Dobiju ove dvije i na srbiju, divno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Printable View
Dobiju ove dvije i na srbiju, divno
Nama je od starta cilj prolazak grupne faze, a to imamo ako pobijedimo preostale dvije utakmice.
Ko će nam doći u osmini finala, Srbija ili Turska, potpuno je svejedno. Odnosno možda bolje Srbija, jer se igrači poznaju privatno pa će možda imati milosti prema nama da nas ne ponize totalno.
Tesko ce se ta Švedska dobiti bojim se.
Na osnovu onoga sto su do sad pokazali jaci su od nas i to solidno.
Dobro, ove prethodna tri meča je jači tim pobijedio, to je to. I debitanti su pokupili malo iskustva, pa da ako svaki naredni put bude malo bolje. Treba gledati naprijed, mada to teže ide sa lokalnim "čuvarima kapije" i mentalitetom.
Nešto imam osjećaj (i nadu) da će Vučević ili Simonović da pregaze protivnike naredne dvije partije, da vidimo... :)
Nijesu dobili no su nas razvalili ako ćemo pravo.
Po 20-30 razlike.
Nadam se pobjedi mada iskreno teško.
Mislim da ćemo obje izgubit.
Nadam se da griješim.
Nešto sam mišljenja da bi dosta bolje prošli da su nam u prva tri kola bili Švedska, V. Britanija i Finska, pa onda tek Njemačka i Livtanija. Svaka pobjeda pa i očekivana daje vjetar u leđa, ovako su nas dva favorita nakantala prve dvije utakmice i sigurno da je to uticalo i na igru protiv Finske koja je bila očaj. Finska u suštini ima Markanena ka i mi Vučevića i imaju čini mi se čak 4 igrača koji nemaju uopšte klub, no eto, svršenome poslu mane nema idemo dalje i nadam se da su došli sebi i da ćemo vezati dvije pobjede sad, za prolaz.
A i da dođe Srbija posle, nešto sam ubijeđen da se ne bi obrukali, baš zato što se svi tu super znaju ima velika doza i rivaliteta + inaaat, sjetimo se i prije utakmica sa Srbijom đe smo ih dobili u sred Beograda iako su i tad bili ogromni favoriti. Ne kažem naravno da sad imamo šanse pogotovu ne sa ovim sastavom, ipak je ova Srbija sad svjetska košarkaška sila ali tu do 15 razlike bi bio zadovoljan. :)
Najveći problem je te ovi naši igraju bezvoljno.
Odnosno uopšte ne igraju.
Takođe ovaj crnac je sve samo ne plej.
Zašto opet počinje Allmen, pa jbt on je bek nije plej daj Drobnjaka da razigra momke na startu, Allmen veze nema šta će s loptom, služi da je prenese i da dobaci najbližem do sebe, nikakve vizije, ništa. Zašto on konstantno počinje ???
Mi na otprilike sličnom nivou kao prethodnih mečeva sem što nam je skok znatno bolji, čvršći. Spašava za sad što ova Švedska baš veze nema, bar za sad ništa ne pokazuju.
sreća naša pa ovi ne umiju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Čim je Mihailović da trojku i slobodna, dobijamo.
E moj sudija sve ti *****
Sreca ne radi mi kablovska
Jesu li sjeli na poluvrijeme i rekli koji ce nama ovo oni, daj da se izgubi i ide doma
Drobnjak izbačio muda na sto
sem vučevića koji je klasa za sebe, drobnjak je naš najbolji igrač.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Allman da ne napravi par dobrih stvari u odbrani, možda i najgora partija nekog našeg igrača ikad na zvaničnim utakmicama.
Kakva raga je Olmen, moze li ovo
Pazite Simonovićev IQ, mogao je otvoreno da završi ovo bez problema i čoek gađe asistenciju u publiku...
Kakva košarkaške veličine na tribinama, Garbahosa i Bokan.
Olmen airball floater sa 2 metra, pa onda za 3 promasuje.. Totalno poljuljano samopouzdanje, kakva kanta..
Daj miči Simonovića više, daj Zorana Nikolića bez kluba, garantujem da će veći dopronos dati !!!
Muka u pm,ovo ce se klackati ovako do zadnjega sekunda.
Dako prelomi na nasu vodenicu :)
Pa da je Kyle bio od pocetka iole ovakav, lagano ovo ide na +10 .. mucenje je ovo sve
Olmen vezao 10 poena ali je istripovao i da je McGrady i sad nikome loptu ne daje, sam sve... :D Dako se smiri ta kuvana glava do kraja, dako privedemo ovo kraju...