Kad spomenu to grozdje, ja sam imao jednog Rota davno kojem iznesemo zajedno kupus i meso (sto pretekne od rucka) i on ziv nece meso ni da omirise dok kupus citav ne pojede... :)
Printable View
kitty,jel ovo igrachka? :) Shajim se ,bash ti zavidim,ko med je :)
jeste erdel, obozajem ga, a i prava je maza, mada zna da bude i opasan hehe
hehe cus kupus, pa dobro prvo kupus da bi moga da savije poslije meso u njega , ali moj pas voli voce a povrce ne voli
joj kitty sto ti slatka/sladak pufnica mala, svoga bi ga izgnjavila sad
Hehehehe hvala,hvala :)
To je sibirski samojed :p
Evo jos malo Donovana :p
Nikollaki, tvoj mi pas lichi na jednog Dona chiji vlasnici zhive u zgradi Mashe. Je li to taj pas?
Fenomenalan Je!!!!!
ovako je to izgledalo do prije 10tak dana
Ovaj chokoladni je predivan! Predivan!!!!!
A evo i ja da se ukljuchim.Nije fora.
Billy koji juri kravu.....medjutim morala sam da je cropujem,pa je mozda confused.
:)
Svaka chast na izboru. Predivna ti je curica. ;) Jede li zelenu salatu? ;) Ova moja jede sve sem bijelog luka ;)
Moje Ruske plave macke:D
Na prve tri macka, na druge dvije macak...Btw, macak je tezak 7.5 kg
Uf, predivne su! :D
Blago tebi sto zivis sa normalnim ljudima, koji ih ne mrze i koji nemaju fobije od njih... :(
Rvasanin, mace su ti prelijepe...
Ali Prelijepe Skroz
Rvasanin macke su preeeeelijepeeee ;)ukrascu ti jednu :)
Djole.....................
Star dvije godine
Evo ga opet
Wooow.......
Upoznajte Belvedera!
Attachment 9416
Attachment 9417
Attachment 9418
Attachment 9419
Attachment 9420
a kume vidji kako te tuzno gleda, kako se prepao a nije mu ni cudo :PP ima da ga maltretiras ;P kad ga setamo danas ne radim mogu li da mu se iskacem po glavi malo ;P
jaooo sto je sladaaakk! A vidi mu tuzneeee okiceee ;( dufaa lepaaa
Presladak je, ali bas tuzno nesto izgleda... Makni ga od Draska....
Povedi ti njega kod veterinara prijatelju, ovo precerano crvenilo oko ociju mi ne izgleda zdravo. A istina, kuce je preslatko. BTW posto i dje si ga nabavio, ovaj retriver je gospodin medju psima, ubjedljivo najljepsa rasa!
]Eo moja macka ;
http://img167.imageshack.us/img167/2262/mackaek3.jpg
Neda bog da je nijesam trgova od scerune se nebi moglo zivjet u kucu hehehheheeh !
iggy pas ti je prelijep , a meni je danas dosao MAX :D nego ga moram okupati pa cu valjda sjutra stici da postavim slike da se vidi razlika izmedju labrador retrivera i zlatnog retrivera ;)
Iggy, tvoje krme je predivno ;)
Btw shtenad labradora su zvanichno naljepsha shtenad ;)
P.S. Chuvaj ga jedno 15-ak dana poslije revakcine. Drzhi ga u karantinu ili ga izvodi na mjesta gdje si siguran da drugih zhivotinja nema.
evo ga max :D malo je losija slika ali voli da cita vijesti :)