Haahahaahahah pakao svega mi.Lagano se pravi pauza ovome kucku da predahne.
Daj brate izbodite Novaka pucajte mu u noge.
Printable View
Haahahaahahah pakao svega mi.Lagano se pravi pauza ovome kucku da predahne.
Daj brate izbodite Novaka pucajte mu u noge.
Svaki turnir smaranje oko navijaca, Federer je brend, malo smecarski se ponekad navija i urlice ali ocemo li svaki turnir pricat o tome...
Ova pauza ne vjerujem da ide na ruku Federeru, ipak je prva dva seta manje vise odmorio, sad je neki momentum bio na njegovoj strani... Novak ce sad malo razmislit, bez panike i 3:1
E da, pauze nista cudno... ili ste i to prvi put vidjeli...
Koliko god mocan djokovic nerealno je da zavrsi federera onako divljacki. Bice tu mucenja jos malo.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Osmi gem (4 set), je li moguce kakav Novak izvuce prvi poen, a sad Federer, a ovo je nerealno.
3:1 kraj. Kao sto rekoh, bas bi me Federer iscrnjacio da ode u peti i na kraj ga izgubi...
Ideeemoooo!
Zbog ovoga ga volim, sto vazda da' nadu smradu ovome Svajcarskom i onda ga ugasi lagano..
Publika mrzna ugasena Federer ugasen.
Ne bi Nole bio Nole da od gotovog ne napravi veresiju protiv Fedje ;)
Mislim da je i bolje po njega sto se ipak malo pomucio u ovom mechu, da ne udje skroz uljuljkan u finale.
Najbitnije od svega je da opet nema nista od 18. gs-a za Rogera, kao i konacno vodjstvo Novaka u H2H.
Sad jos kad bi Raonic izbacio onog Skota, pa da gledamo pravo crnogorsko finale :D
Bravo za No1e-ta stvarno je ovo doktorski odradio.E sad da vidimo šta će reći smrdljivi mats vilander :D
No1e-federer 23:22
No1e-nadal 24-23
No1e-marej 21-9
sjajno
Odradi ovo Novak puno lakse no sto sam ocekivao, prva dva seta su nesto nevidjeno. Nivo igre i koncentracije je bio nevjerovatan.
Zao mi je sto publika nije bila bar donekle objektivna pa da stojeci pozdravi bar ona dva-tri nevjerovatna Noletova poteza.
Nadam se da bi Milos mogao dobiti Mareja pa da gledamo finale GS-a Niksic vs Podgorica :)
Prestar je vise Federer,ne moze ni kondiciono izdrzati dug mec.Moze bljesnuti na mah ali nedovoljno je to.Odigra dobro jedan set ali Novak ga saceka odmah u narednom.
Tuzno(ili lijepo) je vidjet da Djokovic i sa prosjecnom igrom moze ladno uzeti GS ili igrati finale.
Ako cemo pravo, vidjelo se iz onog klipa "zavirite u glavu Novaku i Rodzeru" (http://www.snappytv.com/tc/1303700) da je Nole opusten i maksimalno samouvjeren. Jbt, to ne bi bio Nole kad ne bi barem maaaalkice zakomplikovao zavrsen posao - cisto da adrNalin proradi :)
Fedexa vole jer je (bio) šampion duži niz godina, što će isto biti slučaj i sa Noletom ako bude toliko trajao... Na stranu to, naravno da publika navija i da meč što duže traje :)
A priznali mi to ili ne itekako ima istine u ovome što je rekao Pet Keš. Jeste da je "naš" i najbolji ali ipak... ;)
Pat Cash
Quote:
Federer and Nadal are spectacular to watch while Djokovic is machine-like in comparison. In another era his flair and movement would be incredibly appreciated but he maybe looks a little boring...
https://giant.gfycat.com/Frightening...ndsquirrel.gif
Što znači poštovanje od domaćina ;)
Rodzer definitivno ima mentalni problem kad treba da igra protiv Djokovica.
Igro je turnir odlicno, agresivno sa ekstra servom i na mrezi, danas je izisao sa spustenim gacama.
Ovo je bilo lakše nego šjo su svi očekivali. Federer više ne može servisom da pravi prednost protiv Đokovića u kontinuitetu, a kad se uđe u razmjenu Novak je bolji.
Sad da vidimo Raonića.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
Korektna izjava Rodje:
""Video sam i ranije Novaka da igra ovako dobro. Ali, teško je kada tako krene od samog početka, jer onda gledate kako da što pre zaustavite krvarenje. A on vraća loptice jako dobro, kao Andre Agesi. On može da vam uzme set ili dva za tili čas. Takvi setovi (kada Đoković dominira) prođu za čas. Pre nego što bilo šta uradite, vidite da je prošlo 45 minuta i da vam nije baš preostalo mnogo opcija"
Ajmo sampione jos jedan korak do 11-te GS titule :D
strasno !
A dje nijanse pominjes, odera ga 2;0 za manje od ure.
Prva dva seta odigrati onako protiv Fedexa ja jos ne mogu da vjerujem,jer ni u njima Fedex nije bio los ali koliko je Novak nevjerovatno precizno pogadjao ali bas svaku lopticu...sto i komentator reče "ZASTRAŠUJUĆE""
Novak je zivotinja.
Samo se plasim da ne izdusi u finale.
Cus da izdusi, pa nije on juce upao na tour... Raonicu treba Wawrinka-like perfomansa da bi ga dobio, ne samo da ga sluzi servis savrseno, no mora i da pogadja forhendom ka nikad u zivot. Marej tek mislim da nema sanse, on mi je prevelika *****, a ako bude Djokovic igrao i 50% od ovoga danas u prva dva seta bice dovoljno agresivno za Mareja. Djokovic je daleko ispred svih, eto da recemo jedno tri stepenice iznad Federera, a onda je Federer jedno dvije stepenice iznad ostalih sto je stvarno odlicno za njegove godine, ali onda tek izgleda Djokovic brutalno u odnosu na ostale... Desi se njemu Simon, Anderson, al vazda to u peti seti dodje na svoje... Iznenadilo bi me da ne uzme 4 GSa ove godine.