Tom Clancy's Jack Ryan
evo je druga sezona izasla
Printable View
Tom Clancy's Jack Ryan
evo je druga sezona izasla
Da li je realno da je ova Gilenhal u The deuce ovako ogavna??? Aoooo drama
Srbijanska Grupa za sada odlicna
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Amin to fakin' that! :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...449e42eaac.jpg
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
See je odlična
Ako se po jutru dan poznaje Netflix ga je ugasio .
Tačno sam znao da će od tebe biti prva pozitivna reakcija i na See i na servis. :D
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Servis nije bolji od Netflix-a samom činjenicom da je potreban uređaj koji ga podržava dok se Netflix može gledati i na šperploči. Ali serija (makar prva epizoda) je odlična
Edit:
i ostale epizode su više nego odlične
Nisam ispratio ali vidim da je BBC izbacio War of the Worlds seriju, ali da isto uskoro radi i FOX.
Valja li sto ovo iz BBC-a?
Watchmen odlicna za sad.
Poceo i His Dark Materials.
Watchmen odličan, baš su prenijeli taj neki sirovi vid pripovijedanja iz orginalnog stripa a opet je priča obrađena posebno u odnosu na isti. Ozimandis bog.
Potpuno OK je Watchmen za sad, samo da ga ne useru sa raspletom.
Nakanih se da posle 10 godina obnovim film, i to Ultimate Cut od 3 i po sata. Ne cinite to sebi, iz 3 puta sam ga gledao :D
Ne treba, film je prazni spektakl bez suštine, serija bi trebalo da je bliža originalu.
Ja počeh seriju ali mi se isto čini da treba film obnoviti prvo? Davno sam ga gledao, gotovo se ništa ne sjećam a u seriji mi se čine događaji i likovi povezani?
Srbijanska Grupa solidna
Serija se dešava poslije stripa/filma.
Možda bolje samo obnoviš strip umjesto filma.
Pa taman, nisi ga lose opisao. Svakako dosta mudat potez od Snajdera, u ono vrijeme napraviti R rated film po ne toliko poznatom stripu, sa manje poznatim glumcima (makar u to vrijeme) i to sa postenim budzetom. Ipak prije 10 godina superhero / comic book ludnica nije bila na snazi kao danas. U svakom slucaju nepotrebno dug film, mogao je upola kraci da bude a da se nista ne izgubi.
Watchmen je jedna od najpoznatijih ako ne i najpoznatija grafička novela, pa se baš teško može reći da je malo poznat strip [emoji3]
Seriju ću tek da gledam, ali ne vjerujem Lindelofu ništa, pa su mi očekivanja mala.
Послато са E6653 помоћу Тапатока
Watchmen je potpuno druga publika u odnosu na standardne stripove.
Naravno, što i govori u prilog činjenici da je šira javnost znatno manje upoznata sa njima u odnosu na prosječnog Marvel karaktera npr. Samim tim mi je i čudno, tačnije pozitivno sam iznenađen i dan danas kako su Snyderu odobrili tako zajeban projekat prije 10+ godina. To bi možda i danas bio dosta ambiciozan potez, a kamo li tada.
https://i.imgur.com/VdUcltN.jpg
Prijedlog za mini seriju, zanr drama, triler, hvala
The Night Of
Послато са E6653 помоћу Тапатока