A vidio sam ovo hahahaha kakav lik majko moja :lolblue::lolblue:Quote:
Originally Posted by Millos
Printable View
A vidio sam ovo hahahaha kakav lik majko moja :lolblue::lolblue:Quote:
Chestitke za ZhRK Buducnost na pobjedi neka tako nastawe..
nije bilo prenosa.. jeli bila dobra atmosFera
bilo nawijacha !?;)
Bar igrachima pored Brana ne moze bit dosadno...
Bilo je prenosa ili vi ne hvatate nacionalnu televiziju... :)Quote:
Originally Posted by mc_esseny
Puna dvorana kao i uvijek...
Da :) :p ali mi dolje hwatamo owe zapadno-ewropske tel. :DQuote:
shala.. Bila su neka odlaganja.. pa je kosharka bila i tu sam wjerowatno izashao napolje..
Shto se nawijacha tiche zashto niko ne bodri KK & OK Buducnost
ono nema uspjeha nema wajde od odlaska na tribine...
ili je neki konflikt sa UPRAWOM
Mislim da ne treba ni komentarisati juce navijanje i cjelio izdanje Varvara na rukometu u moraci.. .!!!
Ono samo moze biti primjer svim navijackim grupama da se i u sali moze napraviti pakao... !!!
pa... "Moracha" pamti mnogo dobra navijanja, to se nikad nije dovodilo u pitanje...
onih godina kad smo imali kosarku na visokom nivou publika je dobila 90% teskih utakmica, zar ne?
BFC cuveni :) partizan... i mnogo evro utakmica je publika iznijela na svojim ledjima
peristeri... :( zauvijek ce mi ostati kao najbolniji poraz , al svi koji su to veche bili u dvorani mogu biti ponosni na navijanje
Warwari stwaro umiju da naprawe dobru atmosFeru na fudballskim utakmicama kao i na dworanskim sportowima..
Ja sam bio jednom.. u 'warware' kad je igrala KK Budocnost protiw Reala
prije 4-5god ? tako ? Bilo je strashno..neshto su nesrecno izgubili mislim..
Swaka chast za pobjedu.. sad idu cure u Walensiju jel ili protiw norwezhanki ? ?
Sjutra Buducnost-Ofka
Pocetak utakmice 13h
Ulazak Varvara 12h
oce bit' kakwih koreografija ? ;)
ako bidne fiknite fotke
Sto ce biti vidjeces sjutra...
Ali je bitno da nece biti Police na sjever...
zasto mi brisete postove?
pa sta ako vam je pukla stotka ... i post se ticao navijaca ... nije ih bilo pa sam pitao dje su ...
a jos jedno zanimljivo pitanje ... sto pred kraj pjevaju mars na drinu navijaci buducnosti ...? tacnije nema teksta al taj je ritam? mislim na utakmicu buducnost ofka
Zato sto je vecina varvara prosrpski orjentisana. Da nije tako, danas bi se zvali CG Varvari, ali taj ogranak nije prezivio zub vremena, jer...Quote:
Originally Posted by Genius
...jer su bili manjina...
Sto se tice utakmice, moram reci da Buducnost treba biti zadovoljna. Onaj "penal" se mozda i mogao suditi, al' je onaj ablek tako teatralno pao, da mu ni ja ne bih svirao penal. Amateri, pih...
I ona stativa u 95. minutu, uf... Bog ve je spasio...
mislim sa onakwom organizaciom i mjesto im je u drugoj L. one greshke se ne smiju deshwat'
generalno su bilo bolji... nego su neisqsni.. mozhda bude neshto od njih .. ako se izwuq..
dobro reche Sick ona statiwa.. zna' sam da ce neshto slichno da im se desi..
tako je bilo i protiw CZ...
