Ništa. prenosili gurbete iz lavora u utorak.
Printable View
Ništa. prenosili gurbete iz lavora u utorak.
Baci me borusija gadna ...
Pokloni im Toloi 2 gola
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ipak sosjedad u 95, 95 im majki :)))
Ja pokrih na bet365 cash out. Vidio sam gol u zadnji min [emoji85]
Sto je ovo, Napoli bez 6 prvotimaca protiv Lajpciga. Da im u Italiji gori za mjesto u LS, borili bi se itekako. Kao Milan sto je svjestan da nema sto da trazi u Calcio pa je sve bacio u LE
Lacio isto bez dosta prvotimaca
Lacio se raspada :D
Kako je los ovaj crnac Diawara iz Napolija. Mislim da goreg veznjaka nema u top 5 liga. Klasicna prevara, nista nije pokazao ni u Bolonji ni u Napoliju
Ovakvim odnosom talijani su i ukanalili svoj klupski fudbal. Sebi su nametnuli tu neku provincijsku logiku i postali fudbalska provincija. Koja je svrha same igre i takmicenja ako radis ovo sta radi Napoli!? Ne sjecam se da se ikome ovo tankovanje isplatilo jer deformises ekipu i formu i nabacujes sebi gubitnicki mentalitet. Sad zamisli jadni Napoli ne osvoji li calcio a ambisa se dje je stigao!? Pa mogu komotno da zaborave i na titule i igranja lige sampiona.
Nekad su talijani redovno osvajali ovo takmicenje, cak igrali talijanska finala i grizli kao za svaki trofej a ove danasnje prepelice da ne umore igrace...
Borba za titulu > trofej LE. LS ce igrat i sledece godine, ne vidim problem. Fino je osvojit ovo takmicenje, al ipak nije ovo LS.
A definitivno su Italijani dominirali ovim takmicenjem, cak 7 puta su ga osvojili (Juve 3x, Inter 3x i Napoli jednom)... zadnji put da se Italijan okitio ovim takmicenjem je cak ne tako davne 1998.
Ne znam cemu smaranje oko Napolija, igraju najljepsi fudbal u Italiju (a i u Evropu medju najljepsim), imaju i potpuno "drugacijeg" Italijanskog trenera koji je vjerovatno i top5 trenera na svijet i sad jos vi ocekujete da se oni smaraju oko ovoga, a imaju priliku za titulu u ligu.
Izgleda mnogo loše, nema sumnje, ali kako da se bore u tom takmičenju koje ne donosi praktično ništa finansijski u poređenju sa tim koliko para donosi samo plasman u LŠ, da ne pričam ako se prođe grupa. Timovi kao Lazio žive od toga i prodaje igrača. Isplativije im je 4 mjesto u ligi mnogo nego i samo osvajanje LE.
Napoli je tankovao iz drugih razloga, oni su postavili jedan i jasan cilj, zato su ispali redom iz LŠ, kupa i evo sad LE.
Začudo jedino je Milan shvatio ovo takmičenje ozbiljno dijelom zbog Gatuza koji je vjerovatno zaključio da je brukanja bilo i previše ove sezone a dijelom i što se nadaju da bi mogli ići do kraja obzirom da u prvenstvu teško da će stići do mjesta koje vodi u LŠ.
Jedini razlog sto je Milan ozbiljan u LE je jer znaju da je to JEDINI nacin da dodju do LS. Da su npr. 5. na tabeli i da ih dijeli 2 boda od 4. mjesta, ekspresno bi ispali.
Maler, 88k
Stouk u 91 promasio penal
http://i65.tinypic.com/2vdirsw.jpg
ajme. charlie fucking adam, jebeni murijas. zlo na dvije noge.
Ne znam sta cudno za Napoli, oni na duze staze ne mogu da se takmice sa bogatijim klubovima u Italiji, ovo im je jedinstvena prilika da uzmu Skudeto. Kako je razlika izmedju bogatih i srednjih klubova sve veca, pitanje je oci li ikad vise imati takvu priliku.
I opet cemo bit ispred vas u seriji A na kraj godine :)
Lacio bez de fraja, marusica, valasa, radua,luis felipea, lulica, parola, imobilea... 9 od 11 prvotimaca.
Svakako je bitnija borba za CL nego li LE dje redovno igra drugi tim. Svakako u revansu mogu izbacit rumune lagano.
Za razliki od lacija i napolija milan je igrao u full sastavu jer znaju da evrope iduce sezone gledat nece.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Milan ima tradiciju u Evropi, po meni su top 3 favorita za osvajanje. Dobro bi bilo i za talijane jer im ovi iz baraza redovno ispadaju...
Kako svi otpisaše Milan u ligu, a oni za mjesec dana prepolovili zaostatak. Samo lagano, bez tenzija, što ste se prepali tako momci..
Meni je i dalje otpisan za bilo šta ozbiljnije, sam si rekao, prepolovili zaostatak a i dalje su 10 bodova iza gradskog rivala, 9 bodova od 4. mjesta. Vidjećemo đe će biti posle ovog paklenog rasporeda.
Može ova Atalanta još, nisu prikazali sve što mogu. Šteta što ne igraju kući mečeve.
Lacio opet pocinje sa pola rezervnog sastava, pa ovi Italijani su nevjerovatni. Ali ne bi trebalo da imaju problema i sa izmijesanim sastavom da ih izbace
Dje da nadjem ovaj raspad od partizana nema arena nema sk?
Nemam rts jbg
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Pa jedno 5 cistih sansi je lacio promasio u 10 minuta.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Korektno partizan za sad igra...stojkovic skida dobre sanse viktorije zbog gluposti odbrane..
Mrtva je trka izmedju Diaware iz Napolija i Florencija ko je gori igrac. Ne znam kako moze da igra bilo koji mec, vjerovatno ima u ugovoru da mora da odigra odredjeni broj meceva pa ga Sari na silu stavlja u takmicenje dje moze najmanje stete napravit
Smak će svijet ili neka strkotina kad je Borini svezao tri meča u kojima postiže gol. Pakao.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Napoli tankuje prvi mec pa podje u punom sastavu da izgine za prolaz. Jasni mi nisu.
Ono vidjelo nije prvog sastava
Sto je promasio Gomez za 2:0 i prolaz, nevjerovatno
Jes' nije Napoliju igrao onaj albanac i kaljehon. Znacajno oslabljeni...
Plus su Igrali Diawara i Toneli koji su debele rezerve
Ali mnogo jaci tim nego li u prvi mec. I meni je to malo nejasno, nadam se da nece uticat u ligu sad...
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Meh. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ebecde3e0b.jpg
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Za Atletico ce biti zesca blamaza ako ne uzmu ovo.
Davno su napolitanci okacili transparent “ O giocate o non giocate” vazda su se *****li jos iz doba kad su igrali kavani i onaj argentinac.
Namjerno su ispali vjerovatno i namjestili, kao sto je i arsenal namjestio.
Uglavnom liga za pranje novca samo sto usput ponekom klubu sluzi za vadjenje sezone jer CL.
Milan vs Arsenal :)