ovi te se na parking ispred zgrade parkiraju nekako dijagonalno pa zauzmu 3-4 mjesta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
ovi te se na parking ispred zgrade parkiraju nekako dijagonalno pa zauzmu 3-4 mjesta
Je li moguce da postoji ovolika stoka na ovom podneblju?
Vozi tip ispred mene jadranskom magistralom i u razdaljini od 3 kilometra ladno izbacise iz auta, i on i suvozac, smeca koliko mu je sigurno trebalo mjesec dana da skupi.
Prvi put reko vidi ovoga gada nesoja.....drugi, treci, cetvrti put....pa je li ovo moguce. To su lecele plasticne flase, kese raznorazne, papir, itd.
Mora da je neka faca.
Dje ga ne snimih. Bi li policija prihvatila snimak ili bi me mrsaknuli?
Kotorskih tablica - KO 000...da ne pisem dalje odje.
*mozda da se prebaci post u Nekulturu u Saobracaju temu. Sad je vidjeh.
Ne znam bi li prihvatila ali bi pokusao sigurno (uvijek snimam)... Ali posto nisi snimao onda je dzabe "sto bi bilo kad bi bilo".
A ne znam sto ne bi napisao kompletnu tablicu, ja svakog degenerika javno postavim kako na forumu tako i gdje god stignem. Pa neka se degenerik javi na raport slobodno.
Ne znam sto mi bi sad da guglujem. Evo ga...kakav je ovo website ljudi? O cemu se radi?
http://avto-nomer.ru/me/nomer11813023
Hahaha.. ne'am pojma... Spijunski sajt neki :D
Imaju i moje auto, sa parkinga i tacno znam u kojem periodu posto vidim sto mu sve fali na slici a sto su mu dodatno poskidali u medjuvremenu...
E fino
Sent from my iPhone using Tapatal
mojeg nema , ne prati me niko :)
Pa dobro, nemaju sva vozila definitivno ali cifra od 16,226 auta samo u CG nije bas ni mala...
http://avto-nomer.ru/me/
Taksisti sa top hila 19555 i 19666 kad cuju nas jezik nece da voze!
Kao zauzeti su rafo..
Cekaju strance da kradu.
Sramno cime se bave, treba im svima licence uzet pa ce tako turizam krenut na bolje.
Isto je kod željezničke stanice kad stigne voz iz Beograda. Natrte se svi taksiji tamo kod glavnog izlaza, kolaps nastane... Pitaš da te povezu do Donje Gorice, minumim 3€ vožnja, samo prevrne očima i slaže da čeka zakazanu vožnju (a prethodno te pita dokle ideš). Face da im vidiš sve ti je jasno, veprine masne...
30-40e je društvu i meni uzeo neki taksista sa Top Hilla prije 2-3 ljeta. i još se fali kako strancima uzima i više
Moleri, moleri...
Sent from my Galaxy S10e using Tapatalk
Zadnji mi je smaka bocu courvoisie-a i uredno je vratio skoro pa praznu u kutiju. Dobro je nisam ponio nekom na čestitku jer bi mi se obraz okinuo. Nisam mogao taj dan da uzmem slobodan a na preporuku sam ga našao od prijatelja... poslije sam sve zivo provjeravao da vidim što je ukrao
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja sam kad mi se rodio srednji sin, dobio izmedju ostalog bocu Belvedere vodtke i rekao sam Boze zdravlja ovu cu da zakoljem ako bude jos kakvo slavlje toga tipa... Nakon toga sam se preselio i kako smo se raspakivali slazem ja pice, kad vodtka nacheta, nema nozda 2 dcl... Ja u manite... Kad sto bi, moj otac koji nam je pomagao i vise nadzirao proces u jednom momentu ozednjao i mislio je da uzima od prvijenca... Aooo, dan danas nece da prizna da je on zaklao bocu...
Imao sam i ja jedan rijedak viski koji sam čuvao da se masakriram sa njim za neku posebnu priliku jer je u krv bio ali žena čistila i od svih boca nju zakači i ode na pločice...ali zato nexan "viski" koje dobijah, ne mogu sa njima ni štetu napravit a ne koris'
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Valjda je ugrozeno pravo na privatnost, snimanje na javnom mjestu ili nekoga nije dozvoljeno...
Ja nisam mogao da vjerujem, ovo govorim iz licnog iskustva i primjera, kad mi je sudija rekao da video koji je snimljen na kojem se vidi dje neki smradovi nanose teske tjelesne povrede, znaci krivicno djelo, nije dokaz za sud. Bas sprdnja. Dok sam citao posle da ima slucajeva dje sudije prihvate kao dokaz, izgleda zavisi na koju se nogu ustanu. Ka nase nesposobno i nestrucno sudstvo i jos nesposobnije tuzilastvo. To sto se u nase sudstvo i tuzilastvo radi ja mislim da se ne radi ni u najgorim zemljama svijeta.
Pa ako nece sudija koji u postupku od sramote da donese neku presudu, onda to iz Pg lagano premjeste u sud neki po $everu, tamo kad stigne pola dokaza ne stigne i nikad nisu culi za njih, i presudi se kako rece "glavni sudija". Pih
zavisi, ako platis onda su ustali na pravu nogu, u suprotnom bi bili neraspolozeni i ne bi bio njihov dan.
A najglasniji su nelegalna konkurencija ovo ono....
Pi