Opet prosipanje bodova, sabijanje Genoe, na kraj treba biti zadovoljan sa bodom posle ove ludnice..
Printable View
Opet prosipanje bodova, sabijanje Genoe, na kraj treba biti zadovoljan sa bodom posle ove ludnice..
Jeste li uzeli bod jeste na kraju? E sad nakon kiksa i Milana i Napolija u ovom kolu ako Chivu bude igrao kao nije nam hrdjav ni X na krilima istoh proti Napolia na domacem stadionu gubimo 300%.
U tom slucaju zelim mu da ode. Čik nek pokaze kohones sad
X bi bio tu najbolji za Milan, ali ceka tesko gostovanje u Firenzi koja se cupa za opstanak..
To sto se mene tice treba da bude ili 4:1 ili 1:4, jebes ziheraše
Slažem se da ne treba ići na X,ali za sad možemo biti zadovoljni.
Inter je najdominantnija ekipa u ligi,sto pokazuje i tabela i gol razlika.
Nije bilo sreće protiv milana i juventusa,a i protiv napolija i udinezea.
Nijedna ekipa nas nije nadigrala ove sezone,možda jedan mec ako je bio.
Sve ovo ide dobro za sad,samo da se preživi ovaj januar sa ovom ligom sampiona. Realno Inter je makar dosadašnjom igrom pokazao da je opravdano najveći favorit za titulu,idemo dalje 🙂
Nije da sam nezadovoljan ali ni ne cvrkucem. Smislenije se igralo pod Inzagijem
Meni je samo nejasan Juventus kako nije prvi na tabeli jer imaju najbolje igrace. Ljudi, Jildiz, Konseisao, Zhegrova kojem ne mogu protivnici uzet loptu, pa Thuram, Vlahovic... Nista mi nije jasno, samo Jildiz i Konseisao sami trebaju da rjesavaju svakoga
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Bice im je zen budizam unutar kluba trenutno...
Bernabe ozbiljan doktor. Bila bi fora da ga uzme Como, sa Niko Pazom i njim bi mogli da se poigravaju sa Barsom.
Znam da ga Inter nece uzet jer mrze igrace koji znaju sa loptom, imaju dribling. Poslednji put kad sam vidio neki smisleni dribling igraca Intera je bio od strane Coutinha. Tad se vidjelo da je momak doktor i da treba da se gradi ekipa oko njega, ali magovi ga prodase Liverpulu i momak ugasI EPL
Comuzzo-a stopera ne bih pozelio ni Milanu, je li realno da je neka ekipa uspjela da upari Comuzza i Pongrancica? I onda se cude sto se bore za opstanak
Coutinho [emoji23][emoji23][emoji23] cetvrta violina Liverpula i najgori transfer Barse u istoriju, e vala si nasao koji primjer da uzmes.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Koutinjo četvrta violina u Liverpulu? Reci da se šališ molim te.
Slabije pratim epl ali kad god sam gledao, momak se poigravao sa protivnicima. Nisu mu loptu mogli uzet. Brazilac je, normalno da mu se nakon tog bljeska i uzimanja para ne igra u Barsu (niti bilo dje)
Nekadasnji simbolihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...652fe38464.jpg
Tu es mon hero.
Kad je Liverpul bio aktuelan tada, Suarez, Staridz i Sterling su bili ispred njega i cesto je on ispadao iz tima radi balansa. Najbolje jos od Kutinja da napravite velemajstora. Nazalost, u lose vrijeme fudbala je upao. Desetka koja nije prebrza za krilo, a koja ne radi mnogo za ekipu, plus sto uzme svaku sansu da sutne sa 25 metara, a daje ih tipa 3 od 100.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ja ne kažem da je velemajstor,ali znao je s loptom. Imao je dobru minutažu u liverpulu koliko me sjećanje služi,tako da ne znam bas da je često ispadao iz tima radi balansa. Većinu mečeva je bio starter.
Ne kažem da je blistao svo vrijeme u liverpulu,ali ne bih ga podcjenjivao. Uostalom,bio je omiljen kod navijača liverpula dok je igrao tamo.
Uvali ga Komuzzzo😀 Kakva borbenost Dodo-a,svaka cast. Milan,koliko sreće ima ova ekipa… i opet,oni da budu konkurenti za titulu… aj nocas da se dobije taj napoli,valjalo bi🙂
Dokle god Italijane budu vodili treneri poput Alegrija, propadace im fudbal. Covjek ima naprijed trio Leao, Nkunku, Pulisic koji protiv svakog mogu izmislit gol, a on se brani sa 5-3-2. Stalno neka tuca na terenu. Sredina im je isto dobra sa Modricem i Rabioom, odbrana takodje jer Bartesagi je momcina kojeg vec sad traze najjaci, Salemakers zna fudbal i dobar je full bek, Pavlovic i Tomori bedemi. Imaju dobre igrace ali nema ko da ih postavi na terenu
Primijetio sam masu igraca nebitnih poput Masimo Ambrozinija, Pobega i Bresanini, cemu sluze ti igraci. Daj stvorite neko krilo koje je brzo i ima dribling
Najsrećnija ekipa Milan.
Veze nemaju a drugi na tabeli.
Ovo je dobro za Parmu.
Pobjedismo Lećea jedva.
Ima španjolsko i argentinsko državljanstvo.
Valjda je u Španiji rođen.
Lega bi dobro Italiji.
Koliko ce sad da pjeni Sofro na facebook, a cisto gazenje
Kakvi su ovi iz Napolija gabelji,još u prvom meču su mi se zgadili,iako sam ranije čak i simpatisao napoli(uz atalantu)
Žale se na ovaj čist penal rahmanija,a zaboravili su brzo izgleda kakav su penal dobili protiv intera u prvom meču… No dobro,samo da se ovo privede kraju sad