To mi je bilo vazno da saznam.....znaci, kupujem ga. 8.25e je ovde bocica od 200ml
Hvala Fabia
Printable View
To mi je bilo vazno da saznam.....znaci, kupujem ga. 8.25e je ovde bocica od 200ml
Hvala Fabia
A znaš li koliko sam ga platio tamo? 2,99 $! Tamo je sve extra jeftinije.
I znaš što, treba da ispoliraš sva stakla, unutra i vani i više nema vlage!
Ovako, pošto stalno kupujemo automobile, uvijek promojenimo ulje i kupili smo 12 litara ulja Shell Helix, po 89 centi, u paketu nam je došao jedan kupon, njega smo popunili i poslali smo ga u X adresu i posle nekoliko dana stigao nam je ček od 6,99 $!!!!!
Filter ulja košta 1,99 do 2,49, polir pasta košta od 2 do 6, mašina za poliranje (velika + mala) 29,99, to ima samo u USA, kasetofon Sony, vrhunski košta oko 100 dolara.
Vjerovao ili ne, doneo sam 5 velikih kofera, u 2 je bilo samo za kola, sve....mirisi, alat, paste....ma sve. A sve je jeftino i kvalitetno!
Ma znam kolko je sve u USA jeftinije....
nego, zasto bi stavljao RainX sa unutrasnje strane stakala ?
Samo za to više nećeš imat potrebe da upališ grijanje i da usišiš maglu nego stakla uvijek ostaju osušena.
Ti znaš kakva je muka kad voziš po kiši a nedaj bože da voziš 3-4 debela putnika! :lolbule:
http://autos.msn.com/as/minishow/pho...p;src=minishow
:!: :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :wink:
Je li mislite li vas dvoje da ja prezivim nocas :?::?::!::?::?::?: :devil:
Heh ljudi sinoc vidjoh juga 55 u vrh Njemacke grad Bremerhaven ispred discoteke zateg´o izmedju Forda fieste i mazde 626, cio zivot nosim foto aparat i sinoc ga bas ne uzeh da slikam ono cudo nevidjeno...
Koja li ga budala vozi zivo me interesuje. :D
ja bas juce videh ovde kod mene Zastavu 128, ona ***** zuta boja, neki cica je vozi i kad je video srpske table na mom autu, rasvirao se ko da je u svadbenoj povorci :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by Cakir
Kako i nece, ja kad vidim bilo sto nase ovamo ucini mi se da sam vidio svoj rodjeni kraj, neki cudan osecaj majku mu.Quote:
Originally Posted by BRABUS
Sinoc kad sam ga vidio zamalo sam vriskao od srece. Dolazi mi se da kupim jednog dolje i da g dognam ovamo, cisto da podrzim srbijanske politicare u kampanji "KUPUJMO NASE"...
A reci mi kako vozis na nase tablice ovdje? Placas li jos neko osiguranje ili samo ono sto si iz SCG donio? Moras li nakon 3 mjeseca da izadjes iz Njemacke?
Pazi....niko izgleda nezna tacno da mi kaze. Vozim na srpsko osiguranje i imam zelenu kartu koja vazi i u Nemackoj. Ima dosta stranaca koji voze na svoje tablice, bugari najvise. Oni mi kazu da treba na svakih 3 meseca da izlazis iz EU, sto meni ne predstavlja problem, jer ja idem na svakih mesec ipo u Srbiju. Auto inace nije na moje ime, vozim ga na medjunarodno ovlascenje.Quote:
U pricipu nebi trebalo da imam problema, jer imam samo privremeni boravak (Aufenthalt) dok mi traju studije. Druga situacija bi bila da imam trajni boravak (Unbefristet)
Nisu me zaustavljali panduri, evo vec tri meseca, a dnevno prelazim 80km.
Bugari koje su zaustavljali su mi rekli da su im samo pogledali papire, pogledali da nema u autu nesto sumnjivo unutra i pustili ih. Naravno....moras da imas Nemacku vozacku dozvolu, posto ti tvoja vazi samo 6 meseci po dobijanju boravka.
Gastarbajtere sam neke pitao, oni neznaju tacno, ali misle da ne bi trebalo da imam problema.
bolje se isplati tako odradit stvar 6 mjeseci ti vaui vozacka ukoliko imas stalni boravak ili ne izlazis iz Njemacke ukoliko izidjes pa opet uidjes opet pocinje da vazi sljedecih 6 mjeseci.
Ja vec 3 godine vozim sa nasom medjunarodnom vozackom dozvolom, mada me nikad panduri nijesu zaustavili ali mislim da nebi imao nikakvih problema.
NE....nasa vozacka ti vazi 6 meseci po dobijanju boravka, a ne po dolasku u Nemacku. To za izlazenje i ulazenje ne vazi, 6 meseci od kad si dobio boravak mozes da vozis, bez obzira na to kolko puta izlazis i ulazis u Nemacku. Nakon 6 meseci, voznja sa tvojom dozvolom se karakterise kao voznja bez vozacke dozvole.Quote:
Nema sanse da je to sto pricas tacno, jer su mog druga makedonca uhvatili i jedva se izvukao da plati samo 230 evra, zato sto je bio student i nije imao nikakva primanja....inace je kazna mnogo veca. Gledao sam presudu....lepo pise koj clan zakona je u pitanju, i pogledao sam u BGB-u, pisalo je jasno - voznja sa stranom dozvolom posle isteka 6 meseci od dobijanja boravka u Nemackoj se smatra kao voznja bez vozacke dozvole.
Nemoj da se zajebavas, nego polozi za nemacku dozvolu, nije tesko, a u suprotnom moze mnogo skupo da te kosta. Znas vec da ako nemas dozvolu a imas udes tudjom krivicom, automatski si kriv.
Sva procedura ce te kostati oko 300 evra, ali mnogo novca mozes da sacuvas.
Ja sam polagao i testove i voznju...nista tesko
Nije mi jos potrebna jer ja dolazim na poslovnu ili turisticku vizu.Quote:
kad dobijem boravak polagacu do tad e viva SCG.
u tom slucaju da :)Quote:
Najjace su vozacke kod nasd, jos uvijek na njih pise, SFRJ - Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija :lolblue:
Sramotno :!: :devil:
Quote:
Originally Posted by hercules
Meni pise SRJ, a drug skoro uzeo...pise mu SCG
Bogomi u PG ko uzima vozacku pise mu SFRJ a na licne pise SRJ
A tek materijal kakav je nakon pola godine se pohaba citava.Quote:
Na medjunarodnu ne pise...
Mislim da pise SR Jugoslavija ili Srbija i Crna Gora. Pogledacu sjutra pa u ti kazat...
Moja je od recikliranog papira tacno se vidi, a u sred maticnog broja imam slovo F dodato :devil:
Pa ni moja nije bolja, i pri tom je citava izguzvana i izblijedjela, stara je dvije godine a otisla u pm...Quote:
a i moja je od nekakvog gadnog papira,a nekad su bile platnene,odnosno od necega sto lici na platno.
meni na vozacku pise SCG :)Quote:
Ma nema bez SFRJ vozacke bre... meni to pise, da ako bude moralo da se mijenjaju vise, mojoj je vakat. :D
A meni piše...hm...MICHIGAN STATE - OPERATOR LICENCE..... :twisted: