Meeedo! Meeedo!
Steta sto ce on biti obican glineni golub za Karlosa odje.
Zato svim srcem uz Paula! :heart:
Mada, uopste nije iskljuceno da se Sinner vrati i onda opet.. staro, dobro Karlos-Janik polufinale.
Printable View
Meeedo! Meeedo!
Steta sto ce on biti obican glineni golub za Karlosa odje.
Zato svim srcem uz Paula! :heart:
Mada, uopste nije iskljuceno da se Sinner vrati i onda opet.. staro, dobro Karlos-Janik polufinale.
Sad bas komentator rece dobar stat.. Karlos je uvijek mnogo dobar u konvertovanju brejk lopti na ovako velikim turnirima i mecevima, ali danas.. 1:9. Paul je neke poene mnogo hrabro igrao, istina...
Ukrade ga Paul, casti mi! :shocked:
Mada ga je i krvavo zaradio, napogadjao se linija...
сад да видимо одговор Carlosa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Igra Karlos jako, ne vjerujem da ce tu biti nekih vecih promjena.
Ono sto se moze ocekivati je da Paul padne sa intenzitetom.
Odlican set bio.
H2H им је 2:2. при чему им је сваки меч био сличан као овај први сет
Toliko o padanju intenziteta. :D Bar za sad...
како диже игру у пар минута
Milo za drago. Idemo ponovo...
Necu vise da gledam mec. Vidim ja dje ovo ide...
Paul je poceo opasno da se glupira.
Ako cu da se nerviram, neka to bude zbog Novaka, a ne nekog tamo Paula. :D
Svaka cast za Meda, odlicna partija od njega i dosta igrao napadacki, to se trazi.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
лош је Sinner био. наравно не треба умањивати побједу Daniila. писао сам већ о томе како је талијан имао проблема и у ранијим мечевима. није то био онај Sinner са бетона, превише дефанзиван а то није његов терен
кренуо је у обрачун ко ће јаче. а он то не може да издржи са Carlosom
Dobija Medvedev Alkaraza.
Alcaraz is man to beat... vidjecemo ali mislim da Alcaraz ima 70% sanse da osvoji ovo. Ludilo ako dodje do 4 slema u ove godine...
Djoko ima jos stepenica a nije jos ni 100%
To sto je za ovoga Lipovinu Djokovic dripac je njegova stvar i ne vidim tu nikakav problem i kad to saopsti javno ali nije normalno da mu vrijedja cijelu porodicu i uopste da ih pominje.
Čuš da nekome naziva komplet familiju ljigavom-to može samo potpuni idiot bez ikakavog ljudskog digniteta i obzira prema bilo kome.
Новак у полуфиналу. мада ко су му могући противници тамо, може се рећи да је у финалу већ
https://x.com/josemorgado/status/1810994287187788132
Bogomi rekoh ja za Demona posle 1/4, izgledao je jako lose. Kakav maler da se na mec loptu povrijedis, nevjerovatno.
I ja vjerujem da ce u finale poc, mada eto Musetti umije da ga namuci, a Fritz je na AO bio bolji prva dva seta pa izdusio, vidjecemo, mislim da ce Fritz doci (sad nas napomeni kako ga je Novak dobio povrijedjen, znamo, opusti se [emoji1787])
па немој брате [emoji1787] чоек није добио људе који по терену нису могли ходат. мјесто да их шета он им слао ударце у мјесто ђе стоје [emoji1787] канта једна невиђена.
и мени је криво ради Alexa. много повреда на овом W, и то све на прагу OI
ваљало би се испратити ово код жена данас. Ostapenko црта по терену, ка да је дух Kvitove ушао у њу. са друге банде Elena је за класу боља тенисерка од свих у жријебу, само да то потврди
I u finalu mu je njegov najveci protivnik - on sam.a mali nije htio da mu izadje posle runeove golgote,njega bi tek ugazio
Hahah a nije jedini slobodno. [emoji16] Dosta je Fritz napredovao ove godine, ne mislim da bi u eventualnom mecu dobio Novaka, al eto moze bit 4-5 setova. [emoji2]
E kako Ostapenko udara ravno onu lopticu, ne znam sa kim bi ono uporedio, ono je nemoguce. Zbog toga je i sama sebi najveca protivnica. [emoji2]
Al Paolini koja posle sljake dodje do 1/2 i odje, e vala joj svaka cast, jos ako zaredja dva finala, naklon, al navijace se za ovu nasu. [emoji1787]
мора се навијати за Дону, нормално :D најсличније је то игри Kvitove. на трави оно иде јако добро, наравно све до момента док ударци малко престану да слушају. Ostapenko нема план Б у игри. само један
Ima li ko stream da pošalje?
Izjednači Fric.
Mislim za Djokovica da bi on bio lakši protivnik.
Muzeti ga je namučio par puta, iscijedio bolje reći, doduše na šljaci. Ovo je trava..
Radije da je igrao sa Fricom.
Rijetki Englez da ga voli. :joy:
https://i.postimg.cc/XvQNqjKk/Screen...-Instagram.jpg
сјајан сет Done. у ударцу је, на свом сервису стабилна. још један
и даље је обични циркусант који таленат бача у воду. ал ово је кул, тотално
https://www.instagram.com/reel/C9SG0...Y5dHlqMHo3Zw==
4:4 и 15:15. Дона излази на мрежу и има чисти смеч по паралели. шаље лоптицу по дијагонали у велики аут и последица тога је изгубљен сет
E ako nisam mislio da je ova Jasmine 10g. mlađa od Done...a ona starija ˝g
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
аааа мојне, пи. па колки аут. имала је Дона шансу да ово опосли
ееее све ти јбм. код 7:8 у TB је Дона имала шансу да узме овај меч
Svaka cast, kakav mec.
Paolini finale RG i W, kakva sezona za nju uz sve to dubl igra na sve ove turnire, kakva mala ratnica. Moguce protiv Ribakinje koju dobi u 1/4 na RG, al sad ide trava.
Iak navijah za Donu, nisam je moga gledat ove zadnje gemoce dje se mrcvari po terenu, ima sam osjecaj preda ce mec cim dodje do finala, Paolini je ratnica i stvarno zraci pozitivnom energijom.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bfd585de01.jpg
моја Elena. а и моја Dona, какву је шансу за титулу испустила
Dako se mali talijan prePane pa ga No1e oduva laganini 3:0 i još jednom kaže guud najt.
Dzaba mu kad ce ga u finale oduvat spanac-rus