Kako ce ovo da bude dobro. Vidite samo ove animacije
Printable View
Kako ce ovo da bude dobro. Vidite samo ove animacije
odakle da se pochne :)
Dragon Age 2
Resident Evil : Revelations
Hunted : The demons forge
Alice in Wonderland 2 the madness returns
Silent Hill 8
Metal Gear Solid: Rising
Asylum
Gears of War 3
Max Payne 3
Portal 2
Kingdoms of Amalur : Reckoning
Dead Space 2
etc etc etc
i za kraj jedna poslastica :D
http://www.youtube.com/watch?v=QXFYa...eature=related
Call of duty : Nations at War :D 2011 leaked :)
Dragon Age 2 mi lici kao da su uzeli sve dobro iz proslog dijela i usrali se na to. Pocev od forsiranja genericnog faggot lika pa nadalje..
Meni bas dobro izgleda DA2. DAO je bio odlican ali uvijek moze da se napravi nesto bolje. Sad je gameplay slican Witcheru a i dalje ces moc da igras na stari nacin. A sto se tice lika tu bas nisam siguran. Ali ako Bioware misli da je dobra ideja da naprave lika sa imenom i glasom onda sigurno ne moze lose da bude. Bioware jos nije razocarao sa nekom igrom.
uh elder scrools konaco, jedva cekam
hahaha je li ovo duke nukem
ako ne izadje ove god,nece nikad...nikad blize nisu bili
i diablo 3 bi se mogao ochekivati :)
I naravno Hitman 5.
Nije jos ni zvanicno najavljen
Jel izašao battlefield bad company 2 vietnam???
izasao je.
sto ima zanimljivo da izlazi sad u februar? :)
Lego Star Wars III: The Clone Wars
Steta sto ne moze u mulitplayer. :(
A taj tvoj sig sam i ja dobio. Hahahah xD
Dead Space 2..............nisu pogrijesili shto je svuda skor 9/10 minimum....kakva perverzija od igre.....
ja sam prvi dio instalirao..upalio, igrao pola sata i ugasio. Ja nemam zivaca da igram to. Meni nije merak da skachem svaki put kad mi izleti nesto iz mraka hahahah
vishe volim neku pucacinu po livada, snajperisanje...sharenish uglavnom :D
Meni prvi dio uopste nije bio jeziv. A koliko vidim ni drugi dio mi ne izgleda jezivo. Osim toga rekli su da nemaju resurse da izbace patch za PC verziju, nece bit ni DLC za PC a makli su i New Game+ iz nekog nepoznatog razloga. Jedino objasnjenje za ovakvo tretiranje PC igara nalazim u forsiranju konzola.