moderatori...moderatori...
nije mi jasno samo kako neko moze da krsi jedno od osnovnih pravila i da ga ne banujete, stavite na ignore itd.....kako neko moze da ima dvije licne karte?
Printable View
moderatori...moderatori...
nije mi jasno samo kako neko moze da krsi jedno od osnovnih pravila i da ga ne banujete, stavite na ignore itd.....kako neko moze da ima dvije licne karte?
Moderatori, mogu editovati, brisati postove, ali ne mogu nikoga banovati. To rade administratori foruma. Staviti nekoga na ignore je mozda prakticno za usera, ali ne i za moderatora.
znam...ali onda dojavite da Karma koristi i nick Cetinje...nekamu rchu da uzme jedan od ta dva i zdravi bili ili neka mu ugase jedan od ta dva...ako mi svi postujemo pravila moze i on..."koji godj daje mirski il duhovni" sto bi reka Sv Petar Cetinjski...osima ako nije on van pravila tj zakona( pravila foruma na forumu su ustvari isto sto i zakoni u drzavi)
Cudna mi cuda - licne karte su dobijali svi Albanci sa Kosova koji bi glasali za DPS. Zasto bih ja bio izuzetak?Quote:
Originally Posted by JUSTICE
Imam ti ja jos licnih karata, bez brige
Moderatoru, predlazem da se po istim nacelima po kojima drzavljani ne mogu glasati na referendumu, zabrani pristup ovoj pobegulji JUSTICU.
Dakle, pravo pristupa forumu samo gradjanima.
izbrisali ste me...hahah mora da ste se uplasili da vi ova baba vracara ne bachi kaku kletvu:)
U svakom slucaju muslim da administrator otvara vrata anarhiji ovdje tako sto dopusta nekome bilo ko on bio da koristi dva Nicka tj po naski nadimka....
Karmo...ne pali se..nemam nista protiv tebe i ne plasi se...
U topicu "Crna Gora je u zajednici sa majkom kriminalaca !" Karma ili 007 je poceo da postuje i fudbalske teme, a do sada je postovao i politicke i vijesti o saobracajnim udesima u CG.
Kako je moguce da postuje ovakve postove, koji nemaju nikakve veze sa kriminalom u Srbiji?
Ja kad postujem nesto sto se razlikuje 2% od teme, istoga momenta taj post bude nedje prebacen u najmanju ruku.
Zašto se brisanje postova sa "Budućnost Crne Gore -Sto se desava sa ovim forumom?" sprovodi selektivno?
Zar je moguće da naizmjenično pisanje "a" i" h"dovoljno dobro da bude na forumu za razliku od mojeg "Dobar si"?
Nije problem da se uklanjaju takve stvari,ali bi bilo fer da svi podliježu takvim mjerama.
предлажем да се форумашима да више слободе за постовање постова
Da fino je to od tebe, ali si odmah krenuo sa anarhijom.Quote:
Originally Posted by jovan
Nijesi ni pregledao podforum Istorija, a otvorio si temu o Vladici Vasiliju Petrovicu,
temu koja je vec otvarana nekoliko puta.
Ja sam o vladici Vasiliju otvorio temu prije vise od godinu dana
http://www.cafemontenegro.com/forum/...ead.php?t=4695
Pa su onda o njemu otvarani topici
http://www.cafemontenegro.com/forum/...ead.php?t=7714
http://www.cafemontenegro.com/forum/...ead.php?t=7507
http://www.cafemontenegro.com/forum/...ead.php?t=5887
Pa si na kraju ti dosao, i otkrio si nam Vladiku Vasilija, a da nista nijesi procitao !!!
http://www.cafemontenegro.com/forum/...ad.php?t=14101
-----
"Na istočnog veroispovedanija Bošnjake veći upliv imati neće biti za Srbiju težak zadatak"
Ilija Garašanin, >Načertanije< (1844. g.)
------
AAAAModeratori sto ste postali dosadni ka gnjide ,ajde malo disite nije ovo vojska odje !!!
Ko mi stalno brise postove da mi je znat ,koje su to pobude ???????????????????????
Chudno ja vidju da je Zvek Zivi postovao odje al se ne vide njegovi postovi???sto je to? ko da sam sebi pise:P
lako se tebe komendijat ti imas ljevor !
Ima li poseban razlog zasto je izbrisan poll "sta bi donijela secesija Crnoj Gori?"
????
Namjerno sam ga postavio u subjektivnom kontekstu jer je sledeci poll u istom maniru napisan :
http://www.cafemontenegro.com/forum/...ad.php?t=14462
Ukoliko brisete onda brisite ravnopravno inache ste izabrali pogresan posao !
kraticom: pored mene ziva, Formulisanje Drzavno-pravnog statusa CG, ili Zaokruzivanje pune samostalnosti Republike Crne Gore necete moci nazivati "secesijom, secesionizmom" itrt. ne znam sta je to "nova srpska politicka misao", ali znam pod-sigur da je ono sa "secesijom" stara i veoma poznata cetno-radikalna demagogia. znam, takodje, da je zabranjeno na demokrackom i gradjanskom The Forumu promovisati neonazi ideologije i ideologe.
cvrc, milojica!
e, moi shoitcu, ne radim ja ovo spo-radi mene,nego zbog-radi preduzetce.
javno, medijsko promovisanje nazi-pokreta i nazi-ideologija moze pod-pasti pod udar zakona. ova cetno-formacija, The Trojka se po-kusava uclaniti u Demokratiju na racun GZP. ko je ima priliku citati ih jasno mu je da je rec, najblaze receno, o mediokritetima. oni Demokracki Kriterion ne ispunjavaju u nikakvom vidu. oni jesu za promenu Regima, ali nisu za demokracke promene. i nista ih ne moze svrstati u demokracke snage. cak ni njihovih par simaptizera na The Forumu.
mirofsht bole!
family milosevic je ljudsko smece. zasto bi preko tog beznadeznog slucaja raspirivali netrepljivost i mrznju medj' vernicima dve dobrosusedne crkve - Crnogorske i Srpske?
kogod hoce siriti mrznju i razdor medj' crnogorskim i srpskim narodom dajem vam do znanja da ste zalutali na ovaj forum. bili oni jedan narod ili dva naroda, istorijske okolnosti su sagradile dve drzave - Crnu Goru i Srbiju, dve crkve - Crnogorsku i Srpsku, dva jezika - Crnogorski i Srpski. a ne zaboravite da etnicki Crnogorci ne zive sami u Crnoj Gori. ima tu jos nekoliko naroda sa stanarskim pravom. itd.
znaci, Crna Gora i Srbija ce biti dve drzave i zato treba sve uraditi da se ocuvaju dobrosusedni odnosi, slobodan protok ljudi i roba, kulturna saradnja itd...
kako nekoliko vas nikako ne doprinosi razumevanju i miru, nego zapetljava vec zapetljane relacije ... osecam personalnu duznost da vas brisem i sprecim u sirenju vasih bolesnih trendencija da preslikate svoju bolesnu psihu na ovaj forum.
Necete Proci Pored Mene Ziva!
PWS
the cetno-formacija koja vec duze vreme okupira the forum psovkama, uvredama, pretnjama i ekstremistickim stavovima je od mene sankcionisana, ovog puta, zbog-radi upotrebe termina "secesija" u zamenu za Definisanje Drzavno-pravnog statusa Crne Gore. naime, ja smatram da koriscenje reci kao "secesija, secesionizam, secesionisti", sto u s-h jeziku znaci od-prilike "otkidanje", za gradjane independistickog, nezavisnog tj samostalnog stava je "daljinski i blizinski" posmatrano pogresno, zlonamerno, prljava radikalna propaganda itd. sledstveno tome ja smatram to vidom verbalnog nasilja nad gradjanima CG koji gotive gradjansko usmerenje i o-sebi-brinucu Crnu Goru.
jos jednom upozoravam The Trojku da ne lepi ovakve teme na Politiku. ovako ide na Prijedlozi, Kritike i Pitanje. ...pod uslovom da the cetno-formacija uopste moze da shvati razliku izmedju kuhinje, trpezarije i toaleta. se ne mijesham u licne sukobe, jer im i nije mjesto na ovom forumu. samo se ponekad mijesham u svoj "posao" el-muderatora i regulishem "saobracaj". chesce brishem, a redje zakljuchavam. a ponekad mi se prevrne zeludac, ka u onom slucaju sa "liberalnim pitanjima..." shto 'no bi se nashki reklo: aaaa, junachine???
neznam koliko su Crne Gore oslobodili oni Pravi Liberali, ali bi ja dao da ograde zicom svaku stopu koju su oslobodili. pod uslovom da ostanu u ogradu, sporadi javnog zdravlja i sigurnosti.
..
E AKO NECU LIPSAT NOCAS OD PLANNCOVIJE POSTOVA POMAMIO SE HHAHAHHAHAHAHAHAH EO SE SMIJEM KA LUD HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Stvar je ukusa i licnog izbora ko ce se za koji forum odluciti, a i kvalitet foruma svak poredjuje po nekim svojim mjerilima.
Pa da ali poneku sugestiju nije loshe ni prihvatit kao recimo da se sankcionishu upotrebe rijechi kao shto su secesija separatizam otcjepljivanje i sve sl kad se govori o CG referendumu i redefinisanju drzavno pravnog statua CG...
E, ovo je bio bas super primjer kako moderatori odgovorno vrse svoju duznost. Ajde, obrazlozite, bas me zanima koji razlozi stoje iza jednog ovako korektnog poteza. Neko napise post u kome se vise govori o ucesnicima u raspravi nego o samoj temi, a jos je i preslatko okicen svakojakim prostackim uvredama i primitivizmom, ali neokrnjen prezivljava zub vremena. Sta nalazu ta pravila, na koja se toliko oslanjate, u takvim slucajevima? Sta moderatori trebaju raditi kada naidju na takvu jednu cakanu misao? Ja, koliko sam shvatio pravila, mislim da bi u najmanju ruku takav post trebalo editovati i lisiti svih prostakluka, a ostaviti ono sto je na kulturan nacin sroceno i sto se tice teme. Medjutim, to ovdje ocigledno nije slucaj i takve se stvari tolerisu (kako kome, doduse)...
Posto sam posle takvih bljuvotina naisao i na postove moderatora, skrenuh mu paznju da takve stvari ne bi trebao propustati (bez obzira da li to cini namjerno ili ne) i da se u protivnom takvo njegovo zmurenje tumaci kao zeleno svijetlo za zurku, da je igranka pocela i da se svi sada mozemo poceti pljuvati, vrijedjati, psovati... Hvala Bogu, moj post je bio obrisan, jer mu i nije bila namjena da traje vec samo da skrene paznju, ali sta se preduzelo u vezi posta prepunog uvredama? Cik pogodite...
Vidjeli smo kako prolaze sugestije... Cak one koje ukazuju na elementarne stvari iz postojeceg pravilnika ponasanja, a ne na ikakve inovacije i sl...Quote:
Originally Posted by Nikollaki
Sick-Boy interesantno je da ti smeta kod drugih ono sto i ti radis, ali mozda je to put da korigujes i svoje postove i pocnes se i sam pridrzavati pravila. Za skretanje paznje na uvredljive postove predvidjen je ovaj crveni trougao iznad svakog posta, postavanje linka ovdje, a pisanje kritickih osvrta na nekoj temi o tome kako se neko (ne)pridrzava pravila je takodje ne pridrzavanje pravila.
Stvarno? Ajde, bas bih volio da vidim gdje sam se ja to sluzio prostaklucima. Gdje sam ja to nekog nazivao smrdinom, smrdogorcem, ili retardom, idiotom, debilom... Ista od toga, ili tome slicno? Gdje? Ajde, prokopaj malo, pa da vidimo...Quote:
Originally Posted by Hari Krisna
To sto ce se bljuvotine tolerisati od strane moderatora treba da mi bude smjernica ka korigovanju sopstvenih postova? Ne razumijem... Prije svega, ne znam u kojim to elementima treba da se korigujem, mozda da se politicki preobratim, a? A drugo... Cak i da je istina to da, poput tih pojedinaca, i ja isto pisem nekulturno, prostacki, da nazivam druge diskutante odvratnim imenima (sto je cista laz)... ne vidim zasto bih mijenjao taj stil kad se takav ne sankcionise. Logika ti nije bas...Quote:
Nego, ti ne odgovori... Zasto se nista ne preduzima po pitanju takvih postova? Bas me zanima kakve su to neke sad nove metode (ne)sankcionisanja... :roll:
Ti bogomi ka da si najbolji i najposteniji odjenako ! E vidji nadji mi ti neki serbski forum dje neko smije bar jednom rec za zvanicnoga premijera te Drzave da je lopov i nazivat ga pogrdnijem imenima tipa Milo pp Marboro itd itd itd ???????????????
Sick-Boy izgleda da treba crtati ili pisati samo proste recenice, pa da probam.
Quote:
Originally Posted by Sick-Boy
Vjerujem da je to bilo razumljivo, ali ti po obicaju izmislis tezu pa onda o njoj polemises. Dobro se zamisli kako si iz gore napisanog i navedenog shvatio (ili mozda vidio) to sto navodis:Quote:
Vjeruj na rijec, a mozes provjeriti i kod nekog drugog da to nigdje ne pise.Quote:
Originally Posted by Sick-Boy
Elementarno postenje zahtijeva prije svega ne lagati, ne izmisljati ili podmetati rijeci koje nijesu recene.... a ako je te rijeci negdje i neko koristio, a to nije izbrisano dovoljno je stisnuti onaj pomuneti trougao ili daj link.
Laz je los saputnik do istine i principa, a koliko shvatih ti se boris za principe. Nema novih metoda o (ne)sankcionisanju vec je ono bio apel da se neki zamisle o tome sta dolikuje pisati gdje se raspravlja o toliko poginulih ljudi. Zamisli da je taj apel kod nekih i urodio plodom, a neki......