U Mi shop je po toj cijeni bio osnovni model cini mi se, 6-64.
Printable View
I djelovalo je da je baš jeftin jer je ustaljena trenutna cijena oko 290 za 6/128 model. A definitivno je jedan od najboljih telefona u 2021. godini za klasu budget/midrange telefona. Gledao sam nešto recenzije ovogodišnjeg nasljednika, prije bih kupio taj prošlogodišnji model.
Bilo bi dobro da neko ispiše nazive online prodavnica. Ja recimo znam samo za ove tipa tehnomax, tehnoplus, multicom, datika i ništa preko toga. Za z shop nisam čuo ranije.
Mobilnisvjet.me
Sve imas tamo
Sent from my ELS-N39 using Tapatalk
tehnoplus vam 18tog ima akciju -21% na telefone pa ako ste naumili da kupujete pričekajte malo.
Mada su cijene mobilnih telefona zaista visoke i u Tehnoplusu i Tehnomaxu...
Uzmimo npr samsung a52s 5g košta (cijena sa njihovog sajta) 380€ ,dok je u ostalim prodavnicama niza skoro za 40€, da ne pominjem u oglasima se može naći nov ,neotpakovan za 300€ (primijetio sam u oglasima)...
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Meni je nevjerovatno da Note 10 Pro još drži tu cijenu. Ja sam ga u junu za sestru uzela jeftinije. Mada znam d aje jedno vrijeme bio nestao ali stvarno je baš dobar odnos uloženo/dobijeno.
Ti modeli se najbolje prodaju pa drže cijenu. Sjećam se kad je izašao Note 9 Pro, u Multicomu se cijena Note 8 Pro uopšte nije mijenjala u odnosu na kad je izašao. Baš me zanima kakvo je to sniženje od 21% u Tehnoplus kad njima redovno stoje sniženja od 15 do 27%. Samo što su im istaknute cijene na koje se odnose ti popusti takve da sa 27% popusta dođu na tih 40ak eura više nego u drugim prodavnicama.
EDIT: Cijena Samsunga a52s 8/128 na sajtu Tehnoplusa iznosi 469 eura, sa popustom 19% za jednokratno plaćanje 379.89 eura. Pretpostavljam da će 18.02. sniženje biti dodatnih 2%, a ne 21% na ovu cijenu od 379 eura.
Ima li kod nas gdje neki noname tablet, tu do 8" sa dobrom rezolucijom? Prije je bilo onih Tesli, zavrsavali su te neke osnovne stvari
Kupio Sam danas xiaomi redmi 10 pro ,drugaciji je mnogo od Samsunga,pa bih ga prodao,ako ima zainteresovanih....
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Kada te prije razocarao moj druze posle 1 dana? Sto si ga ga kupovao? Imas na YT linkova grdilo,mogao si pogledati prije kupovine
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Gledao sam ja recenzije, Al osecaj u ruci je drugaciji,(Tel je veci) a I prikaz ekrana mi se cini da Nije toliko ostar kao na samsungu (valjda jer je samo Amoled a ne super Amoled) ili Sam samo ja navikao na Samsung.iako mu je refresh na 120hz..
Ocigledno si Samsung Fan,pa ti nije isto. Mada dosta kolega se fali na taj telefon.
Najgore sto ne mozes izvuci koliko si kupio. Najbolje ti onda kompezaciju + dodas pare za Samsung koji zelis
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Prosao Sam ja dobro sa cijenom,zato Sam ga I uzeo...mada mozda dok Se naviknem...bice ok
Moram reć, da kao neko ko je prešao sa redmi note 10proa na galaxy a52s, totalno drugaciji osjecaj. Od softvera preko onoga kakav je telefon u ruci itd
Doduše, planiram uskoro prelazak na ios makar na kratko
Instalirao sam IOS temu na redmi note 10 pro i izgleda mi top, skoro u svemu kao da imam iPhone. Navikao sam na bočni senzor otiska prsta i našao prečicu za brzo zaključavanje ekrana, što mi je nedostajalo u početku kad sam prešao sa Samsung a51.... Baterija top, brzo punjenje top, kamera top (mada još nisam stigao da je maximalno isprobam, podešavanje tema za tastature i dosta mogućnosti za razna podešavanja i personalizaciju... ekran - treba malo veću osvijetljenost u odnosu na Samsung za kvalitetnu vidljivost u vanjskim uslovima...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...05bc442226.jpg
Ja ođe ne vidim ništa od IOSa.
Ali ajde [emoji1787]
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Prodajes li ga vise?
Rika se čini
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Pa i ovaj je nov i ima 24 mjeseca garancije..[emoji849] kupljen prije 2 dana ...
Nije nov. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
A jeste star,eto šutiram ga okolo,
-evo ga kao tek raspakovan [emoji1][emoji23]
Vrijedi li da se uzme ovaj samsung s21fe sa satom , sto je na akciju u multikom 700e
Mislim da imas i jeftinije od toga, pogledaj na sajtu z-shop.me
Sto bi preporucili za 400-500e , da nije xiaomi
S21 fe, s20 fe
S21 FE mozda i najbolji izbor za te pare, ako mozes naci S21 za te pare, jos bolje.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Redmi Note 10 Pro - odlican, ali ima problem sa proximity senzorom koji je baš iritantan i smeta u radu. Vidim da većinom Xiaomi muku muči sa tim sa poslednjim modelima, čak i ovi skuplji.
imao sam poco x3 i nije to to,kad pricam sa nekom stalno mi govore da me slabo cuju ,baguje na neke gluposti,brat mi ima neki xiaomi i isto nije zadovoljan, hvala na sugestijama nesto ce se vec kupit
Nista Xiaomi, 100 posto.
Ako kupujes telefon do 150-200e nov, onda xiaomi.
Sve preko, imas 1000 boljih opcija i telefona
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
A12 je ispod 200e.
To je najprodavaniji Samsung telefon u zadnjih godinu dana.
Preko 2% svjetske prodaje telefona je ovaj model ili svaki 50 telefon prodat u svijetu je A12.
Nije sigurno bez neke [emoji6]
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ako kupuješ samsung s20 FE, pokušaj da nađeš verziju sa snapdragonom a ne sa exynosom.
Tačno, ali je počev od s21 serije exynos drastično smanjio razliku u odnosu na snapdragon. Nije još na njegovom nivou, ali nije više razlika u performansama i trajanju baterije minus 15-20%, niti se za isto toliko procenata više grije.