Okle znam ja? Mozda si dobro sa njim pa se potrudi.
Ofrlje radi, na racun stare 'slave'. To i price na grani znaju. Svaki majstor je takav..Procuje se ka dobar i onda pocne da fuserise..
Printable View
Okle znam ja? Mozda si dobro sa njim pa se potrudi.
Ofrlje radi, na racun stare 'slave'. To i price na grani znaju. Svaki majstor je takav..Procuje se ka dobar i onda pocne da fuserise..
tata je ok s njim..nisu sad grlo i dusa ali se znaju...
jedino na ovaj forum cuh kritike na njegov racun...
Pa ako covjek uradi reglazu, i volan stoji krivo 2-3 centa pa onda rece "A pobjega mi je, nema ti veze to", onda je LOS.
Sole je uradio sve - savrseno.
oke...kako se kome potrefi.. :D
al meni svaki put vrh
Vjerujem ti ja. On je bio nekad najbolji, i vjerujem da je i sad kad oce ka coek da uradi to.
;)
Reglazu u Lajka, UL.
kod bata sam poveo klia jer je malo vukao u desnu stranu...
evo ACS ce da potvrdi da je bato rekao ' a to mora malo tako '
a naravno prvo je madjijao onim njegovim kapanom !
uzeste coeku leb :D
I always say, the way a man treats his car is how he treats himself. :D
zzzzzzzzzz :D
Ne mogu da vjerujem da se sprdate s ovim stvarima.
ispoliracemo voskom ahahahah
Imam problem sa farovima matirali su skroz... E sad vidjeo sam da su vec pitali nesto o tome nego mi muka da trazim... Ako mozete da mi odgovorite sta da radim da li da poliram samo spolja ili i spolja i iznutra,s kojim smirglom,kojom pastom i kako???
Bio bi veoma zahvalan... :):):)
Evo i slike farova cisto da vidite...
Attachment 42915
Attachment 42916
Sorry, ali ako je tebi muka da trazis za sebe, kako je onda meni da pisem 2-3 puta za tebe?
Potrazi, a ako ti je lakse imas i na youtube detaljno objasnjeno. Uglavnom vodobrusni papir, polir pasta i to bi bilo to...
Izvini brate ako te uvrijedih,no mi se cini da je malo tesko prelistat 100 i nesto strana da bi ubo 3-4 posta... Ali evo,skupicu snage i bacit se u pretragu... :):):)
Gledao sam vec na youtube,nego reko i da pitam ovdje za neko detaljno objasnjenje... U svakom slucaju fala...
I opet da pitam da li da ih poliram samo spolja ili i iznutra???
Ma sve OK, ali vec sam danas nasao nekome link. Za 10 sec.
Pa jel se polisa spolja ili unutra?
Samo spolja...
Punjenje klime s freonom gdje ima najpovoljnije?
Ja danas uradio kod komsije-Makija u Gornjoj Gorici.
30e freon + 20e ruke
Inace iza Sindarele se nalazi, sa niksicke magistrale desno kod Bodikom marketa i nekih 200m ulicicom.
Kakve crne Ruke?Da prikljuci bocu sa freonom i da napuni, to uzima 20€ kriminal
Tako je meni receno. ;)
A vidjoh da je bas nikakav posao.
a ljudi to su majstori, kad vam kaze koliko ce uzet za ruke, cjenkajte se s' njim, nije to ovlasceni servis makar za 5e ce spustit ako je lagan posao
[quote=dub_c;1682325]Ja danas uradio kod komsije-Makija u Gornjoj Gorici.
30e freon + 20e ruke
Imas li broj tel?
Niko ka svoj svoga ili u ovom prevodu ka komsija komsiju :)
Dok sma punio nikad mi nisu uzimali ruke ... Cush ruke.... Jedino ako nije mijenjao nekakve djelove, ventile ili slicno. Doduse ni ventil nije tesko promijenit ali eto kolko tolko vise posla nego samo punjenje freona.
Hahah,da ja sam se zacudio kad je rekao ruke da naplacuje,punjene freona je slicno kao da si na pumpu dosao da natocis goriva jedino ti kompreserom izduva donji dio branika hahaa,....
Imash AC Service u zagorichu....
Ima li ovoga kod nas?
http://img.alibaba.com/img/product/2...19561558_1.jpg
Ako ima onda je ovo odlicno rijesenje. Ovo sam kupio u USA za 8 dolara, dolazi i cesma i crijevo i sve.
P.S. ima jedan majstor u Tuzi, zove se Ruzno, ja mislim da uzima 20 eura, bar tako je bilo prije. Njegov broj je 069 069 460.
Zovite ga i javite sto je bilo.
25€ ovo je vec realno ,sa rukama jos hahaQuote:
P.S. ima jedan majstor u Tuzi, zove se Ruzno, ja mislim da uzima 20 eura, bar tako je bilo prije. Njegov broj je 069 069 460.
Zovite ga i javite sto je bilo.
Po nekom mom iskustvu ovi momci iz A/C servisa u zagoric su korektni i odrade posao kako valja za 35 eura,bez ikakvih ruku... :):):)
Nego? Sve je robotizovano?
ja vazda pitam unaprijed koliko je da mi se odradi to i to, ili obidjem jos 2-3 majstora ili preko telefona koliko bi kostalo...
Imam problem pa molim za pomoc.
Danas sam krenuo iz kuce, upalio klimu, LOW, recirculaciju closed, manual, ventilator 40%.
Od Tolosa do sportskog centra noge su mi bile totalno smrznute, volan hladan, ruke, kosulja, i stranice sjedista kao i naslon za ruku.
I onda sam primjetio da iz otvora izlazi para, bas kao kad otvoris frizider.
Sto bi moglo da bude?
Hvala!