e ovo je duzine koliko on pod zemljom... taman
Printable View
e ovo je duzine koliko on pod zemljom... taman
Bogami izgleda dobro pa neka je karadjordjeva :)
kao pendrek
Niko ne kapira da je momak visok 125 cm i ima malu ruku :)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vidi se da je predugacka,nezavisno od ruke.
E ja sam mora momku poslat pm da vidim dje je ovo.
Kao gurman, strasno sam se zaintrigirao. :D
Sent from my Samsung Galaxy SIII
konoba Bandici, sve preporuke!!!
pogrijesio si, nije tamo :)
ali si bio blizu :p
Pa reci dje je :p
Taman rodjendan za 19 dana pa da se ode nedje fino da se najedem
pecenjara, kedown je pogodio :D Thomas_O_Malley je posao za Ariu :D
Pečenjara je od kružnog za aeredrom pa još naprijed,pa sa desne strane.A ovo što je Thomas objašnjavao je put aeredroma pa sa lijeve strane hotel-restoran,sa baštom i terasom :) I porcije su im džinovske,da se oteliš.
Edit:tek sad vidim stevanovu sliku što je postovao..Iste ovakva Karađorđeva tj. prorcija ovamo đe je Thomas objašnjavao :mrgreen: E,da to isti čovjek drži.Sad sae sjetih.
ali im nista ne valjaju, bas ocajno. Isti je vlasnik i ista hrana KAZU, a narucite u Ariu bijelu vjesalicu (da vidite tu tugu), a onda isto narucite u pecenjaru..
dogovoricemo se kad se javis kad budes u PG pcinto! mozda neki pendrek u pecenjaru! :p
Aria Giovanni?
Siempre- Podgorica,sto god narucite necete se pokajati, malko jace cijene, ali minorne u odnosnu na ambijent i kvalitet, jer tamo ne jedes svaki dan..
Mexicki-Podgorica, ljuti Stek sendvic,uf.
Jezero-Virpazar, najveca porcija pastrmke koju sam jeo.8 e, dođu 3 velike pastrmke, rizoto,krompir i blitva. Vala đe će bolje.
Novopazarski roštilj, po meni najbolji cevapi kod nas, kod novootvorene Pivnice, u koju mi se hrana nesto i ne sviđa posebno.
Pod Volat.- Teletina ispod sača.
Meso kod Seha na Veliku pijacu.
Jutros mi se na zoru prijela cicvara. Interesuje me je li ko probao cicvaru u nekom restoranu (kafani) u Podgorici, njenoj okolini i putevima prema NK i CT:) Ja sam probao u Bakinoj kući i imao sam isti osjećaj kao i kad umjesto pirea od krtole jedem instant pire;)
http://img717.imageshack.us/img717/7566/img3010n.jpg
Ponuda dana u Highland, skotski pab u Hercegovackoj. 50% off danas, 1.8e sendvic sa pilecim prsima, krompirom i salatom. Ogromna porcija, jos ne mogu da se oporavim od ovoga :)
E bogomi muski, taman cu navrnut da probam.
A sto je ovo ljudi?
Odje ima za sva tri obroka!
kako za koga :D