Pa i to su srbi....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Printable View
Pa i to su srbi....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://m.cdm.me/politika/klix-grjeh...pskog-svijeta/
E kako veče, ljepota čitat.Quote:
Milatovićevi politički grijesi prema Bosni i Hercegovini
U vladi Zdravka Krivokapića, Milatović je bio ministar ekonomije i ekonomskog razvoja. U aprilu 2021. godine Milatović je održao sastanak sa tadašnjim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Na sastanku nigdje nije bila istaknuta zastava Bosne i Hercegovine. Iako je to obaveza domaćina, Milatović je svojim prisustvom legitimizovao ponižavanje Bosne i Hercegovine.
Još jedan uteg u odnosima Milatovića prema Bosni i Hercegovini je to što su ga podržali otvoreni poštovaoci velikosrpske politike, te politike koja negira genocid u Srebrenici oličeni u Demokratskom frontu koju vodi četinički vojvoda Andrija Mandić.
Treći grijeh, Milatović je počinio u predizbornoj debati sa Milom Đukanovićem. Milatović je tada optužio Đukanovića da je bio “dio Tuđmanovog i Alijinog svijeta, razbijali ste onu najljepšu zemlju u Evropi”, kazao je tada Milatović. Time je ignorišući istorijske činjenice preuzeo velikosrpski narativ da su za raspad Jugoslavije krivi Franjo Tuđman i Alija Izetbegović, a ne velikosrpska politika koja se kuvala u Beogradu.
U idealnom svijetu ti si potpuno u pravu. U ovom našem, gdje samo par najvećih država imaju punu suverenost, a država veličine Crne Gore krajnje ograničenu, to su realnosti koje se moraju uzeti u obzir. I koliko god da vlada 2020 did not work, još manje je work DF pristup tom pitanju.
Ao e ovo je fenomenalno!
https://i.ibb.co/HrDSrwV/Screenshot-...er-android.jpg
Greote kakvih ima prskotina oko nas. Da li je realno da neko ovo može da napiše javno.
Evo Tripli kako neke Lomite doživljavaju komšije islamske vjere, samo li se usude da ne podrže DPS.
https://twitter.com/BELVEDER_050923/...1C0S3osAg&s=19
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Mesko Đurđević pozvao je danas bošnjačke političke predstavnike u glavnom gradu Bosne i Hercegovine (BiH) Sarajevu da Jakovu Milatoviću čestitaju pobjedu na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori i da grade najbolje odnose između dvije prijateljske države.
To je saopšteno iz SPP.
Milatović je u nedjelju 2. aprila izabran za predsjednika Crne Gore, nakon što je u drugom krugu izbora pobijedio kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.
"Samo da javim bošnjačkim političarima u Sarajevu da je Đukanović izgubio i da je Jakov Milatović novi predsjednik Crne Gore. Predsjednik koga su podržali brojni Bošnjaci. PS. Nemojte da nam stvarate nelagodu u želucu. Bošnjaci su gospodski narod. Znate protokol", napisao je Đurđević na Tviteru.
@pauki
Ne znam za druge gradove, ali na Radio Kotor su odma postavili rezultate po birackim mjestima i u prvom i u drugom krugu. Vjerovatno i su i neki drugi lokalni mediji isto postavili rezultate iz OIK.
Mene konkretno zanima Bar.
Jer u Bar je DPS dobio na opštinske, a sad izgubio. Pa me zanima zbog neke moje analize parlamentarnih.
Ваљда је Мило у Бар добрио 46 гласова више од Јакова.
Локални избори су иначе потпуно другачији од парламентарних или предсједничких, а све листе у Бару, а било их је доста, су уназад неколико година биле поприлично лоше.Изузев, пазите сад, СД-а када су једне године извели гомилу младих људи.Мислим за прошле локалне.
Локална власт анемична, локална опозиција покојна.
Ene Jakub rece da je pao jedan od evropskih diktatora...za domace trziste i domace masno mesnato svinjsko uvo ljepse zvuci da je pao jedini evropski, a ka se vec daju izjave za zapadne medije, ipak se mora rec da je on samo 1 od..
Inace ga ne bi vrtali ovamo ka bi pasa nedje put Brisela : D ...Poveli bi ga nedje u lov na divlje svinje u briselske sume.. : D
Biće ovdje za Bar neka https://bar.dik.co.me/izbori/za-pred...gore/2023-god/
Sve informacije biće vam dostupne na www.dik.co.me odnosno kome je muka može da klikne ovdje.
Crna Gora je dobila novog predjednika. Jakov Milatović će u maju 2023 položiti zakletvu i postati tek 4ti predjsednik u kratkoj višepartijskoj istoriji Crne Gore.
Neka služi svim građankama i građanima Crne Gore jednako, bez izuzetka i uzmicanja.
Tema ide pod ključ jer je ispunila svrhu a nema potrebe da brišem po 10 postova raznih podbadanja i forobacača dnevno.