Za postpaid Odaberi više: starim korisnicima neće dirati resurse do prve izmjene ugovora. Prva izmjena kod mene će biti prelazak na nižu pretplatu, i uz uključen net uzeću samo poruke u paketu, i time automatski dobiti 5000 min u m:tel-u, a kod Telekoma ću uplatiti 5€ za besplatne pozive u okviru 67 i fixne. Ako Telekom nešto drugo ne izbaci u međuvremenu, pa se predomislim.
Za prepaid: Zove me mama, da joj nisu produžili net u okviru m:go plus-a, i još da su joj sav onaj akumulirani obrisali. Slijedi moj poziv korisničkom, gdje mi se odmah plasira info da je to bila promo akcija, i da se od početka znalo da traje do 15.04.2015. i da su mi to u poslovnici rekli. Koja laž.
Od početka se znalo da je 300MB za svaku dopunu jednom dnevno sastavni dio paketa. Niko u poslovnici nije rekao da je u pitanju promo, niti da ističe bilo kog datuma. Takođe, na web sajtu ima vijest o uvođenju paketa,
http://www.mtel.me/article/310, a imam sad i screenshot sa datumom, da ne bi bilo da su što izmijenili. Nigdje se ne spominje promo niti do xx datuma.
Naravno, nakon mog negodovanja da korisnici nisu obaviješteni o toj promjeni ni na koji način, samo mi je rekla da mogu da uložim žalbu u poslovnici. Žalba će biti uložena danas. Insistiraću da mi do isteka 30og dana od postavljanja zvaničnog obavještenja obezbijede net pod uslovima kako je paket kupljen.
Pošto su ove i slične izmjene u posljednjih godinu i po dana kod m:tela prevršile svaku mjeru, razmatram mogućnost da se obratim EKIP-u. Ukoliko neko hoće da pišemo grupni dopis, neka se javi ovdje ili na pm. Znam da je CG slobodno tržište, ali isto tako smatram da nerazumno, neopravdano i prekomjerno povećavaju cijene, i na taj način štete svojim korisnicima, a isključivo na svoju korist. Nemali broj puta takođe dovode korisnike u zabludu. Kao da namjerno hoće da gube korisnike i postanu od najrazumnije najgora mreža. Uf. Ne znam što više da kažem... Užas. Oligopol koji EKIP ne priznaje. Eto.