zasto ne smije da se napisu stihovi pjesme ОNАМО, `NАМО zar vrijedja ona nekog???
Printable View
zasto ne smije da se napisu stihovi pjesme ОNАМО, `NАМО zar vrijedja ona nekog???
Ti stihovi su vec napisani pa svako sljedece pisanje istih bio bi plagijat, a to je zakonski zabranjeno. Vec napisani nikoga ne vrijedjaju, pa ako se na knjizivnosti otvora tema Poezija Kralja Nikole mozes postirati.
Didi,
temu o šumarstvu sam otvorio jer mislim da je bitna i za nas koji živimo u Crnoj Gori. Mislim da bi lijepo bilo da svi pročitamo iskustva iz neke druge zemlje. NE zbog toga što to mene lično zbog biznisa interesuje, nego zbog svih koje interesuje razvoj neke privredne grane. Vjeruj mi da mnoge Pljevljake, Bjelopoljce, Bernace, Andrijevičane, Kolašince, ovo interesuje.
Zato te molim da otvoriš temu, a ako treba promijeni joj naslov u "Šumarstvo u Crnoj Gori"
ovo je licno obracanje koliko mi se cini, i postavio si temu za justice, a toga nema na ovom forumu, imas pm pa se raspitaj kako sto i dje radi!Quote:
Otišao sam na tvoj sajt iz potpisa i nasmijao sam se od srca. Mislim drago mi je da ste uspjeli i to u jednoj od tradicionalnih crnogorskih privrednih grana.
Ajde mi bez ove dnevne politike reci, da li si ikad pokušao da proširiš posao na Crnu Goru? Imamo i mi nekakve koncesionare.
Dalje, koje su tvoje obaveze prema državi kada uzmeš neku džunglu da posječeš. Kolio plaćaš Državi, koliko okrugu, regionu, whatever..
Da li imaš neku ekološku obavezu, kao zasadjivanje.
Molim te shvati me dobronamjerno, jer se kod nas dosta priča o šumarstvu.
Lično mu se obraćam jer iz sajta koji je u njegovom potpisu vidim da se čovjek bavi šumarstvom. Zato je logično da mu se lično obratim. Ako neko bude nešto novo znao, prirodno je da će se uključiti
Promijeni naslov i otvori temu, molim te.
Evo sad se twebi lično obraćam, je li i to zabranjeno?
jeste zabranjeno je, nemoj da ti se ponovi vise :rolleyes:
otvori novi topic formulisi pitanje za sve ajde potrudi se malo
Svaki moj post gde sam pomenuo ime Sekule Drljevica Crnogorskog Ustashe i stihoklepca novokomponavane CG himne je brisan, bez da sam vredjao ikoga ili ista sem KONSTATACIJE ove cinjenice. Za vas mladje Drljevic je bio ambasador CG u Zagrebu za vreme NDHa i zalagao se Hrvatsku pravoslavnu crkvu. Pa molim moderatore da mi objasne zasto se ovo chinjenica nemoze izneti na forumu, chak ni kad je bila diskusija o CG himni. Naravno svakve gluposti o cetnicima, partizanima bile su tolerisane ???
Drugo zasto moderatori misle da su Srbi (generalno neulazaci u vashe podele), nacionalisti, shovinisti, fashisti te ljude koje bi iskochili iz koloseka na secund (na ovom forumu) upucuju PRVENSTVENO (i tendenciozno) na Srpske forume ???
Trece cemu sluzi topic da su svi koji glasaju (opet neulazim dublje u vashu politiku) za Radikalnu stranku i DSS ruzni i banalizovacu glupi. I zasto citav topic koji besmislen i banalan nije obrisan vec samo onaj DEO koji je ukazivao na svu apsurdnost ovakve diskuje.
Ja vas ljudski molim nekrijte se no me udostojte odgovora quazi demokrate.
BTW puna su Vam usta toga pa aj sad mi objasnite sta radite i imal ovde ijedna konstanta koje se svi moraju pridrzavati, ili je na ovom forumu dozvoljeno vredjanje samo jedne nacionalnosti.
Ovaj forum sluzi da bi neko nesto i naucio pa pisanje nebuloza i gluposti o crnogrskoj himni i vrijedjanje bilo kojeg crnogorskog znamenja nije i nece biti tolerisano. Ni tebi ni bilo kome. Ne sjecam se da te neko od moderatora slao na srpske forume, a apsolutno sam siguran da to nijesam ucnio ja. Ovo da moderatori misle da su Srbi fasisti... je tvoja nebuloza koja nema nikakvog osnova i ako mislis ucestvovati na diskusijama ovog foruma prestani sa takvim uvredama.
Niko se ovdje ne krije i nema razloga da se krije od tebe, a ako mislis da je neka diskusija apsurdna ti je onda preskoci i ne ucestvuj u takoj raspravi.
A koja nacinalnost se to vrijedja na ovom forumu?
Znas Hari da volshebno nije sve obrisano sad nebi imali oko cega ja i ti da se raspravljamo. A ako ti ovde stitis samo CG simbole onda daj nam to napomeni da znamo pa napishi da za ostale NACIJE pravde nece biti ako oce na CG forum moraju izdrzati maximalnoQuote:
Originally Posted by Hari Krisna
Semo toga dokazi da lazem Hari za Sekulu pokledaj wikipediju ili sta vec imas. Malo istine nije odmet i vi da pogledate u oci a ne da su vam puna usta lazne demokratije i da po automitizmu pljujete po Srbima.
Da ponovimo terapiju dragi srbine,dakle ujutru, neposredno poslije pranja zuba
3 minuta sa tri prsta visoko podignuta,izgovarati sa pogledom u nebo :
1.Auf Wiedersehen Kosovo....
2.Arrivederci Kosovoo...
3.Good Bye Kosovoooooo....
Wazda su ti srbi pocinjali sukobe . Wazda ! E da oce doci vise taj 21. maj da ih ne gledam vise
Neka Vam sve ovo sluzi na cast ima mnogo primera a da bi bio Demokrata a ne fasista Hari moraces stiti i Srpske kao i Crnogorska znamenja ili kako si vec formulisao
PS jel ti glavni odgovor da idem hari lakse nego biti malo posten i objektivan. E tugooo
El pokushavas da budes duhovit Hercules ili sta ???Quote:
Originally Posted by hercules
O cemu ti pricas? Gdje ti je napisano da trebas da ides? Gdje su vrijedjani grb ili himna Srbije? Kakvo "volsebno" brisanje? Na koliko si topica stiskao onaj trougao i upozorio moderatore ili administratore da su topici koji vrijedjaju ili se neki forumas ne pridrzava pravilika?
Mani se praznih prica i izmisljotina jer to ne dolikuje odrasloj osobi i kad trazis objasnjenje trazi za nesto konkretno. Nauci znacenje rijeci "fasizam" i to da li neko smatra da je na pr. Beba Dzakovic najljepsa na svijetu ili najruznija nema nikakve veze sa tim.
Pa necu ja Hari da radim TVOJ posao ako ti nemas osecaja za njega.
Pa uglavnom su moji postovi brisani na 2 topica pre zakljuchavanja
Plain and simple
Just a thought
Reci mi sta je bilo uvredljivo kad ih obrisaste sa sve moderatorovim upozorenjem na jednom da ukoliko misli da se nastavi sa vredjanjem predju PRVENSTVENO na Srpske forume (drugom forumasu ne meni). I sad ti Hari pochinjes pricu Bojler. Kakav Bojler, kakvo vredjanje.
I sto je vredjanje CINJENICA da ti je Sekula Drljevic pisao CG himnu ??/ aj to mi objasni na ovo idiotsko brisanje sam navikao.
Pravio sam pauzu sledece ukljuchenje bice posle 21. maja samo da Vam cestitam neovisnu Domovinu (kako ti u himni ako nisi znao stoji), i nikad vishe. Dosta mi je vasheg preseravanja vise.
Istine radi na "Just a thought" nije ti izbrisan nijedan post :!:Quote:
Originally Posted by manace
na "Plain and simple" ti je obrisan zbog toga sto tvrdnje da li je neka "zesca ili malo manje zesca riba" nema nikakve veze sa postavljenom temom i o tome se diskutuje na drugom podfoumu.
A posto je ovo tvoje ko zna koje po redu starsenje da ces napustiti nas forum odluci se vec jednom sta ces uraditi pa ili budi od rijeci ili ne najavljuj svaki cas nesto pa se sam demantujes.
Ma mogu kako ocu.Quote:
Originally Posted by Hari Krisna
A vi ste mi lepi i pametni sto glasate za DPS a mi smo ruzni i grbavi sto glasamo za radikale i DSS. Eto to je vrh Crnonogorskog intelekta, tu se moze sto sta nauchiti na ovom forumu. Vazno je Hari da se nevredja jedna **** koja prezentuje 40% mog naroda kao ruzne i glupe. E zato si fashista Hari, naso mene da brises a bisere da ostavis. Ma necu se vishe prepirati sa tobom radi sta oces nek ti sluzi na cast i tebi i ovom forumu.
I lazes Hari OBRISAN MI JE POST na just a thought.
epa neces moci jer odje nece biti vrijedjanja, moderatori se trude da budu sto vise online, tako da sve bude obrisano sto ej uvredljivo, druga stvar, svi obrisani postovi ostaju na forumu i samo ih moderatori vide, tako da ti ne pije vodu prica da ti je neko obrisao post, e i da ne zaboravim banovan si :)
e, a jel` moze mali Morf da sazna zasto mu je zakljucan topic?
Koliko se sjecam muskarci su govorili o fizickom izgledu ljudi koji se pojavljuju na tim skupovima za Uniju, a ja sam ojasnila da mnogi lijepi ljudi gube tu ljepotu zbog sopstvenih negativnih misli, mrznje itd... nisi fer, ne citas kako je napisano, a i zaboravio si u zdravom tijelu zdrav duh - ili okreni obrni - sa zdravim duhom lijepo i tijelo
p.s. nisam ti ja sestra da po navici meni govoris ono sto imash slobodu njoj da kazes. Suzdrzi se od 'histerije', a tekst cu pronaci i dodati ovdje. Sram te bilo!
To '*****' sestri i mami! OK?!
Sledeci put, ako imate sta da kazete za druge, lijepo pozovite, a ne ovako - nisko, i sa zvezdicama koje znace previse.Quote:
Pa takvi su ovi sto glasaju za Radikale i DSS u Srbiji sa jedne strane i svi ostali na chelu sa DS sa druge...
Isti problem, fizionomija covjeka se prilagodjava unutrasnjem stanju, mrznja, zavidnost itd je ocigledna na izrazima lica, mozda nekad lijepih ljudi (ovi ratoborni za uniju)... kao sto mozemo vidjeti lijepe starice i dedice, sa plemenitim izrazom lica i pogleda, bez obzira na garderobu i finansijske mogucnosti...
mladi junac, tek uci pravila
P.S. kad se berankrsh pojavio poslije bana sa istim ciljem ne sjecam se da je bio zakjlucan
Ja te ozbiljno pitam. Koliko ja primjecujem sva vrijedjanja se brisu, a i DIDI to sankcionise banom.Quote:
Originally Posted by manace
I nijesam guhovit, valjda nemam smisla za to ;)
OK Hari.
Jedino sto topic nikako nije bio postavljen da bi me svi pozdravili i ja svima odpozdravio...ostavljao je dosta prostora za diskusiju.
E sad, ako je neko osetio potrebu da me kao novajliju pozdravi, onda je sasvim ljudski i kulturno da mu pozdrav i uzvratim...to je vec kucni odgoj.
Moderatori, administratori,
sad vidjeh da je topic o fudbalu na plazi zakljucan, pa me to podstace da vam se obratim, iako nemam obicaj da se zalim kad me brisete. Medjutim, sad ste zakljucali temu o jednoj, mislim, lijepoj i ne samo sportskoj manifestaciji koja se dogadja u Crnoj Gori.
Zasto se na forumu o buducnosti Cnre Gore o tome ne moze govoriti, a o Mashanu, Pecu i o svakom fukarluku tomovi i tomovi se pisu. (i ja doprinosim, sto jes'-jes':lol:)
Ili ste, mozda, vi u pravu da je to zbilja nasa buducnost, a ne sportski susreti, zblizavanje ljudi, turizam...
Sport ima svoj podforum... Ili ja nesto krivo shvatam :S
nema sto 'ili' - krivo shvatas...Quote:
Originally Posted by apsolutno_nemoguca