-----------
e da i penal je treba da se sudi na obije strane..
prwo je onaj mislim Popwic pochupa' za dress onoga.. chisti..
kao i onaj sa maskom je nagazio onoga.. ali sudija indijanac..
nego mi nije jasno zashto je onaj lik dobio drugi zhuti ili direktni crweni ?
gluv si!, u varvare niko ne pjeva nacionalisticke pjesme! a posebno ne mars na drinu, pjevala se marseljeza!!!Quote:
oko utakmice necu da pricam sto i kako, sick ti nisi normalan, varvari su apoliticni, u njim ima i crnogoraca i srba i muslimana i siptara svih, varvare ne zanima politika ni ko je kakve nacije, zato smo i opstali svo ovo vrijeme, a to da je vecina prosrpski orijentisana smijesan si!!!Quote:
Originally Posted by Sick-Boy
cg varvari nisu prosli zbog nekih drugih stvari a ne sto su bili cg!
i da vas zamolim da batalite pricu oko toga za koga su varvari jesu srbi crnogorci ili bolo ko drugi, jedina partija kojoj smo vjerni je FK Buducnost!
http://www.radza.com/ofk1/1.jpg
a za nas su sve partije rezimi! tako ce biti i ostati!
koliko smo mi deformiasana i bolesna sredina pokazuje i ovo. Nekima je nemoguce da su navijaci samo navijaci, i da navijaju samo za svoj klub.
odmah se pitaju dje je tu politika, "kakoo to da nisu ni za koga" isl.
pih!
ja vjerujem da je nekima krivo zbog toga sto nema podjela na cg i srpske varvare.... pffff
e pa poslusaj zadnja 2 minuta bio je mars na drinu :)
a ne pjevaju nacionalisticke pjesme? pa kad nemaju svoju naciju ne mogu ni pjevat ..... vidimo se u drugoj ligi ...
mora da ti je mars na drinu non stop u glavu pa si poceo da haluciniras, a druga stvar molim te nemoj da provlacis politiku odje imas za to posebne forume, jasno?!Quote:
Bili su na stadionu i navijaci OFKe juzna prugoQuote:
Quote:
Mozda je covjek gledao Buducnost (Banatski Dvor) - Zeta ???
Mozda su njihovi navijaci skandirali u ritmu mars na drinu... ?
mozhda owo mozhda ono..
swi znate shto je mislio , htio je da isprowocira i nishta wise..
Tesko da mali iskompleksirani juznoprugas moze nekoga isprovocirat!!!!Quote:
Originally Posted by mc_esseny
kakva bre juzna pruga? :) o cemu ti mlatis :)
ja didi ne provlacim politiku odgovaram na tvoj post samo koji je bio isto toliko "strasan" ko moj ....
kad ce derbi zeta buducnost? joj zeta prosle god ne pusti sutjesku nece ni buducnost da ebe oca!
Didi, zajebavas li ti to mene??? Ustvari, razumijem ja tebe u potpunosti i milo mi je sto tako reagujes, ali...Quote:
Originally Posted by DIDI
Ne smatram sebe nekom pametnicom, ali nemoj da mi vrijedjas inteligenciju, molim te. Vazi? :)
Prvo, ono jeste bio ritam Mars na Drinu, pa pricaj ti sad sto hoces. Ako jedno posjedujem, to je istancan sluh. E, sad, jedina blijeda mogucnost postoji (posto sam gledao preko tv-a) da su to pjevali i sinhronizovano lupali u bubnjeve neki mnogobrojni navijaci OFK-a, a ti nam sad iskreno reci da li ih je bilo toliko na stadionu? Ako jeste, i ako ih je bilo sa bubnjevima, onda cu se povuci sa ovom pricom, mada onda opet ostaje nerazjasnjeno kako se osim tog ritma u tih par minuta nije culo nista!
Drugo, poznajem bas povelik broj varvara, al' interesantno je kako su skoro svi oni srpski ultra-nacionalisti. Ovo nije nikakva zla namjera, probaj to da shvatis, vec istina, Didi. S vjerom u Boga, za nova tri boda? Sprdas li se ti to sa mnom? Uostalom, boli me uvo...
Ali bih te zamolio da nas ne pravis blesavima, da ne pominjes kojekakve halucinacije i sta ti ja znam... jer se usled takve tvoje price covjek jedino moze zapitati gdje si za vrijeme utakmice ti bio, kada nemas pojma o ovakvoj stvari...
"marseillaise" je nacionalisticka onoliko koliko je i "mars na drinu", iako bi ovdje trebalo da se radi o sportu tako da odbijam svaku raspravu koja moze voditi u pogresnom smjeru.Quote:
marseillaise, izvodi:
"...against us, tyranny,
has raised its bloody flag,
do you hear in the fields
the howling of these fearsome soldiers?
they are coming into your midst
to slit the throats of your sons and wives!
to arms, citizens!
form your battalions!
let us march, let us march!
let impure blood (of our enemies)
soak the furrows (of our fields)..."
Ritam pjesme Mr$ na Drinu su odradili navijaci OFK-e, Blue Union, a ne Varvari!
zamisli taj trans, napravismo drug i ja, znaci ako se vjeruje u boga onda moras biti srpski nacionalista a?? vaezi!!Quote:
koliko god zelio da cujes mrs na drinu, neces ga cuti, jer nije od strane varvara bio, a posto pominjesh bubnjeve mislim da je neka druga stvar lupana iz jednog poznatog filma ;)
necu te ja pravit blesavim, nego vec jesi kad tvrdis da su varvari srpski nacionalisti, no ja ti rekoh da nas ima svih nacija i vjera u varvare, i nikad svadja oko toga nije bilo, jer nas ne interesuje nista osim buducnosti!
i naravno da cu da ti pricam da haluciniras, jer ja sam bio na tribini a ti pored tv-a!
ides ti brate na tribine???Quote:
Originally Posted by Cousteau
ako ne ides onda ne znas o cemu pisem, ako ides onda si nesto grdno pomijesao! jer nije pjevana (stihovi) nego se ritam izvodio, a ovo za mrs na drinu necu ni da komentarisem jer cemo pocet sa politikom a za politiku odje mjesta nema!
Cekaj, je l' to hoces da kazes da to nije djelo ni navijaca OFK-a? Haha... Ja znam da se nista osim toga nije culo poslednjih par minuta, pa ti drami koliko hoces... :)Quote:
ne ja sam rekao da se to nije izvodilo na tribini dje su varvari, ovo je treci put da isto pisem, tako da molim te povjeruj u to i ako bi ti volio da je drugacije, al jebiga nije :)Quote:
i sledeci put pravac na stadion pa neces morat da nagadjas nego ces znat iz prve ruke sto i kako, + sto mozes da osjetis malo navijanja posto VI bojkotujete :mrgreen:
Kada dodje na red da primite sledecu terapiju od nas - naravno da dolazim. :DQuote:
haha znaci ides za bg hmm mislim da se ne bi svidjelo to onima gore, da ti ides na tekmu a oni bojkotuju :)Quote:
didi kad si ti vec pravio transparent zasto si ga radio u cirilici? :D
zbog sick boy-a, hhaahaahahhQuote:
Originally Posted by kefalo
Rukometasice Buducnosti nastavljaju ucesce u Evropi...
EHF CUP je nas !!!
iju lji te muve ?Quote:
Nemojte pustat vise Brana da daje izjave kumim ve Bogom.
Pita ga ona, sto mislite o pripremama drugih ekipa, a on kaze:
"A dobro mislim da su ih ove ticurine poceral iz Turske ali mislim da ..." i tako dalje :roll:
znaci ipak sam dobro cuo bio je to jasno i glasno mars na drinu a ti didi kad vec kazes da neces da se mijesas u politiku itd ... pazi kako pises nije mrs na drinu nego mars to nekom smeta ... i ne ponasaj se ko da ti je 10 god ...
ovaj tvoj post ne mogu nikako drugacije da shvatim nego kao provokaciju, posto smo lijepo rekli da se na tribinu dje su varvari nije cula ta melodija, a tebi niko ne moze zabraniti da vjerujes u to i da se nadas da je pjevano, samo nemoj to odje pisati i tvrditi da je tako kad nije, jer ces biti brisan!Quote: