je li Drago potpisa zapisnik?
Printable View
Ove teme su najbolji indikator razvoja političkih stavova u zadnjih 10 godina.
Sad je primitivno nazivat' ljude koji se smatraju Srbima - Srbima (kao da je bitno što su i ko su, na kraju krajeva), ali je sasvim okej nazivat' ljude koji obraćaju pažnju na takve magarcima. :lol:
Progres, to se traži. Baby steps.
Na izborima za predsjednika je pobijedio Ranko Krivokapić, kako zasad izgleda. Fascinantno, nije bio ni kandidovan. I onda me pitaju zašto se na dan izbora trudim da masturbiram više nego obično...
ne custe mila sinoc kako moze regularno da bije po narodu ako doce do nemira.e jado jadni.....
Kakvi nemiri? Koji to narod hoce nemire?... Svasta... Gluposti.
Hvala Lepo
Bas je mene briga dje se koja zastava vijori,nego mi je bezveze da kod lekica postoje samo Srpske,i odma su poceli da masu sa 100 takvih kad su pomislili da su dobili.
Ne mislim da samo Srbi glasaju za njega.
To se nije upotrebljavalo dok se jedan od mnogih nije malo zanio u govoru. I oni i ti znate da je ovo u povremenoj upotrebi tek od tada, i da se to figurativno koristi (makar ja koristim tako) a ne u bukvalnom smislu. Jedan od mnogih načina da se politički kritikuje nečije stanje/razmišljanje i ponašanje.
Just relax...
[QUOTE=hop;3263552
Ja se čudim kako 50% ljudi izglasa Lekića. Kako to kad njega samo Srbi mogu/treba da glasaju? Koliko ono ima procenata Srba u Crnoj Gori? Što smo onda mi ostali koji smo glasali Lekića, a koji nismo Srbi? Što god da sam, pa i ako mi se smuči, samo da nisam mag.rac.[/QUOTE]
50% od 60 % izaslih je 30% od ukupnog broja biraca taman toliko po popisu ima srba. uzevsi u obzir i nevazece listice dolazi o do manjeg broja.
znaci i ne cudim se da su ga samo srbi glasali i par Medojevica koji je niti voda niti vino. zasto se onda cuditi srpskim zastavama i povicima Srbija Srbija,
cudi me da neko od tih crnogoraca ne povika Crna Gora da se bar zna dje su izbori bili.
ili su mogli slozno zapjevati Crna Gora i Srbija to je jedna failija, da se malo podsjetimo 2006
[QUOTE=Čika Džo;32
Na izborima za predsjednika je pobijedio Ranko Krivokapić, kako zasad izgleda. [/QUOTE]
na kojim si ti narkoticima? :D pa owu pricu prosipate samo vi sdp-ovci jer ste svjesni da dps moze i bez vas sto je i pokazano filipovom pobjedom... sakrijte se svi u rupu zajedno sa rankom i vasih 3-4% glasackog tijela.... ranko je najomrazenija osoba u CG po svim anketama a od sad ga nece podnosit ni dio dps-a koji ga je tolerisao... polako put zagreba twog woljenog ranko kreni, mozemo i bez tebe vlast tdrzat ko sto vidis...
Ček, zar ne bješe ono da Srbi vole Vujanovića više nego Crnogorci? Istraživanja u posljednjih par godina pokazuju takav trend.
Jedna mi stvar nije jasna , kad je ta , prije svega sujeta , pa onda znacaj toliko bitan da ocigledno presudjuje , zasto cuvena dovitljivost i politikanski osjecaj opozicije , a valjda ih tako moramo nazvat, ne ubachi jos po koji zastavu ostalih naroda i samim tim se rijesi ovoga problema..?..naravno , ako tvrdimo da ne glasaju samo Srbi
A što su DPSovci skočili na Ranka, što je ovo hahahah..... Ranko samo pravo, na dobrom si putu :rugby:
CEDEM je sinoc prezentovao profil gradjana koji je za jednog ko za drugog...
Jako zanimljivo.. Od obrazovnog profila, materijalnog statusa, godista, pola.. itd...;)
A bogami i o apstinentima..
Hvala Lepo
Trebala bi se podijeliti CG. Onim opstinama u koje je pobijedio Lekic neka on bude predsjednik, a u ovim drugim Vujanovic. Mislim da je to jedino fer resenje u ovom trenutku.
Visocija je ova druga;)
Hvala Lepo
Jel' ovo fora neka trebala da bude?
Ukoliko sam pogresno shvacen da pojasnim. Ja sam rekao da u konacnom procesu sabiranja glasova ne moze biti mahinacija, jer ako i bude takvih pokusaja, lako ce se utvrditi ponovnim prebrojavanjem. Ne ulazeci u ostale neregularnosti koje prate izbore. Ako smatras drugacije, molim te obrazlozi. Argumentovano.
Ja pogodih X sa 10e, kvota 3.2