Uh brate, liči na obrtomjer Minija Cooper S Works!
Printable View
Uh brate, liči na obrtomjer Minija Cooper S Works!
ljkudi gledajte RTL sad...
Šta je bilo?
Sto je to na RTL posto ja nemam satelitsku :(
gledaj jos trajeQuote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
A sto to ljudi progovorite vise :!:
Auto prodavci i majstori tuning & stylinga, jednom cici unuk polozio vozacki i on hoce da mu pokloni golfa 2 prva ruka ali da mu ga skroz srede i tuning i styling 2000€ plati sve a znas sta mu uradise od auta totalno druga golf 2 izadje.Quote:
Originally Posted by hercules
u Köln auto prodavci prodadose auto BMW 525 za 5000€ a cijena mu bila 5900€ curi jednoj, tj prodali ga za 5500€ al ovih 500 da odradi kod njih takop sto ce musterijama da pere auta u minic i neko usko prsluce pa znas koju guzvu izazva :D .
Kupise americkog policajskog cadilaka sa hidraulicnim amortizerima i po Kölnu se zajebavaju a Njemacka murija ih gleda i nista im jasno nije, onda ga nekom muzickom producentu iznajmise na 5 dana da snimi neki spot sa njim ali nece pare nego hoce da snime CD a znas kako pjevaju ka dva slavuja, valjao sam se od smijeha. Znas kako dobra reportaza, steta sto ne mozes da gledas... :(
Da znas :(
/me nema satelitsku
http://img26.exs.cx/img26/336/46-EmoSad.gif
najjaca je fora sto ja nisam nervozan uopste uvijek sam cool i raspolozen za fin razgovor ,da ispostujem nekoga itd.......Quote:
Originally Posted by Cakir
ali i tu ima granica jer ne trpim da me neko kome nista ne radim i koga maximalno uvazavam ponizava ili maltretira na bilo koji nacin
to je moja malenkostQuote:
NATURAL BORN KILLER :twisted:
i naravno mislim da nije tesko pogoditi koja mi je ono kapa na glavi
M
:lolblue:
Uh kako si slatko ispao na sliku... :P a hahahh...
Alo vas dvojica batalite pomislice narod da ste Atila. 2_fast ja da sam na tvoje mjesto cuvao bih se posto je ovo smunjivo :lolblue:
(moramo se salit)
Bmw f1 Williams Team 8)Quote:
sto mi fali??? :DQuote:
Originally Posted by Zabranitty
ja nemam koga da se cuvam zato sto nikoga nisam prevario niti zajeba ikad u zivot pa mi je savjest uvijek mirnaQuote:
i ako sam se ikad zakacio i svadjao s nekim bilo je s razlogom tako da mi je banja vazda :lol:
fali ti malo gela za kosu... :D
imas neke bijesne naocare... jesu GUCCI i neki dux, jel GFF :)
Normalno 8) :!:Quote:
Originally Posted by 2_fAsT_4_YoU
2_Fast ma znam da ti je savjest cista nego ovi imaju neke potpuno druge namjere koliko ja vidim :D
P.S. ne valja ti ta kapa nista, uz ove boje savrseno ti ide crvena kapa sa Ferrari znacima, to ti je preporucio modni kreator iz Maranella :lolblue:
:respect: boyzzz
Ja imam neke naočare i kapu i pokušavam da se slikam kao on!
nemoj...
Šta mislite o tuniranoj Octaviji 2.0 TDi sa 168 ks?
Kako piše Auto Plus tunirani automobil troši manje od običnog!!!! Pri 1000 o/min troši samo 3,9 l/100 km, 4,2 litra pri 120, 6,3 l pri 140, 7,2 l pri 160 ili 7,5 l pri 180 km/h. Ima 410 Nm, ide do 230 km/h, čip košta 1100 eura!
Vrhunski.... :respect:
Nema tu sto da se misli ja obozavam tuning & styling bilo kog auta...Quote:
http://www.autoscout24.de/home/index...id=d4ixseb2fil
Pazite mu cijene ovamo. Mi bismo dolje mogli liljepe pare zaradit na ovakva auta.
Ebem ti njemacki ludi pi. Tesko u CG mozes naci ovako ocuvani Fiat :wink:
Gabia taj chip i nije toliko skup to je wrh :respect:
Sto psujes njemacki? Eto di dolje u dnu linka imas opcije za izbor jezika pa biraj. :DQuote:
Ja bih odmah stavio Chip u takav auto jer nije skup i isplati se barem kad kažu da je manja potrošnja a ja za to teško vjerujem.
Ma znam za link ali kad god nadjem nesto dobro za auta to mora bit na odvratni njemacki. Fujj. Fabia pa bas da trosi manje ni ja nesto ne mogu da povjerujem u to jer je kotra svim zakonima fizike i mehanike koje znamo :D
naocare su police moje omiljeneQuote:
Originally Posted by Zabranitty
a majica je od slavka dekleve trkaca iz slovenije sto vozi alfu 156 st
imam ja i ferrari kapuQuote:
i kapu schumi 6 time world champion sa zvezdicama (my favourite)
Bogomi ces ostat bez nje smao neka te ja vidim dje sa njom :D
Hercules, ne jer in ima pemdrek pa može da ti razbije zube! :lolblue:
2Fast, šta misliš ti, auto sa čipom koji ima 25% više snage troši manje od regularnog motora!?
ja stavih u eBay ovu moju splacinu pa koliko izidje sve preko 400€ je OK.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...60525&rd=1
Što ga nisi doneo ovdje!
Kad dolaziš?
da trosi manje mozeQuote:
ali vrlo vrlo malo
a 25% cisto sumnjam
Eto, tako piše tamo a Polu TDI od 101 ks podigli su mu snagu na 138 ks!
E ne znam nesto mi tu ne stima nikako. Da turbo manje trosi od obicnoga :!:
Ovako kaže proizvođač:
Čip se zove P-BOX!
1. Povećavanje snage do 20%;
2. Povećavanje momenta do 25%;
3. Ugradnja traje nekoliko minuta;
4. Upravljačka jedinica ostaje nepromjenjena;
5. Servisni intervali ostaju isti;
6. Podešavanj esnage, mogućnost isključenja čipa;
7. Nema više turbo rupe;
8. Garancija tri godine;
9. Garancija autombila se gubi ali za motor, mjenjač.....plaća firma koja ugrađuje ovaj čip;
10. Pritisak turbone ostaje isti;
Ko ide sa mnom do HR?
Ja bih rado ali imam proklete kolokvijume grrrrrr
Srecan put!!
Hteo sam da stavim ovaj čip u Corolu!
Braco samo da vas sve pozdravim iz Bijelog Polja, putovao sam jebenih 42 sata crko sam ka niko do sad na svaku mogucu granicu sam imao problema zbog auta i tehnickih stvari.
Javite mi na telefon sta je sa okupljanjem, mogu da dodjem kad god Vama odgovara.
Pozdrav
069-821-808