Sredis te mape za 20-30e imas oglasa i odje i na diler...
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
Printable View
ne trba mi niko za to jer je problem sto je sistem sa DVD, uzet od nisana, za koji nikad nisu ni uradjene mape za CG,Srbiju,BiH,Makedoniju i Albaniju, a to sto ima je kao sto rekoh iz 2012te godine...taj sistem su valjda 2010te zamijenilo sa onim tomtom sa sd karticom.
da vidite kako su ljuti vozaci koji imaju ovaj sistem, kako im reno to prodao stari sistem, platili ga lijepo a onda ostlali bez podrske :)
to za megana? moguce da je kod nje ga to od pocetka proizvodnje, u lagunu su krenuli sa navigacijom na 6 diskova ili kao kod mene na dvd-dl i onds preskocili na tomtom a ove ostale zaboravili... :)
samo su na taj sto ke sa sd karticom smanjili displej, i ljepse je uradjen ovaj sto je kod mene u auto od tog novijeg :)
Ima li ko da zna kako da ubacim mape na Clio 4 , ili da znate nekog da to radi. Na sajt renaulta su 140 $ za evropu
Izgubih karticu/kljuc od Renoa a nemam rezervne, da idem odma
u Alliance ili ima jos neko da
to
izradjuje?
atm iza delte.
p.s Nedelja je.Sjedi do ujutro.:)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fb60aad98d.jpg
Hvala
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_moto/923516
Kazaljka za gorivo ne mrda, blokira sa vremena na vrijeme , i dok ga ne napunim do cepa ne mrda... Clio 2015 1.5 dci ?
Sto moze biti da nije imao ko slicno iskustvo ?
ja jesam na svakog renoa imao takvo iskustvo ako natocim a da ne ugasim auto... kazaljka posle toga ne mrda...potpuno zabudali...cak nisam siguran da i naknadno tocenje goriva odmah popravi stvar...
kako vas uopste puste da sipate u upaljen auto? :D
to je protivno sigurnosti kazu...
nego - za 10 eura na danasnje cijene ti dodje ko da pljunes u njega :D osim ako imas digitalni mjerac na neki displaj pa da ti doda 1 red piksela :D :D
Pozdrav ekipo. Skoro se ubacih u forum,previse je diskusija i nisam uspio da nadjem dio u kojem komentarisete mehanicare za Renoe. Znate li nekog ko je pouzdano dobar?
jovica, ima servis u grbavce a radio je do skoro u aliance
0694848354
Preporuke za Jovicu!
Samo bih ispravio kolegu za broj telefona
069484354
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
to je to...kucah sa mobilnog pa dodadoh broj vise :)
Otiso Jovica iz Alijansa... opaaa (ako je to taj kojeg ja znam) :D
da se ubiljezi broj :D
Evo ti mog iskustva:
Alijans godinama - dok su obezobrazili bas sa cijenama i time sta je "obavezno" za zamjenu - ja volim da mi je auto zategnuto, ali su mi skinuli diskove sa auto koji su bili 3mm tanji od fabrickih - obavezna zamjena pojeli se
Vukajlovic - neka bio odlican servis, a onda se poceo zanemarivat poso i otaljavat jer su imali viska posla
Rakocevic - evo nekolike godine, za sad bez grke. Odrade kako treba i sta treba, daju garanciju i ja srecan. Licno jedino volim kupit bolji filter kabine i ponijet da mi stave jer oni nemaju karbonske, a ja imam osjetljivu surlu (a mozda sam se samo dobro istripovao da ima razlike) :D :D
Ranije je Nikola bio odlican majstor, ali je on sad u Radanovice u Alijans - pa ti to i nije od pomoci - ne znam radi li dje dolje dodatno
ima i Jovica koji je sef servisa ako se ne varam...e nije taj...taj bi trebalo da je jos tamo :)
Radio ja mali servis u subotu kod njih sve 5