ufo cekam inter za pare a on 2 crvena pa zamsli kako mi je a i ostalim sto cekaju 1:shock:
Printable View
zao mi je brate, cekam i ja ali su nam sanse nikakve...
ljudi suspendovana utakmica rkc - herenven 90 minut a padao sam na 3 tiketa jer su gubili, racuna li se kao pobjeda ili me neko cudo moze spasit pa da je proglase kao nevazecom... ? :D:D:D:D
edit; pi familiju im *****, nastavlja se... nema ljeba
povedilla ima li sto na ovu pos*anu kladionicu..dobi li ko koju crkavicu?ja padoh na svaki moguci tiket koji sam odigra danas i sjutra strajkujem i necu igrat nista:cool:
kako gazi barsa a?!:D ko je onaj nascimento te dade 4 gol?
Zasto se ne nadje neko pametan pa da igra protiv Intera kad su domacini? :)) Vrijeme je da padnu.. Jos 35 minuta.. Vidjecemo..
majorka 1:0, da li je to moguce?!nazire se novi podvig majorke za novi klupski rekord 11 0 0 kuci
pazzini crveni!
jebo te eto!koja budala sta promasi!
Smoran mec, a prvi dio je bas obecavao.. Jos par minuta a cekam 2. za pare.. Pu!
evo samo da se pohvalim iako ne ucestvujem u raspravama pratim ovaj dio foruma. kad krene naopako onda tjerat samo tako sem necega sto nije nista drugo ni moglo biti. Fora je u cijeloj prici Stoke, sramota sta se radi al fala im
zao mi je brale... crno kolo jbg
i mene je zaintrigovalo ono ime, reko da nisu lansirali kakvog talenta poput injeste i druzine...:oops:
pokusaj sledeci put :lol:
neka si brate, kad ne moze realno, moze neralno... inace sjajan napac onaj za stoke, prakticno je izmislio taj gol ;)
Sad vidim na net sto je momak prodavao za 50e prelaz Bazel 2/1 i slikao tiket jos....e jbmti bazel kako namjestaju
na jedan tiket betis za 98, na drugi swindon 3+ za 120... brOOka
eto i majorka izgubi jednu kuci. vec je 1:3 za sevilju, ne mogu dati 3 gola i pobijediti za 15 min.
bas gledam ove tikete dje sam pao svuda x2 ili 2 a vrijeme im je bilo vise... claun vazda kasnis jbt... da ako iskopas nesto za sjutra :p
dajte neku siguricu za sjtura :D
Ja mislim da su sutra 100 %
Aston Vila 1
Roma 1
moje predlog svima je juventus sjutra 2 je kvota protiv bolonje ,bolonja je nasa stara ***** :D
Rubentus, Atletiko, Lion, Bilan, Bilbao..
To treba probat.