Utorkom su povoljne karte ko voli cineplexx [emoji102]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Utorkom su povoljne karte ko voli cineplexx [emoji102]
I skupljas pecate za gratis kartu [emoji102]
Па то је то, зато треба избјегавати туђа мишљења, једноставно шта год да кажу , било добро или лоше утицаће на твој суд.
Филм је одличан , тема је врло тешка за преточити у филм, управо због научне стране, али рекао бих врло успјешно.
Matthew Macconaughey је по обичају разбио , уз визуелне и аудио ефекте, одличан
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Koliko sam ja citao po internetu taj dio uopste nije smjesan i nerealan. Film je vrhunski dok se ne pojavi Matt Damon.
http://www.youtube.com/watch?v=ce24uorjGj0]
Prelos film juce sam ga gleda'...
je li neko gledao dječake? čuh da je smor
cuo sam da je dobar, mada nekim ni mali budo nije bio nesto tako da ukusi su razliciti...
Razocarah se u Mocking Jay Pt.1
Prakticno-uvod u drugi dio. Pi.
Kakav je ovo HFR za ovaj novi hobit .Film u 60 frejmova ili sta :o?
Preporuka za Dječake... Bolji nego što sam očekivao... Svakako su crnogorski filmovi rijetki, tako da respect za ovaj projekat...
Djecaci - Od sjaja do ocaja. Gluma nasih pozorisnih i ''stranih'' glumaca na nivou, dok su ovi mladji ocajni.
Muzika O.K....Sta znam...Onako...
Žali bože bačenih para i sat ipo izgubljenog vremena za Dječake...
Sent from my D855
Je li ko gledao Dzona Vika? Valja li?
Kianu Rivsu je svaki film prije i posle Matrixa potpuni promasaj
Saglasna.
Obozavam nase filmove, bas za rijetko koji mogu rec da mi se nije svidio, cak i kad su najveci treshevi u pitanju, ali Mali Budo...Sto je ono ljudi moji? To je jedini film u bioskop ikad da sam htio da napustim salu prije kraja, no mi je ostalo naćosa jos pa odgledah ono smeće do kraja. Kakva tuga od filma. Jedina scena koja mi je izmamila osmijeh je kad Andrija Milosevic psuje pokojnog oca. Ostalo sve je za cistu nulu.
Sto se Djecaka tice, odlicna ideja, gluma i realizacija losa. Tj. gluma mladjih likova ocajna (lise Stanka kad je stariji) a starijih likova je gluma ok sto znam. Kraj je donekle izvadio situaciju tako da se film moze pogledat. Ako ni zbog čega drugog, naš je. U odnosu na Malog Buda, za Oskara.
Aj kad se stigne sa te premijere utisci da se bace za Hobita :)
moja greska, nijesam jos bio krmelje obrisao :D
Inače ne znam kojem šampionu marketinga iz Cineplexxa je pala genijalna ideja da premijeru filma Hobit koji traje tri sata stavi u radni dan i to još u ponoć.Ali mi se sviđa što su za vikend dali matine pa će se napokon film moći odgledati bez veće gužve i zalutale đečine
Ovaj Egzodus bi trebao biti dobar u 3D za gledanje, kad neko pogleda neka ostavi utiske.
Gledao Hobbita i nisam nesto previse odusevljen. Mozda je to zato sto sam ocekivao nesto slicno trecem dijelu LOTR-a (najbolji dio po meni), sto je kad pogledas sad, nemoguce.
Ima par dobrih scena, a na neke sam se i presmijao, ali u sustini nije to to, ne znam. Nekoliko nerealnih scena i CGI previse vidljiv u pojedinim momentima. Po meni ocjena 7, a mozda i 6.
Predugo traje, ima par odlicnih scena 3D...
Hobit zadnji dio nekako mlak i neupecatljiv nikakve epike nema u njemu vise sam se uzbudio na 3d trailer Star Wars prije pocetka filma.
Koji datum je zadnji dan prikazivanja Hobita ?
Zna li ko oce li i sledece nedjelje bit Hobbit u 2d jer neke filmove posle nedjelju dana prikazuju samo u 3d