uh :) dobre mnogo dobre :) moras i slatke probati :D
Printable View
Moguce je da ce se to sjutra desiti. Sad razmatram sto jos novo bih mogao sjutra probati... jos neki predlog? :)
te slatke, cezar salatu takodje venom ali slobodno pola porcije naruci jer i od toga ja krepam :D a onaj sendvic sto ti preporuci sam pojeo kao nista pa zamisli :D hmm ako se sjetim jos cega javicu ti :)
ove slane sam pominjao davno. sad mi me standardno dvije porcije i mozda nekome ukradem jednu slatku sa tanjira.. sledeci obrok (ako ovom doruckujem) mi je u 9 uvece
Mojsije probaj u Tac one tortilje. Kazu da ubijaju. E I dje su najbolje slane palacinke u pg a da cijema nije buum. Nesto tipa Venom. Meni su tamo slane uhhh pogotovo KING. Pecenica,piletina,curetina uh
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
U Korto sibaj slane :)
Cuh da imaju dosta dobru hranu u Touch, ali ne volim tortilje, najvjerovatnije cu nesto drugo probati kad obrnem na tu stranu :)
Eeee zaboravih da predlozim dezert. AMERICKA PITA u Astori-u. Boze sacuvaj! Od visnje ili cokolade. Uhhhh :) e I kakva je hrana u Atrio zna li ko?
dje ima da se jede dobro grilovano povrce :D Od venoma i drugih lounge barova sam dobio 3kg :D
Sjecam se kad sam ucio u Elektro, i sad na veliki odmor odemo u Veliku Planu na sendvic...pola hleba i vise cini mi se, za 0,50 centi, a unutra prsuta i cajna...kakvi smo zidari bili! :D
Ispod stadiona, onako kod Praga
Imaju u Pub013 dobre kobasice. Ljute/neljute. Doduse mislim da su 4.5€..
Inace poznat Pub po omanjim porcijama i jakim cijenama.
Te kobasice i pohovani sendvic jedino sto volim pojesti.
Sent from my Samsung Galaxy SIII
Dje je najbolja sad pizza u Podgorici?? Ako ima uopshte idje bash dobra da se pojede...
pepe .
Glorija. 5.5 eura a preogromna je. Nema bolje u pg
nađoste li mi taj meni za venom, ne? :)
E trt. Pojedi 7days kroasan :D
hahahahahah čuš 7days, ni mačka se ne bi najela :D
"Lazaro" preko puta Bas Carsije (kod Dana) - eeeextra. Cijene malo slabije nego u Venom
to je ono novo jel? valja li?
sta imaju od hrane rositlj ili pizze?
Jedem ali kuci kod majke. Uh kako me docekala danas kaneloni pa da se zasladim tufahije. Grr :D da neces malo :D ups na posao si :D
čekam ja već naručeno :p
a viećeš za ovu sprdačinu!
Mene je i dalje, kao jednog velikog samoprozvanog gurmana, sramota što još ne jedoh u Venom..a nema ko ga ne hvali..
Ps sjutra veče idem da degustiram picu preko puta Dana u ovi lokal što pominjete. Pa javljam utiske.
Kobasice u pivnicu
Ko me posla u marshal u nk neka se javi ocu na ignore da ga stavim!!!
prodjoh dosta ali nidje se ne jede kao u pecenjari gurman kod skretanja za aerodrom.
Bar dok je usluga dobra. Prisjedne mi obrok ako mi je konobar nekakvi nadrkani koji ni dobar dan ne umije reć. Pi..
Samo da preporucim Lazaro.
Sjajna hrana, odlicne cijene.
Pizze i sendvici su za 9.5/10 :D
Dje da probam picu ove Subote?(samo subotom jedem pice,palacinje,sendviche,itd..) Lazaro ili Glorija? :)