Uvjek ista prica, niko od toga nema nista..
Printable View
Uvjek ista prica, niko od toga nema nista..
'pogrešno' dosudiš 5 sekundi [emoji23] jbg, privatna liga čovića. iz ove perspektive ona titula Budućnosti je najteža stvar koju je neko postigao u evropskoj klupskoj košarci. kapa do poda Džikiću. protiv lige, sudija i države je igrao i dobio ih nekako.
radi ovakvih stvari kao sinoć je bitno to prvo mjesto. al dobro takve se stvari dešavaju u Srbiji da sad stub sprstva moraš da guraš nedje. [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stvarno vam ga nije lako :joy:
Koliko je ovoga bili na štetu Zvezde prie 2 god kad su topalovići osvojili, pa se glasnuli niste
Kad pomenu titulu BUD one sezone, izgleda ste kolektivno "zaboravili" onaj nesvirani faul i guranje Lesora pod koš u zadni napad za titulu
Mathias je sam bio ispod koša, niko ga nije mogao gurnuti. momak promašio zicer nad zicerima, i to se dešava. eo sad je možda i najbolji centar u Evropi, il medju tri.
faul je mogao biti kod koša Zvezde za 77:77.
https://youtu.be/E8cPVWm6VNA?si=B3UrZnRZSXOwzTTw
Ono je Lesor namjerno promasio, gledao brat u Buducnost
Neka što ovo dobi Budućnost nego šfo uradi ovo fmp.
Za minut i 40sek serija 2:15
4.20kv na Partizan bi. mislim da ni najvećem nije jasno kako su ovo dobili.
I ovo je trebalo da se izgubi pjeske, ne igra im se Aba liga ocigledno.
Kradja
Nije im ni to pomoglo.
Čelnici KSS koji se hvale transparentnošću, te da su zatekli minus na računu, nikako da objasne odakle su onda nedavno “transferisali” samo u klub u kome su do skora radili, 223 milina dinara (oko 2 miliona evra).
:joy:
Morao sam [emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...52c1373ff8.jpg
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Habibi, come to Dubai, vrijedjanje Andjuse i njemu tehnicka :joy: sve sam vidio do sad.
par minuta upalih gledah ostali sport neki. dva ili tri unošenja put sudija igrača Zvezde i svaki put reakcija je bila ćutanje od strane ovih te bi valjda trebali da dijele pravdu. momka vrijedjaju on ih pozove da nastave i paf. :D najteža liga za osvojiti u bilo kom sportu u Evropi. lakše je uzeti el. Boston bi se mučio da uzme ovu ligu sa ovim guranjem sns projekta. opet pišem ali Džikić je uradio nevjerovatnu stvar, uzeo je ligu protiv ovakvog državnog projekta.
ovo se ne najmanje odnosi na aktuelnog trenera. on sjajno radi posao. nije on kriv za dogadjanja van istoga.
I nedovic je dobio tehnicku u Moracu za isto.. Oh wait..
Odavno ne pišem skoro ništa na ovakve teme jer je sve ovo prebolseno.
Ljudi su privatizovali ligu i rade što im se ćefne. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...94d66ba0dd.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
nekad kad prodje zlo sa vlasti i arena bude obična nula od televizije, treba puštati ove prenose u kojima Zvezda gubi. kakvo plakanje i kukanje, ono televizija nije vidjela.
Kako sad stvari stoje , Partizan je miran oko EL.
Trogodišnja licenca je nešto na čemu se maksimalno radi i vrlo je realno dobijanje iste.
Što se tiče ABA lige , ovo je vjerovatno posljednja ili jedna od posljednjih sezona.
Uveliko se radi na formiranju "jake srpske lige" sa po trenutnoj ideji 12 klubova.
Maksimalno se upire da ta liga dobije prohodnost u EL i EK.
Rekoh već na nekim drugim mjestima , meni bi idealni scenario bio da se Budućnost i Partizan udruže sa klubovima iz Hrvatske , Slovenije , Mađarske i Rumunije i naprave novu regionalnu ligu koja bi imala prohodnost ka EL i EK o tako zavuku kurčinu Čoviću.
Ali , od toga neće biti ništa , naravno.
I kako to obično biva , isti oni koji su tada ugurali na silu Partizan u ABA , sada se se svim silama trude da je izguraju iz iste i uguraju u neki svoj tor.
