Vecina primoraca i jesu guzice nenajedene.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Dobro ipak su lacmani duze u dranju koze :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da se hocemo odvojiti vise da pochine ostatak CG od nas goozica nenajedenih *bg. :)
Slikanje racuna i slicnih gluposti, nebitno jel na skijanju ili na moru, nema potrebe ni kometarisati al' da su paprene cijene, definitivno jesu.
---
PS
Jos su digli cijene pica na aerodromu Tivat u onom kaficu, nisu se dosta najeli, sad je definitivno jedan od najskupljih aerodroma u EU. :P
Ima Herceg Novi neku svoju specifičnu pitomost. Naročito kod žena.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...85de0b67fd.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gagi je više lošeg rekao za Crnogorce nego li zajedno Manda, Pupin, razni Mićovići, Dajkovići, a od Andilohija da ne pričam [emoji846]
Pa 80 odsto ljudi koji sara novi sa zastavama i slicno su hercegovci koje smo primili. Dosta njih i dobro se omastilo ali farbaju po vas dan i dizu krstove sve po 10m u visinu ka da si dosao u nazaret
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Uopšte ne osjećam kad tamo odem djelić atmosfere koja se forsira u toj mjeri preko društvenih mreža.Novljani su prije svega gostiprimivi imam nekoliko mjesta đe se osjećam kao kod kuće.Ima par dobrih festivala i čuveni festival stripa.E sad zavisi ko na šta stavi fokus.
Sve je do fokusa.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Al' to i dalje radi nekolicina budala te je to i poenta.
Isto, a ovdje sam od 98. Nece jos da me prihvate kao Novljanina iako ovdje zavrsih osnovnu, srednju, faks, dobih porodicu i sve sto ide uz to, al' nema veze. :D
Znaci niti 2% atmosfere koju ljudi ovdje opisiju, kao i po raznim socijalnim mrezama, nisam osjetio u Novom osim u onom ludackom periodu razdvajanja od Srbije (tada jeste bilo ludilo). No ajd, sta ce znati neko ko provede u Novom dan-dva godisnje te mu se sve o Novom zasniva na onome sto vidi u medijima (za koje znamo svi kako funkcionisu). Kada je nekome fokus naci najgore uvijek ces ga naci, osim kod sebe naravno.
---
Dal' ima negativnih strana i budala? Definitivno, kao i u svakom gradu, tu nema price.
Iskreno meni je nejasno da tako kroz socijalne mreže Novi doživljava neko ko je u Crnoj Gori.Konkretno Nikšićanima je bliži Novi no ostalima cijelo djetinjstvo se spuštalo tamo do mora.Šetalište mi je najljepše u CG izvan sezone a ima odličnih mjesta đe čovjek kad upozna vlasnika i osoblje uvijek se osjeća ugodno.A to da neće da te prihvate tako ti je sa svim gradovima u CG gotovo kad neko dođe sa strane.Čak i iz drugog grada u CG. [emoji1787]
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Pa do vas je, znas kad su kod nas u naselje neka djeca krenula da pisu na ogradu kad se vojska na kosovo vrati mi smo ih nacerali da prekrece, ne samo to vec komplet ogradu. Dosli su im i roditelji bili i jbg moralo su da plate tu farbu i da podju za nju
Ako vi soavate a ovi krece po cijelom gradu onda je do vas a ne do 2% ili vam se svidja sta krece
Elem u novi sam cijeli zivot i nakon nove sam bio na dva dana
Ne pisu te budalastine djecurlija, niti se ispusuje ista u sred bijela dana. E to sto nadlezni nece (a i ne mogu da budem iskreno, al' to je vec neka druga tema) bas puno da odrade, jbg.
Da ne bude zabune, meni je svo to ****** isto, nebitno jesul 4C, Nazi shit, ili bilo kakvi ispadi vandalizma.
---
Nego gdje je to krecenje po cijelom gradu? Ozbiljno pitanje, ne salim se.
Naravno da ima a i nije da mi smeta, Nisam odusevljen da se razumijemo:)
Ma zezam se.
Nego @beatnological ti juče pominja kako se neće Boka odvojiti od Crne Gore da počinete. Kao da ti je od đeda ostala. I onda se čudiš što te neko ne prihvata.[emoji846]
Da me pogrešno ne shvatiš, gotivan si mi, vodom da si skroz ok lik, ali pročitah ovo pa mi malo "zapara uši".