Mozda ti cobra ne radi na nove radare?
Printable View
Mozda ti cobra ne radi na nove radare?
Radi na sve laserske.
A ovo je bilo prije 3-4 godine.
naravno da snime jednoga ko ide 80 i kusur i onda to pokazuju svima redom koji po njihovoj procjeni idu preko 70..posto vecina vozaca ne gleda (iz bezbjednosnih razloga) konstantno u cajger oni im povjeruju..meni je jednom u Donjoj Gorici prosla fora da sam ukljucio tempomat na 75 (a nisam)
Koje?! o.O Tu noc (tj. preksinoc) sam bio kuci..
pa mene su u AL ufatili radarom kao na 136 a isao sam 180 kad sam ih snimio i kad je on poceo da mase
dok smo se kao sporazumjevali snimim da im konstantno stoji na 136kmh i zaustavljaju jos jednog lika tako opet na strane table ja poceh da se smijem, bacih im 10e uzeh dokumenta i cao.
tako da je to davno ispricana prica pa i kod nas.
jednom me skoro put pluzina zaustavise kao prekoracenje 12kmh kazna ovo ono.
aj da je 22 ili 32 pa da popustim ovako u rasparavu sa njima rekoh daj mi da vidim traku a ona traka im se zaglavila pa sve u jedan red odstampala. nista se nije moglo procitati.
uzmem fino dokumenta i mah mah..
a mogao sam ali sta im mogu , imaju slikano auto kao je nepropisno parkirano , sa inspektorom je u pratnji bio josh jedan inspektor ...
po ovom novom vishe nema da ja napisem zalbu/dopis sudiji pa da on odluci moze li to na rate ili da smanje kaznu , nego oni dobiju samo nalog za naplatu i jedino sto moze je da se ide na sud
Zanima me koja je procedura kad te neko prijavi zbog buke(izazvana motornim vozilom ) koja su ovlascenja policije ?
Evo izbacili u Vijesti slike i odgovor kabineta dvaes'do'pet.
to je tacno....
imam dosta kolega sa posal koji putuju PG - NK svaki dan, i kazu da Pasat npr uospte ne krece ukoliko ne moze da ti uzme vozacku, i oni zato dje je ogranicenje 50, ne voze preko 80, a tamo dje je 80 idu do 120 i to je to...moze te policija zaustavit, al onda ide kazna...u svakom slucaju ne mozes bez vozacke ostati...
meni je jednom prilikom pasat uzeo vozacku zbog 3km...snimili su me 133 :)
Mislim da imaju 2 Passata... 4motion PG BR 482 i FWD PG AB 227.
Reda i mira u saobracaju nema bez njih, a opasni jesu jer kad ceraju nekog idu do limita i rizikuju.
ja da znam ima sivi i plavi("tucani kamen") kako je nekad tu boju zvao Lorenzo :) ili vam dado ko ga zna :)
mada mislim da nisu jedini...
Njima trebaju jedno 10 komada, e tada bi sve bilo drugacije. Recimo 2 komada ordiniraju PC CT, CT PG, imaju jos dvije patrole , jedna na CT a druga u PG (ako im neko utekne, da ne bi ovi vozili brzo) i to je to. I tako PG NK, NK Risan....
tablice su im najmanji problem...ja mislim da je imao BP tablice kad je zaustavio mene prema NK...a imaju bukvlno svih opstina...
a Fabia i ti ga precera...na 30km bi stavio 4 patrole...a ja od dubrovnika do milana i nazad, i tako tri puta, mislim da sam samo dva puta sreo policiju i tu HR, i to na dijelu dje nema auto puta...
BP AS ***
a lijepe tablice kako im odgovara...kad je vruce u ladovinu su kod onoga groblja dje je fabrika vode...
pa ne mozes ti odje ispratit svaku nesrecu sa tragicnim poseldicama u HR ili IT...ali isto tako tamo kad te policija zaustavi ima dobro da te zaboli po dzepu...
Ovdje zaboli vise, jer pogledaj tamo plate ovdje i u I.
Frende, policajci iza zbunja gdje je ogranicenje 40 ili 50 ne znace ama bas nista. Oni treba da budu tu gdje su tri trake gdje raja vodi kao luda.
Dalje, policajci tu su OK, ali samo u prvih 10 min, posle toga svi voze polako jer blicanje radi, a sad skoro svi znaju mjesta gdje su ponekad i tuda voze polako i onda odmah gas do daske.
Presretaci su nesto drugo, ful civilni, niko ne zna gdje su, i onda svi na bremze.
mijenjaju svaki dan tablice na pasate. kad idem u nk na fakultet vidim ih svaki put. kad stave pg tablice onda su PG BS i neka tri broja, a koriste i HN; TV; PL, ..., skoro sve ostale opštine sam viđao
Imas u Vijesti (stampano izdanje) a link na sajtu je:
http://www.vijesti.me/vijesti/ranko-...o-clanak-36659
Juce je bio drugi najcitaniji clanak.
Nisi valjda?
Mene je nedje u martu na Bioce zaustavio Mercedes A klasa, snimili me, ogranicenje 50 ja 116 isao, pokazali mi snimak, uzeli vozacku i rekli kazna od 50 - 150€. Vratio sam vozacku posle par dana a ne znam da li je i kazna ponistena ili ce mi nedje stic' da mme srce okine.
ja bi od nikole autorska prava trazio! ;P
ima i Mercedes b klasa crni...chesto je na potezu od Biocha prema Platijama...chini mi se da su sada stavili civilne tablice a nekada su bile pg cg 502
Da, odavno imaju te tablice, inace auto je sa osiguranja, i bilo je price da se mora vratit nazad.
postoje dva passata i redovno mijenjaju tablice. mene su sa HN tablicama zaustavili na izlazu iz pg uz one tri trake,isao sam preko 50km/h iznad ogranicenja,ali mi nisu uzeli vozacku :) :eagerness:
Jer si im BOOKMARKovao doručak? :oops:
Inače, mogu li mene što? mimoišao sam se s njima 140km/h preko ograničenja? (ne 140km/h)...
EDIT: A pošto imam prelijepi, preskupi M branik, i nisu htjeli da mi dadnu MALU tablicu kao što sam tražio (kad već državi plaćam registraciju i prevod 900€ za auto staro 17 godina, a naknadno pravljenje male tablice je krivično djelo falsifikovanja). Stavio sam grdnu veliku iza šoferšajbne, da se fino vidi.
a sto, na onoliki branik ne moze da ti stane ova tablica???
jer je to M
ccc
mada nije mi jasno kakave veze ima prelijepi plavi M branik sa tablicom , kad se tablica na prelijepi plavi M kaci na vrata od gepeka ???
e ja sam povezao sa tim da se mimoisao sa njima 140km/h ... a tablica mu je ispod soferke (pa se ne vidi) , ali ako ima zadnju onda ovo nema veze
Ali 140 km/h preko ogranichenja... I prelijepim plavim M branikom.
Ko to jos moze?
Mene vise zanima kao je pri brzini 190-200 uspio da vidi da je to bas policijski pasat
Juče dvije kazne za parking-40€.
Jutros prekoračenje i opet parking-40€.
Dje ga parkiras covece? Da ne idem tuda...