P. S. - Da se ne zaboravi
" Kao jedan od ključnih razloga za povlačenje sa funkcija u Partizanu, Divac i Danilović su naveli političke pritiske i igre, kao i to što je klub bio ucenjen da igra regionalnu Jadransku ligu (učestvuju i klubovi iz bivše Jugoslavije), za koju smatraju da narušava interes domaće košarke. "
https://www.b92.net/o/sport/kosarka/vesti?nav_id=147528
Jeste. Prije će Ostoja Vučkov miljenik igrati ligu sa Buducnosti i Cedevitom a ne Srpsku ligu. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ne znam sto i Ostoja ne napravi tako hrabar potez kao Divac. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nema vecih zrtava od navijaca kk i fk Partizan koje vode Ostoja, Vazura, Mijatovic i kompanija. Sve opozicija. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ostoja je sns klasični, pa njega dobar dio navijača Partizana pljuje dje stigne. nema nikakve razlike medj njima. samo što više navijača Partizana pljuje Ostoju no što će ovi čovića ikad.
Sve ja kapiram samo nekad ne bas vasu pricu.
Pricate kako vas kradu, gase i to traje evo godinama ta zalopojka. Kad shvatite da su oboje drzavni klubovi i da oboje zavise od drzave bice vam mnogo lakse. Pa bio to Vucko ili Gagi Djogani.
Znaci Zvijezdu vode Terza i Covke. Partizan Ostoja i Vazura/Mijatovic (nebitno). Sve SNS. I tu treba stavit tacku jednom za vazda.
Nit' vas ko gasi, nit' ko to zeli. Sta ima Vucko od gasenja Partizana ? Nista. Ja mislim naprotiv samo.
Ali brate ova prica je pocela bas da vrijedja inteligenciju.
Cus da Partizan igra neku drugu ligu pored Srpske. Pa ja ne znam kako vam to moze i u snu pasti na pamet. Da Dinamo Zagreb igra neku ligu regionalnu sa Partizanom i Zvijezdom u fudbalu a Hajduk ce domacu ?
Daj ne zajebavajte vise.
Evo sto ne izadje iko iz KK Partizan ili FK Partizan i slovo, ali slovo jedno kaze protiv Vucka ? Evo ni taj Zeljko Obradovic u koga se kunete ? Sto ne izadje co'ek i rece bilo sta osim za sudije ? Evo prosle se godine vadio na tabelu evro lige. Evo vidimo je ove godine. I tako u krug.
Ostoja cuti, Zeljko cuti, Mijatovic cuti. Svi se zahvaljuju drzavi osim eto Zeljka ali zato VUCICU *****U ! Hahahahahah.
Porediš jednu uređenu fudbalsku ligu sa privatnom ligu u kojoj Čović vedri i oblači.
Nemojmo se zajebavati.
Naravno da Vučić ne želi ugasiti Partizan niti mu je to cilj.
Ono što Vučić je želi je ono što je urađeno u VK i FK prvenstveno , vegetiranje i džak za udaranje.
Nego , više nemam ni snage da vodim ovakve priče.
Svako sa dvije zdrave u glavi i ko nije slijep sve vidi i sve mu je jasno.
Na primjer , sa ljudima sam se svađao da je Mijatović Trojanac i dupljak i bio sam u pravu.
Dok je Vučić na vlasti Partizanu neće biti dozvoljeno više od vegetiranja i sramotnog pisanja halospjeva zbog dobijanja mrvica.
Vidjeo sam kako je uredjena sa Mamićem i kompanijom.
Eto, opet isto. :) Hahahaha. Zašto ? Daj mi razlog zašto bi mu to bio cilj ? A ne da i Partizan bude eto kao Zvijezda u fudbal ? Samo mi dajte razlog. Ja mislim da bi imao vise glasova i svega. Ali dobro. Samo razmisljajte tako, super. :)
Očigledno ne pratiš hrvatsku ligu.
Mamić već neko vrijeme nije faktor ni u Dinamu ni u HNS.
Zato što je psihička bolesna osoba , zato jer je kompleksaš itd. itd.
Em čovjek drži pod kontrolom i Delije i Grobare (zvanične navijačke grupe) , em da budemo pošteni i realni nijesu navijači Partizana relevantna skupina da bi napravili kritičnu masu da bi ga mogli i okrznuti , a kamoli ugroziti.
I da budemo još realniji , svako ko je i Vučićevoj ulozi bi više volio ovako nešto , da tučeš mrski klub 7 , 8 puta uzastopno i uzimaš im trofeje , da ih tučeš 4-0 u fudbalu itd. nego da ih gasiš , nema slasti , nije to to.