Eto?! Ima li kakva detaljnija elaboracija? [emoji4]
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Printable View
Kud ljepse da se pozeli? :D
Ja upravo tragam za Focusom ali vani, mada dizelasom. Na kraju ce biti vjerovatno ili to opcija ili nov Kamiq (al' mi zao prezaliti toliku lovu, jednostavno mi se ne uzima novo auto!).
U isto vrijeme potraga tastu za nekim SUV-om. Jel' neko imao iskustva sa 2.5 CRDI motorima?
https://autodiler.me/automobili/kia-...-ad337185342me
Kao i 2.0 CRDI :D .
https://autodiler.me/automobili/prod...-ad333302583me
Jbt prije 3 godine ova kia je bila 4500 a sad 7100
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ma cijene nisu normalne...
Nema goreg auta od ove kie stare, raspad :D
Drugar nema šta ma nju nije radio. Od motora dva puta, mjenjača milion nekih drugih gluposti. Užas.
a vidje cijenu sprdnja bessvija
Meni se sviđe ovaj Hyundai Tucson novi, skoro jedan prijatelj uzeo 25k nov.
https://www.autodeal.com.ph/custom/c...d38189cd17.jpg
Sad ce ti restyling pa cekaj
A zbilja taj od 26k je suv kao barut, boli
Restyling je grđi od običnog.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Tesko za 25 hiljada....
Koleginica ga je preuzela prije dvije nedelje, 1.6crdi dizel automatik..Srednji stepen opreme(iznad njenog imaju jos 2 nivoa) 34500e
Vala gledah ove Ford Focuse sto su se pominjali na temu...Izuzetno lijep auto na slike, kao ove djevojke na instagram...Uzivo mi nije to to iz nekog razloga, nesto su mu cudne proporcije...Radije bih uzeo Mondeo Titanium godinu dvije starijeg
Pa koliko to izlazi ovaj Tucson u full opremi ? Preko 40k ? [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
pa meni je sve jasno kad posrani golfovi kostaju 40-60 iljada
Ne n'o eto za te pare onda Rav4. Ne bi pogledao Tucsona naspram njega.
Tucson nije ni primac Ravulji.
Taman onoliko koliko treba da ti ne padne na pamet da razmisljas o ovome kada se moze uzeti RAV4 sa slicnom opremom, boljim motorom i AWD. Tucson sa full opremom je ~35k (benzinac), RAV4 sa nesto nizim stepenom opreme i AWD pogonom ~34k.
Samo lud covjek bi se mogao premisljati. :D
Ajde kad vec ovako pisete, cinejnica radi da vi okacite te konfiguracije i opremu pa da uporedimo.
Kako sam ja licno isao da kupujem kola i htio rav4 znam da je razlika u cijini minimum 8k kad se uzme slicna konfiguracija, da ga niste zamijenili sa corollom cross? I tu je cross 5-6k skuplji.
Ukoliko uzimate klotaru 2.0 benzin rav4 sa manuelcem pocinje sa 30.
Edit: znam da se prednji parking senzori dobijaju sa nekim od najvecih paketa opreme a doplate za automatik su 1500 itd
Nema price da je bolji auto ali je cjenovno dosta skuplji
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...54b9eb6e11.jpg
Moja greska (fatalna), poredio sam Tucson automatik i RAV4 manuelca. :) Prednji parkin senzori kod RAV4 su vec u "drugom paketu" opreme (~35k ako se sjecam dobro)
Hmm, ne znam jel' se sta mijenjalo ili ne ali prije nekih dva mjeseca su imali i dalje aktivni popust (nesto sitno tho, ~1.5k), 2.0 manuelac sa drugim stepenom opreme je bio nekih 34-35k.
Za sve vas sto poredite babe i zabe,..sta je skuplje i u kojoj oprei ,..bla,bla,...pa da li je iko od vas gledao uzivo
ili sjedio u RAV4 i Tucson. Pa koliko god da su cijene ili paketi opreme Tucson je u svakom estetskom smislu sveirski brod ya RAV 4,
i uopste nije ya poredjenje. N ekuuju se vozila samo zbog paketa opreme vec i zbg utiska koji ostvaaljaju. Kao sto i na ulicama se moze
primjetiti ...mnogo vise je Tucsona. RAV 4 je vrlo ruzno vozilo bez ikakve inspiracije.
javi se brate pice da platim nedje
Tucson sam provozao par puta, čak mi je bio i u nekom razmatranju za trgovinu pored Hyundai Sonate (tamo neki 5. 6. favoriti)
Realno, Tucson bolje i modernije izgleda, na prvi pogled ima dobar value for money, ali kvalitet svega debelo na strani Rav4. Tucson mora da bude u jako dobroj opremi jer inače izgleda kao službena Dacia Sandero.
Benzinci kod Toyote 36 svetlosnih godina ispred, da ne pominjemo hibride. Za dizel ne znam, imaju solidne CRDi motore.
A ako je do utiska koje auto ostavlja, kupiš q5 2.0 TDI polovan star 10 godina i ostavljaš utisak kamataša