Kad me gotivi neko za koga mene realno zabole. I uglavnom 'oće nešto.
Edit:
Negativna/defetistička/žrtvena retorika.
Nesposobnjakovići, pocrkajte. Hvala unapred.
Printable View
Kad me gotivi neko za koga mene realno zabole. I uglavnom 'oće nešto.
Edit:
Negativna/defetistička/žrtvena retorika.
Nesposobnjakovići, pocrkajte. Hvala unapred.
kako ste tanki sa zivcima,sto je to? :D
Aj ti mala, imas ''svoju'' temu... ''Bas me briga stvari''.. pa nas inspirisi ;D
:D
:*
bas sam se ja nasla da vam kazem, a ja sam zivac veci od svih :)
Unisten glas posle karaoke-maratona sinoc. A danas jos semi-proba... Hmeh. getaway playback blues.
Nervira me kad je komentator ispred slike pa znam sve 2 sec prije no se desi.
Ni ovaj Vujisic mi bas ne pomaze.
kad se momak oženi, pa mu je tazbina ka' da je odrasta uz nju! puj
tzv. prizetko
a ne zezaj, oboje imaju malog brata,a on ima više slika sa njenim nego sa svojim. jadno...
ahahahahah kako se presmijah,hvala ti! :)
Svasta li vas nervira aooo :p
Nervira me sto imam zadnji ispit sjutra a ne da mi se da zaspem no ko idiot blejim u ovaj racunar i cekam torrent za game of thrones finale...
ti ga bar znas
Iznervirala me djevojka, sad bi posha' da joj opalim zadnji movashi u glavu, pa dok pada, lijevi kroshe, i kad najzad pane na zemlju, sta' bi joj koljenima na ruke pa sve direktima u nos...
Pa bolje odje da izdushim...:D
Nervira me,sto je ova prehlada neumoljiva,e'o 3 dana se raspadam ka' sumeca tableta,potrosih 20e maramica..:D
nervira me jedan kiks sto mi se desi jutros,***** ti maler i mene bahatog,
no mi opet to nece nista pomoc
sto se vracem u dzunglu..
T-com koji već 20 DANA (slovima DVADESET) nije u stanju da osposobi telefonsku liniju i ADSL ...i to za firmu...
Povraće mi se kad pročitam ovo na facebook ili na forum...
Znali su se 6 mjeseci, prije nego što su prohodali, posavadali su se, ali su se posle te svadje zbližili još više. Jednog dana mu je rekla da je bolesna, da ima bolest srca. U trenutku ju je zagrlio i poceo plakati. Ubrzo kada je trebala ici na operaciju, kada je trebala uci u avion, nije se ni pozdavio s njom. Kada je došla oporavljena sa operacije nije ga vidjela. Pitala je mamu gdje je. A ona odgovorila:'ZAR NE ZNAŠ KO TI JE DAO SRCE!!'
:'( :cry:
Ovo je tuznije od popularnog Hachika..:D
Raonic raonic raonic
A podgoricanin sa kanadskim pasosem?
Turske serije na svakom kanalu!