lol...ovo mi govori da oni zaista jesu bili popularni...ili u drugu ruku odje ima masu dushebrizhnika...
Printable View
lol...ovo mi govori da oni zaista jesu bili popularni...ili u drugu ruku odje ima masu dushebrizhnika...
Ljuudi, samo mene nemojte da bijete, ja sam rekao da ovo nije ni najmanje smiješno, niti da je za sprdnju! (daleko bilo ikome)... Stvarno se gorko i duboko kajem jer sam postavio ono...
katastrofa, izgubiti zivot zbog gluposti ljubomore i budalastina , kada nema drugih djevojaka osim ksenije hah debil ovaj kapisoda...
Ok ti si kao Zdravko Colic?Mene ne zanima tooo
http://www.youtube.com/watch?v=V8NxiKkuDn8
Slava ti Filipe, bio si jedan od najvećih Crnogoraca svih vremena, i tvoja voljena Crna Gora, za koju nisi žalio da položiš i ono najvrednije što imaš-svoj život, dostojno će te ispratiti, a ti počivaj s mirom i znaj da će Crna Gora biti večna dok ima svoje verne vitezove kao što si to bio ti.
RIP
https://forum.cdm.me/images/icons/icon1.gif Currently Active Users Viewing This Thread: 96 (39 members and 57 guests)
Sad razmišljam neđe ja da se bačim... Baš bi me zanimalo koliko bi ih bilo u temu o meni :roll:
a dobro ste fanatici vec opalili 7 strana o ovome.
Ja velikog brata ne gledam, a knjige citam svakodnevno, nego nebitno.
Ovdje svi hoce da budu posebni, a u stvari to nisu, nego su najobicniji kompleksasi.
Svako uzivan na drugaciji nacin, ja bih volio da pojedini pronadju ono u cemu bi mogli da uzivaju, a pivo ih moze malo opustit i uputit na pravi put, nista drugo.
p.s. i na kraju krajeva, bolje visit u kafani mrtav pijan, nego pisat izdrkotine po forumu mrtav trijezan :lol:
ja cu organizovat zurku da se svi lijepo provedu na dan svoje smrti..haha..a do tada cu ja lijepo da se provodim i manem se crnjacenja.
ZAO MI JE PORODICE NASTRADALIH, ZAISTA..AL NE VIDIM NISTA LOSE AKO SE COVJEK I NASALI..
JESTE TRAGEDIJA DA MOMCIC OD 22 UZME PISTOLJ I UBIJE RIBU I SEBE-TU SU NERVNE KOCNICE POTUNO OTKAZALE..
Nesto mi ne ide u glavu da bi Kapisoda nekog ubio,djelovao je kao dobar momak.....svasta....
Ali sad ce bit najjace kad se zavrte Xenijine pjesme i postanu najslusanije na ex yu prostorima....
Zamolio bih moderatore da zakljucaju topic..Nema smisla da se debilcad javno sprdaju sa tragedijom...
Zapitate li se kako se osjecaju majka, otac, braca, sestra Filipova?! Ili majka Ksenijina koje je mrtvu pronasla?!
Bolesnici gadni..