Spectacular Photos Of A Partially-Frozen Niagara Falls
Printable View
Počeo sam da dobijam prijetnje od stranih službi da ne spominjem HAARP. To samo pojačava moju sumnju u pravog krivca zbog ovakvog vremena.
da bude 10 stepeni toplije ljeti i svake godine moze bit ovako ja se ne bunim :)
To što propade zimska turistička sezona od koje, na ovaj, ili onaj način zavisi dobar dio Crne Gore, to nema veze :)
neka gosti dodju na more sa skijama ono camci ih vuku i to
Mogli bi sjutra malo na Krupac
Blazov most na Niagari
http://static6.businessinsider.com/i...7/rtx176le.jpg
Ако не падне довољно снијега ове године, опет ће бити суша на љето те ће стока бити без добре испаше, тако да ће бит меса јефтиног на јесен и зиму кад почну да их кољу јер не могу да их прехране.
Ајде зимо крени, нисмо шугави.
Ovo je zavjera protiv SHonea :lol:
Ne mogu me zaustaviti sve vremenske nedace.
blizu je 8 Feb!!!
Sad je sve jasno...
http://aktuelno.me/drugi-pisu/haarp-...o-pola-amerike
ahahah autogol :D
Ne pricate nista. Jel ledno za ovo doba godine?
A?
jok, ja se juče kupao u sred Sutomora
nidje sa merakom ne pada ka u kotor sve joj na svijet *****..
danas je meracila na citavo primorje
da ce padnut malo bijelog da se procistimo u svakom pogledu
Uh kakav vjetar nocas.
Posted via Tapatalk
Da oce malo I ovamo obrnut platio bi. Za godinu dana tacno 3 puta sam kisu osjetio po 10 minuta, ako ne racunamo izlete van uae.
Danas je bilo baš toplo, pravi proljećni dan, što bi rekli. Mora nešto da počne, da pokvari... Dako ne stigne ovamo.
2:48 ptičice cvrkuću kao da je 7 izjutra...
proljece stiglo..
Bravo. Meni su sinoć cvrkutale, baš pomislih: neobično.
Kako se ispada i izduva cijelu noc. Krenuh na posa' jutros i evo ga neciji dimnjak (onaj vrh narodski zvan "kokot") na sred ulice...
Nije da mi nedostaje zima ali.. Ljudi.. Oce li "dolazit"? Evo se priblizavamo martu, tesko mogu povjerovat u cinjenicu da ce tek sad naic one hladnoce i temperature ispod nule, snijeg, mraz..? Sto se desava? Stoe svremenom?
Jednostavno, jos par godina i bice samo zima/ljeto a to znaci odosmo u tri lijepe ;) Ovo je prva godina kad ljetnju garderobu uopste pakova nisam no kratke rukave nosim bas cesto. E ne pamtim kad mi je zima vise nedostajala...
bilo je ovakvih "zima" i prije, no ste mladi :)
E ja za mojih 26 ljeta nesto slicno ne pamtim :)
tamo negdje 2001/2/3 jedna od te 3 god. uglavnom nisam obukao jaknu nijednom, bas nijednom
Mislim da ima kad i da dosadi.Sjecam se kad sam jaknu nosio 10 maja,i to do grla zakopcanu.
Šetala sam i primjetila sam da je dosta cvijeća procjevatalo, onog samoniklog, obratite pažnju.
Ako ovako nastavi morati ću ljetnju robu da vadim, danas sam se skuvala.
Uh, kako zvecka grad po prozoru..
Posted via Tapatalk
u PG?!
dje grad brate miNli????
Jes nesto, no sam mislio da su pjane djevojke sa moga sprata u stikle isle.