora da znači al sačekajmo da zvanično objave.
Iz Ministarstva energetike su saopštili, da od sjutra važe sljedeće cijene naftnih derivata:
BMB 98 - 1.46 eur/l (-0,01),
BMB 95- 1.42 eur/l (-0,01),
Eurodizel - 1.34 eur/l (+0,02),
"Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata („Službeni list CG“ ,broj 23/2021), naredni obračun će se obaviti 02.decembra a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 03.decembra 2024.godine", istakli su
Od utorka gorivo ide gore.
Po mojim informacijama i dizel i benzin bi trebali da poskupe po 2 centa.
Eurosuper 95 poskupiće za dva centa i u naredne dvije sedmice koštaće 1,44 eura po litru.
Eurosuper 98 poskupiće za dva centa i u naredne dvije sedmice koštaće 1,48 eura po litru.
Lož ulje će biti skuplje za dva centa i koštaće 1,33 eura po litru, dok će Eurodizel biti skuplji za tri centa i koštaće 1,37 eura po litru.
Naredni obračun će se obaviti 16. decembra, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 17. decembra.
Samo uzimaj, pi.
Vozači će od 2025. plaćati dodatna tri centa po litru goriva, naknada će se koristiti za formiranje rezervi
https://www.vijesti.me/tv/emisije/73...iranje-rezervi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako i treba
Malo je 3 centa, ja bih to odmah na 50 centi stavio.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Prvo Milo sa Strujom,pa sa telefonom i dodje na redu i jos jedan posten lopov na vlast [emoji35]
Pa svi oni su isti
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja to odavno plaćam za gorivo kroz OIE [emoji1787][emoji1787]
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zaboravili ste 7 centi za reprezentaciju.