Ako iko idje vidi ovaj sat molim da mi javi, casticu :)
http://emoltofashion.blogspot.com/20...heap-chic.html
Printable View
Ako iko idje vidi ovaj sat molim da mi javi, casticu :)
http://emoltofashion.blogspot.com/20...heap-chic.html
Ja sam ga kupio kod drugog momka,prije mjesec ipo dana.Prezadovoljan sam,niti gledam oce li se skvasit,niti da ga dje ne ogrebem.Ako trazis sportski,G shock je odlican :)
Valjaju li sto oni Viceroy??
U poređenju sa čime?
Moje neprofesionalno i veoma predrasudno istraživanje pokazuje da se marka svodi na logo na brojčaniku tj. neko je kupio ime i lijepi ga na jeftine djelove iz Azije.
http://www.trias-uhren.de/media/cata.../jl-f-5014.jpg
Ubedljivo najaci sat za muskarce.. Htio sam ga kupit, jer ako je nesto kvalitetno, ne zalim dat pare za to, jer ce se sigurno isplatit.. ali imao sam problem..
Jer mi nebi stojao naruci, jer mi je kais dugacak za moju ruku, a da uzmem drugi kais, da micem orginali da mi se useru ovi nasi strucnjaci u sad od 200e mnogo bi bilo:S
ljudi,imam problem sa satom sat je novi, nece datum da prebaci,ponih ga kod majstora kaze to kad dogura do 31 u mjesecu moram ja da ga gurnem naprijed(medjutim i ranije je bilo problema ne samo krajem mjeseca vec i sredinom),je li to praksa kod novih satova da rade na 'guranje' ili to ne bi trebalo da se desava vec sam da odradi?
Ne vjerujem, prije će bit neka falinka u mehanizmu pa "zapne".
E i meni se cini, u Time sam ga uzeo za lijepe pare...nosim ga vec 3 put,sve nesto izvode...ada oni sto su u smoki dolazili pa se to nije cinjelo,no sto znam rekoh da tehnika nije 'uznapredovala',kakvi su to hostapleri
Jedni od većih, ja sam nabavlja satove forumašima a cijene su bile ispod njihovih po 50e(a sat košta 120 kod njih). Plus to što se tiče felera, loš kvalitet kaiševa itd. je zasebna priča. A servis im je ka kod onih u Tuze na pjacu, toliko su stručni.
uvjerio sam se da im je roba felericna i to sto se tice kaiseva...rekao sam nikad vise..kad se moram za moje pare prepucavat sa njima bjezi casti ti
dje bih mogao u PG poc da se raspitam je li to feler ili to tako treba a cisto sumnjam?
A teško ti to iko može provjerit, nema kod nas nekih servisa boljih. Koje je marke sat? Viđi da pošalješ mail zastupniku u Hrvatsku,Bosnu,Srbiju pa dako ti odgovore.
No treba nac to prestavnoistvo donna karan,ko zna imaju li ,tesko a pogledacu
Ima,ima, evo mene na gugl izbači odma nekog Berića
Ako ima garanciju traži novi, nemaš se šta natezat kad već 3 puta ideš da popravljaju...
I to što veliš, a ako neće onda zovi inspekciju, omekšaće budi siguran.
Jesam no ne daju magarad,vele imamo mi neku nasu politiku...navodno to je sve u redu nego mora svekog drugog mjesec tj 31-og nakon toga on nesto ne moze da prepozna i onda moram ja da ga navijem,sto je van svake pameti ali evo.Ma sam im obecao dodjem li jos jedn put,morace kako im se nece,nemam namjeru visit kod njih.Evo da vidim oce li ovaj odg. na mail. ako bude bio feler idem kolko je nocas.
Pa i to za inspekciju sam razmiljao,mislim da je taman onamo u ulicu Slobode
A feler je 99%, probaj i na zvanični sajt da pošalješ pitanje, možda odgovore.
On treba da pici sa datumima, a ti samo treba da ga podesis na kraju mjeseca koji ima 30 dana, al ne smije da koci i da steka, to ti je onda do mehanizma. Ja mojem satu ne smijem da pomjeram mehanizam izmedju 8 uvece i 4 ujutro. Jer tada mehanizam za prebacaj datuma je aktivan, pa da se ne poremeti
Sent from my Bertone karivolica using Tapatalk