Referral link-ove, invite link-ove i sl. saljite iskljucivo preko privatnih poruka.
Printable View
Referral link-ove, invite link-ove i sl. saljite iskljucivo preko privatnih poruka.
A evo se nalozi prave na forum radi ovoga. [emoji23]
Nisam znao da nas smatraju ovolikim kretenima. [emoji23][emoji23][emoji23]
If you're good at something, never do it for free.
Piramidalna sema uvijek nadje svoj put do naivnih i neupucenih. Ovo bi trebalo zabraniti da se reklamira na ovaj nacin. Pogotovo ovim nvim nalozima!
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Pa ja samo cekam posto evo svi znaju da je piramidalna sema oce li se naci nacin da se ovo sankcionise, pogotovo sa ovim novim nalozima.
AKO SE VEC ZNA DA JE PREVARA U PITANJU.
Da li se zna na uplaćenih 1000$ koliki je reffral, par vas je ovdje reklo da im je neko koga poznaju vratilo tih 150$ referala? Da li je tih 15 % fiksno ili zavisi od invajt koda koji se koristi, sto je kod vise korisćen onda je i procenat veći, valjda tako funkcionisu te piramide ? :)
ne mogu da vjeujem kakav je standard u cg kad im 1000 EUR nije nista :D
Ovima sto su u minusu je ostalo toliko da se isplate koliko sam napisao, nisu im blokirani nalozi. Ko ne vjeruje moze slobodno da dodje da pogleda.
Ima jos jedna novina, novi nalog, jedna osoba 12k. To je od danas, tako da je na 0.
Samo mi nije jasno sto se svi palite ovako obzirom da je vecina ljudi u minusu, a ogromna manjina u plusu (bar za sada, i bar kod ovih ljudi koje ja poznajem).
Svako zna da je piramidalna, ali trenutno radi.
Ne znam sto je s vama, evo moj drug je za 2 mjeseca vratio ulozenih 1000 i zaradio 1000, njih stavio u dzep i sad ce (ako ovo potraje) da iducih 1000 iskoristi da se podigne na naredni vip, to je 63 eura dnevno pa dokle potraje...
Inace, sin jednog naseg politicara je prije 2 dana napravio 33 naloga po 3.000, od referala uzeo 14.500 i uzima 4500 dnevno, 20 dana jos ako potraje tu je garsonjeru zaradio [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko lovačkih priča čujem ….
Izgleda svi su uzeli po 50 000€ :)
šta je to njemu,to je kao što je mikeli rekao njegovom ćaći mjesec dana rada,možda dva
kad na vrijeme udjes ;)
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fff5d8004e.jpg
Ovo ja pricam drugovima, ne treba biti pohlepan, ako ste se vec oprostili od te neke sume izvlacite dnevno profit i to je to, ali pohlepa je cudo to se vidi i na ovom primjeru, jer kad ulozi za naredni vip opet ce cekati da bude u plusu i sve tako u krug dok se ne iskljuci aplikacija. :D
Vele ne kune majka sina sto kocka, no sto se vadi. xD
Lako je tatinom sinu da uplati 100 000 kad ih nije zaradio ni on ni tata, no pokrao ka i svaki politicar posteni.
Cike sa televizije kazu da je tata ukr'o, nije tata ukr'o.
Inace pratim jos par foruma balkanskih, na svakom od njih je izbrisana tema o Cheilu, jedino odje moze da se navlaci narod. :)
Odje dobijes infrakciju kad refresujes 2
puta oglas u 24h.
Ali ovo stoji. :)
A sto ne ulozis i ti nesto, pa da pocinemo malo.
Sto nisam budala.
ima i onih koji uloze 1000usdt, pa cekaju 22dana d izvuku te pare, pa kad izvuku omili im se pa dodaju na to jos 2000 pa udju sa 3000 pa onda mole boga da potraje naredna 22dana. Stavi odmah koliko mozes i primiri i jednom moli boga d apotraje :) :)
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Samo da ostane ovdje da je ovo teška prevara koja se nekako primila na ex yu prostoru i da je pitanje dana kad će ispariti. Čuš, YouTuberi koji kupuju reach :)
kladionica, kazino i vecina shitcoina su bolje ”investicije” od ove kradje. Ovdje vam je gubitak GARANTOVAN.
Mogu da razumijem da se ljudi igraju sa svojim parama, ali da bilo kome preporucuju je ravno kriminalu.